23

Варна

преди 14 години

За кво ти е лична карта бе приятел, те на 10 деца вече раждат ти...дай 20 кинта на майка й пък да видим дали няма сама да ти я доведе на крака.

22

Ясен

преди 14 години

Браво нека им се пръскат гласовете на Турците!!!

21

Варна

преди 14 години

Вижте ги на снимката ***, имената си не могат да пишат, а партия ще правят.Тея циркаджии смешните да идат в Истанбул да правят партия, да видим дали няма да им изгният кокалите в турските затвори, щото власта в Турция няма да търпи такова подстрекателство към раздор.

20

Д.Каменов

преди 14 години

Тези двамата очевидно игрят с огъня! Мисля, че вече е време да се опарят сериозно!!! А също и тези,който стоят зад тях! Такива опити трябва да се посичат още в началото, а тези вече доста си "поиграха"!

19

Fsdf

преди 14 години

До всички ДЕМОКРАТИ.Не разбрахтели че по времето на Византия имало Демокрация.Сега никаде я няма камоли в България.Демокрация в България е(толелирай ***,Пречи на Българина).Ако това беше по Тодор Живково време сега този да беше в някой затвор или в някоя ливада погребан до едно Дърво.Сами си правете изводите.Х ристиянскаИ нициатива заТ олерантностЛ юбовЕ динство иР азум .Смятам и аз да си направя партия.Ще отида в яслата и ще накарам децата да си напишат буквата като подпис.

18

Тато от Правец

преди 14 години

Я вземете ги опънете тия двамата пезевенци отзад ама без вазелин!Та да им мине веднъж за винаги мерака за партии!Аман от партии вече бре !Пък знае ли се ,като ги сайдисате ,може и после мед цяла година да ви носят!!! Така мисля аз,Тато ви!

17

Бургас

преди 14 години

Алооо, държавните органи , не спете.Във Българската конституция е записано , че не може да се създават партии на верска основа.Какви са тези провокации , къде живеем??? Това е вид тероризъм към България.

16

Спонги

преди 14 години

Този ако е вярващ мюсулманин нямаше да носи вратовръзка. Кой го спонсорира трябва да се разбере. И Цецо физкултурата е редно тъкмо към такъв *** да провете показните си акции.На всички християни пожелавам весели празници.

15

Анонимен

преди 14 години

не е ли забранено да се носи фес ?

14

ТАНКИСТ

преди 14 години

Май Българските политици ги е страх от тези Отоманци и от Турция .... срам , резил .. как не се намери един Силен Българин с власт да удари по масата и тез вече да са в пандиза. В ДРУГА ДЪРЖАВА ТЕЗ НЯМАШЕ ДА ОЦЕЛЕЯТ И ЕДНО ДЕНОНОЩИЯ СЛЕД ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ КАКВИТО НАПРАВИХА ВЧЕРА ПРЕД НАЦИОНАЛНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ

13

БГ

преди 14 години

Голяма напаст са тия червени *** да умрът майки те им !

12

Анонимен

преди 14 години

Da im se otneme bylgarskoto grazdanstvo.

11

Анонимен

преди 14 години

Майка му да *** турска!

10

elvis

преди 14 години

Тия нагли гадове ще си го поучат- 100%

9

ВОЛЕН

преди 14 години

Ако държавата не се намеси, да дойдат скинарите.

8

х

преди 14 години

Абе няма ли кои да го арестува тоз ве ... цял свят ни се пресвива вече

7

Анонимен

преди 14 години

Господ си знае работата. Навръх Великденските празници това няма да мине безнаказано.

6

Анонимен

преди 14 години

За тия НСБОБ, няма ли . Искам клипче със залавчнето им...и да изчезнат. Ако едните крадат пари, тези крадат души.

5

възмутен

преди 14 години

Аман от тези! Не им ли писна вече?

4

BG

преди 14 години

Da umrut vsichki koito sa za taq partinq da izsuhnat mrusnite turci bokluchi pliuq na vas maika vi da *** cherveni praseta