49

Анонимен

преди 1 година

Във войната с депресията, добрите приятели винаги ще ти донесат боеприпаси.

48

само Възраждане

преди 1 година

сега ,тука села се наводняват,реки на мястото на улиците - това не е важно- трябват пари да ви вземем че да се наведем на запада= срамно е че толкова малко сме давали досега-сигурно ние сме виновни че си нарязахме танкове,ракети и какво ли не за да влезем в бляскавото нато.

47

Анонимен

преди 1 година

Това правителство ще управлява до 2027, резидента рублeв вече ще го няма, ще дойде някой про-европейски Президент и после още 4 години про-европейско правителство до 2031. Тежки години ги чакат руснаците и техните роби русoробитe.

46

Анонимен

преди 1 година

И това,Пак ще Бъде Ваше Лично решение Гусин Измислен " Генерал"!-:((( Ама Допитайте се бе човек! Българските граждани,не са само " пълнеж"! И после се питате,що не ви " подкрепят"?! Американофилите в България,ни идват в повечко през годините! Къде са Истинските Генерали в Армията ни? То май,тази " армия" не е Наша вече!-:(( То и " политиците" ни,не са Наши вече??!Има ли избори,изборът на българина,гаранция че Ще е друг вече!!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Сравнявайки икономиката и бюджета с който разполага България и Германия, би било като да сравним *** от 2 и 100 см. При толкова малък пакет, не виждам как искат да подготвим голям пакет.

44

Анонимен

преди 1 година

Абе какво трябва да пратиш бе,какво ме интересува Украйна,че не ясно та от моите пари са ги плащаш тия боеприпаси.Харчете пари за глупости,а после се чудете що хората ме ви харесват.За Украйна мисли,щото така са му казали господарите.Нещо за България да каже,а нищо него това не го интересува подмазването е важно.А тия боеприпаси ще свършат ли работа,съмнявам се

43

Анонимен

преди 1 година

Руския и украинския народ са братски народи. Единствено смислената българска позиция е да се опитаме да ги помирим. Това няма да стане с даване на оръжия и боеприпаси.! Жалко е да се говори така това е пълзящ фашизъм. Генерала е едно голямо разочарование.

42

Ха ха

преди 1 година

Тоя русофоб здраво са го кл а ти ли руснаци!

41

Анонимен

преди 1 година

До 67: По IP-то си идентифициран кой си и къде си! И никой повече не може да ти помогне!!!

40

мнение

преди 1 година

Абе.... Съби сабята, за тези, които знаят за какво става дума.... какво значение има какво е казал?

39

Анонимен

преди 1 година

"Унижавам Русофили". На такива като теб мяза цялата евроатлантическа пасмина. Безгръбначни същества без грам мозък.

38

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 година

Призовавам всички дружно да и3бием всички русофилски н1щожества и м1ризливци с изключение на едни 5%, защото все пак някой трябва да продължава да мете улиците, бърка бетон, полага асфалт и кара таксита. не може ние, хората с пари и образование, да вършим работата на простолюдието.

37

Анонимен

преди 1 година

Човека е на 73 г. Не му обръщайте внимание! Санитарката от Карлуково го търси цяла вечер, а той се укрил в телевизията да ръси мозък.

36

Ха ха

преди 1 година

Тук има един русофоб, който са го шибали руснаци.

35

Хе хе

преди 1 година

За първи път да съм доволен от състоянието на държавата ни и абсурдността на политиците ни. Контра-Отстъплението НЕ е в началото си. Така искат да вярваме. И нашата държава и политици докато се натуткат и отстъплението ще приключи

34

И. Петров

преди 1 година

Твърде много се престарава този Събев трансформирал се от Варшавския договор към НАТО . Такива, като него вероятно се водят на отчет и ако стане нещо лошо за България, ще им се търси отговорност. Има добър опит от Народния съд!

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Той Румен Радев е от тия които нямат акъл.. значи и едно време така се е ставало генерал.

32

Закривай окрайна!

преди 1 година

Защото този ще прати и българи на на фронта да измират!

31

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти са побеснели във форума.

30

Gg

преди 1 година

Моля цялата евроатлантическа *** да заминава доброволно за Украйна и да помогне с жива сила за спасението й от руснаците. Само оръжия не стигат. Да отиват всички генералчета, политическа само че със синовете си заедно.