17

Nobody

преди 13 години

Понеже не им се сбъднаха мераците някой да им скочи на живо и не постигнаха желания ефект, сега ще се окаже, че са ги били на тъмно.

16

Анонимен

преди 13 години

"На събитието дойдоха над 1200 души което е с над 50% повече участници от миналата година, и над осем пъти повече от участниците в първия прайд" Да от които 500 *** с униформи подсигурени от столична община и 300 от частна охранителна фирма един БСП кандидат кмет заедно с целия си антураж (защото са "леви") ! Те това е ПАРАДА ! Ако са толкова миролюбиви заюо са им тези полицаи ? МРЪСНИ *** ! СМЪРТ или КАСТРАЦИЯ !

15

Георги

преди 13 години

Гей-активистите тук са се активизирали- пред лаптопа е безопасно! Не им обръщайте внимание- те обичат да дразнят и провокират, за да реват после, че са тормозени от обществото! Сигурен съм, че сами са предизвикали нападението, това го умеят. Те са подли и коварни. А гей-парадите са паради на содомитството и разврата!

14

Анонимен

преди 13 години

Тези *** на снимката, ускоряват демографската смърт на българската нация.Да виждате там и един *** или *** ?Те раждат по 10 - 20 деца, създават нов живот, не са безплодни хомоСлед нас на тази земя ще живетя само циганиПланът на Ротшилдови за пълното унищожение на българите, е във финална права

13

do Turk

преди 13 години

Стига провокации. Няма кой да гласува за Болен.

12

14 88

преди 13 години

МАЛКО ИМ Е !

11

Анонимен

преди 13 години

тия лъжат,иначе да бяха в болницата сега

10

Turk

преди 13 години

hahaa bylgarite :D

9

911

преди 13 години

Не се учудвам, че тази на снимката с черното е обърнала резбата.

8

Анонимен

преди 13 години

8, по време на гей парада нямаше насилие защото полицията пазаше и хомофобите имаха опит от предишни години и не искаха да ги вкарат в районното!Няма по мръсно и подлярско нещо да причакаш някой в тиха улица и да го нападнеш в гръб!

7

ГЕОРГИ

преди 13 години

Нагли са - искат специални промени в НК . А като бият други, обикновени хора, да не ги бият от любов,бе, нещастници?! През 1989г.искаха "само"да се махнат членовете от НК,които инкриминираха тяхното содомитство.После казаха,че искат "само" поне веднъж скромен гей-парад... Сега искат привилегии и то големи! С всяка година исканията им растат в геометрична прогресия!Наглост и безочие! Те ни тормозят и искат да ни се налагат,за тях да има привилегии и предимства! Стига вече! Стига вече!

6

Анонимен

преди 13 години

4,5 ако живеете на луната може или в някоя западна държава хомофобията може да ви се струва като фантастика, но в България за съжаление тя е факт!

5

das

преди 13 години

Съвсем не толерирам тези показни паради. В крайна сметка могат да си са гей или лесбийки и без да парадират с това. Но пък тея смешници, дето им се надъхват и ходят да ги "бият"са още по-зле. Разни смешни футболни хулиганчета и скинчета от хулиган-патриотичното движение на слабоумната ни младеж... Смешна работа. Нападнали в гръб! Ха-ха!

4

Анонимен

преди 13 години

Не можем да отречем, че сме на балканите :-( В развитите държави гей парадите са просто един интересен карнавал, а в София, Атина, Белград, Сплит и т.н. винаги има насилие!

3

Анонимен

преди 13 години

Почти съм убеден, че "ЛГБТ хората" са инсценирали нападение с цел да създават противопоставяне в обществото.

2

Анонимен

преди 13 години

Няма да се очудя ако това е просто една п****астка провокация и да са си организирали само нападението ! Всички видяха че не излезнахме на антипротест!

1

IND

преди 13 години

Тия дето са ходили на парада са комплексари, но тия дето се занимават с тях и ги нападат са още по големи комплексари!!!