23

радо

преди 13 години

ами тръгвай за Америка,какво търсиш тук

22

киро

преди 13 години

абе то по твойта логика почти цяла България трябва да я заключат,търговците 90%от тях укриват доходи........ не само в България,да продължавам ли да изреждам и още

21

до 20

преди 13 години

ДГД-то ти е най голямото признание ,че написаните 3 части от мен са истина..........черно на бяло

20

Салахадин

преди 13 години

Да приложи пожарникаря принципа в братската Америка дето само го хвалят от там.А именно:когато някое *** новоизлюпено пласьорче кара дори БМВ 3-ка се спира и се прави справка по компютъра в колата на полицая за доходи.Жална му майката на тревомана брикет ако не докаже доходите си или няма здравна осигуровка или не работи някъде на договор.Оранжавите дрехи са му гарантирани.До там ще я докараме!!Като не става нищо от целия съд, от горе до долу!!!

19

Част 3

преди 13 години

Просто размишлявам ,ако простия пожарникар направи магистралите колко по прости трябва да си били тия преди него за да няма един път от край до край в тая държава направен..............Хамстера е политически труп....и просто всеки ден плаче по новините като удавник дето е видял сламка на повърхността на водата,само че той не разбира че вече е на дъното.....

18

Част 2

преди 13 години

До номер 3....Ае аз не знам кой ти е оставил 12 плюса,но аз ти оставих минус..Коментара ти е пълна глупост......Тея в НАП да не са маймуни бе,те много лесно могат да сметнат ако 95-а апартамента ти е струвал 50000 лева ,колко ше струва 2010 не мислиш ли ,комунисте ***?Ако по време на Хамстера БСП беше гласувало промените в НПК,Маргина нямаше да може да си наеме 13 адвоката защото съдията или прокурора щяха да назначат служебен,нали се сещаш ? За първи път някой се опитва да промени нещо.....

17

част 1

преди 13 години

Някаква сбирщина *** гравитиращи около хамстера и ГОце просто изопачават нещата..........Ето кратко и ясно...Ако Гоце не беше наложил вето на поправките в НПК.......някой хора нямаше да могат да си наемат по 1000 адвоката и делото да се точи по 1000 години...Точно на тази добавка,която я предложиха от ГЕРБ гоце наложи вето защото се нарушавали някакви европейски конвенции.....Просто това е евтина политика......Другото вето на комунягата беше това за анонимния свидетел.....

16

финансист

преди 13 години

Груев поиска да бъде обяснено колко ще струва създаването на спецсъд и какъв е очакваният ефект от него, съобщи БТА. ---------------------------------------------Данострува по-малко от исканите 13 и 14 заплати от т.нар. "съд.система" за миналата година.Не може всичко да изплюскате Груев! А ползата от спецсъд, нека времето да покаже като и ако проработи.Нали не си Гадател,а ?

15

живко сталев

преди 13 години

Е как да се промени!!! Това се променя само с едно , и Левски го каза в предсмъртното си писмо--СМЪРТ.

14

специален

преди 13 години

След като се знае че наште милионери забогатяха с криминалната приватизиция а с влизането на ГЕРБ имаме най богатия парламент досега т.е. богаташите сега управляват държавата така че още да може да се изсмуче от бедните ,интересно дили и тях ще ги разследва ЦЦ?Или това ще се случи само на неудобните конкуренти?А специализираният съд може спокойно да се казва "Поръчков" или"послушков"и там доказателства няма да трябват,само анонимни свидегели като в Шуменския съд.

13

Анонимен

преди 13 години

За съжаляние няма кой да чуе гласа на разума.С какво тоя съд ще е по-съд от "редовните" съдилища. Въобще от къде на къде Цв. Цв. дава акъл за реформа в съдебната система!?!

12

АМИ

преди 13 години

АМИ БАБАТИ НАЛИ ОЩЕ ПОЛУЧАВА ПАРТИЗАНСКА ПЕНСИЯ,МОЖЕ НЕЯ ДА ИЗБЕРЕТЕ,КАКТО ПРИ БАИ ТОШОВО ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНА ПАРТИЗАНКА,КОЯТО СЕ НАПИКАВАШЕ В ПАРЛАМЕНТА.ТАЗИ ПАРТИЗАНКА,КАТО Я ВКАРАХА В ЗАТВОРА ТАМ РОДИ И ДОКАЗА,КАКВО СА ПРАВИЛИ ПАРТИЗАНИТЕ В БАЛКАНА

11

taflan

преди 13 години

Убийствата,измамите, кражбите и обвличанията май не генерират финансов ресурс.

10

гражданин

преди 13 години

Ще започнат да се показват един по един . Тежко му е но и на него ще му дойде ред . Груев май че сам си написа оставката . Щом така го мисли той преставям си кой ли е назначил и те какво мислят по въпроса .

9

този мишок

преди 13 години

ТОЗИ МИШОК И ТОИ Е ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ,АМА ТОВА ЩЕ СТАНЕ ,КОГАТО СИРИЩНИКА И ТОИ СИ ОТИДЕ ЗАВИНАГИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО,СИГУРНО ОЩЕ МНОГО ПОДОБНИ,КАТО ТЯХ ЩЕ ИМ ПРАВЯТ КОМПАНИЯ .

8

Анонимен

преди 13 години

докато лазар груев и другите назначени от пернишкия селянин са в съдебната с-*** промяна не чакайте

7

кочо

преди 13 години

прав си .В ЦЯЛ СВЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ВКАРВАТ В ЗАТВОРА,ТУКА НЕМА КОЙ ДА ГИ ПРЕДСТАВИ ,физкултурник и пожарникар кво ти разбират от кладенчова вода.

6

mumu

преди 13 години

България не цивилизована държава, затова управлява и пожарникар.Все пак поварникар е доста по добре от - свиневъд като собственика на панаира в Пловдив или - безработен като бившия премиер Станишев.

5

norm

преди 13 години

Исторически факт е,че цивилизованите държави никога не са били управлявани от комунисти.

4

ALEX

преди 13 години

Tozi na snimkata ne e li ot Coza Nostra,ili Ndrangentata..mnogo mu mijaza..