62

гуньо

преди 13 години

Тия страничните огледала почнаха да ги правят като лопати, бре. "закачил го бил със страничното огледало" и ... " от удара полицаят изхвърчал и паднал на платното" . Пустите му странични огледала!!

61

Анонимен

преди 13 години

някой ще ми обясни ли за какво е НСО...охраняват и возят "политиците", правеийки само бели....имат ли друга функция,освен да пазят парламентарните червеи, от собствения им народ ?!

60

Кофти

преди 13 години

Хората, които трябва да бъдат за пример в спазването на закона, се държат като орангутани на пътя и нарушават всеки закон, които могат. Ами не се чудете, че сме толкова изпаднала *** ! Няма начин да е другояче !

59

Шофьора

преди 13 години

Каква е тази `рутинна проверка` бе ?! Ало, просяците от КАТ. Пак ли свършихте джобните, а ?!

58

Driver

преди 13 години

Що за некадърници вземат за шофьори в НСО?!?!? Просто така закачил някаква там кола... Утре просто така ще направи по-сериозно ПТП. Или може би е отвикнал да си кара собствената кола, друго си е на правитествената седмичка ;)

57

Азъ

преди 13 години

А на бас ,че катаджията е бил на "пост" зад завоя на детелината!Ако не се бе крил щеше да си е жив и здрав.

56

Луд с тесла

преди 13 години

Хихихи, сещам се за онази история:- Звъни се в пожарната - "Бързо елате, че тук двама се пребиват от бой"- "Ама моля ви, тук е пожарна. Обадете се или в полицията, или в Бърза помощ"- "Да де, ама се бият полицай и лекар. Не знам на кого да се обадя"

55

Калин

преди 13 години

милиционерите избиха толкова граждани, че вече се мятат и на свои...плъзнали са като *** сред обществото .. по добре не става .. голямо гребло трябва.. дълго и дълбоко!

54

Анонимен

преди 13 години

те тия от НСО така си карат и когато не са на работа.. нсо, данс манс и прочие са държавните законни мутренца

53

П

преди 13 години

"доколкото аз знам като информация, с огледалото е закачил полицая."Това да не е кривото огледало на министър Цуцко Цветанов???

52

ха

преди 13 години

ОТговор:От радомирско и пернишко ... справка президента откдъе е според теб ? още по-задълбочена справка: почти всички в НСО са от там и се отчитат на Президента.

51

Ристо Мотористо

преди 13 години

..и човека с Голфа какво нарушение е направил та го спират, ей тъка за "рутинна" проверка, тея не се научиха да не се крият в храстите и да не те спират за щяло и нащяло, намират най-оживеното място и започвот да спират.мен постояно ме спиратда видят дали имам А категория, е питай ме кога им спирам....:)

50

Свиреп

преди 13 години

Ако беше обикновен гражданин, ДАНЪКОПЛАТЕЦ - просяка от КАТ щеше да му разкатае фамилията. Хайде сега да те видим ушев !!! Ще ти мине ли дежурното `ам сега к`во шъ праим` ?!

49

Анонимен

преди 13 години

Какви са тези, дето ги вземат в НСО?Пернишки/Врачански/Добришки голфаджии ?

48

Риба Меч

преди 13 години

Тази случка ми напомня на онази китайска главоблъсканица: "Какво ще се случи, ако едно неразрушимо гюле се сблъска с един непоклатим стълб?" КАТ-аджията се изживява като тепоклатим стъл на пътя, него кола никога, ама никога не може да го блъсне. Ония пък от НСО си мисли, че всеки е длъжен да му прави път, даже, когато управлява личната си кола....

47

Amenhotep

преди 13 години

Качил се лейтенант Боримечков на Витоша и се провикнал: "Ебре, дебре! Народе, прибирай децата, НСО се прибират в къщи с личните си автомобили!"

46

!?+"%:

преди 13 години

А добро утро бре ! Хората като ви разправят, че в обрулена България вече не можеш се размина от шапкари, вие си мислите, че се шегуваме. Ей го - такава многобройна *** са, че взеха и по улиците да не могат да се разминат ...

45

Анонимен

преди 13 години

"с огледалото е закачил полицая." и "От удара служителят на реда изхвърчал и паднал на пътното платно"ахахахаххаахахахах

44

axaxax

преди 13 години

аз викам да газим КАТ-аджии и после органите на КАТ да ни търсят отговорност :) ако им стиска хахаха

43

an

преди 13 години

SELSKITE TARIKATI NAVODNIHA SOFIA, I SEGA VE4E SI PRE4AT. PREDI 21 GODINI NQMA6E KOI DA TE NAPSUVA NA PATQ. A SEGA VE4E SE PRESKA4AT. 6OFIORSAM OT 30 GODINI.TAKOVA 4UDO KAKVOTO E SEGA PO SKAPANITE PATI6TA NA MUTRESTANIQ, NE BQH I SANUVAL. KUCO, KIORAVO, I SAKATO, SE KA4IHA NA AVTOMOBILI, I ZAPO4NA TRETATA SVETOVNA VIONA. NE ISKAM DA OBIDQ SELQNITE, DETO SE 4UDQT KAK DA SVARJAT DVATA KRAQ. GOVQRQ ZA TEZI DETO DO V4ERA PASEHA OVCETE V TKZS TO. A DNESKA SE KA4ILI NA KOLI I TREPQT VSI4KO NARED.