69

до 118

преди 1 година

Сега искат подаръци а преди се е плащало, има малка разлика!

68

Анонимен

преди 1 година

Трябва да подаряваме необходимия минимум за да нямаме глоби от ЕС. Нито лев повече. Какво не разбрахте? Толкова е елементарно.

67

анатема

преди 1 година

Поредния ***.*** преди 30 години руски г......е но сега вече пръв натовец лижещ натовски г......ве.

66

Анонимен

преди 1 година

С продължаването на войната, ЕС ще се сгромоляса. Не защото някои държави са за Русия. Не. Но ЕС ще затъне и всеки ще си търси изход сам. Защото няма да има повече пари за раздаване.

65

Анонимен

преди 1 година

Турция има над 80 милиона жители, мощна армия и икономика. Имат хиляда заводи за какво ли не. Курорти бол. България не може да играе подобна политика, още повече като е в ЕС. Турция бива толерирана за да не отиде на чужда страна. Индия и Китай също. Ние не.можем да играем политика като Турция, Китай или Индия. Можем да имитираме Гърция.

64

само Възраждане

преди 1 година

еуроподложките какво скимтите тука,защо не сте на фронта? нали сте еуорхатлантици,нали ревете за друга държава? какъв го дирите тука ? или по скоро сте платени тролчета

63

Анонимен

преди 1 година

Част от българския народ която Паисий нарича неразумни юрроде в наши дни е деградирала тотално. Хора без елементарна ценностна система нито морал.

62

До109

преди 1 година

С пощенски гълъби.

61

Анонимен

преди 1 година

Миналата година българските оръжейни фирми направиха милиарди продажби на боеприпаси за Украйна. Това са хиляди работни места и милиони платени данъци. Псевдо патриотите искат да се лишим от тия пари, щото гледат интересите на Русия а не на България

60

Анонимен

преди 1 година

Да хване "пакета" щом иска.Никой не е длъжен да дава оръжия на Украйна и това е ясно на всички само тия се подмазват и накрая ще хванат някой пакет не знае кой ,но със сигурност ще хванат.

59

OZZY

преди 1 година

"Генерал" Зъбев,ти докато разбереш,украинската офанзива приключи!Ама с този вакуум под фуражката какво да очакваме от нещастника?

58

Анонимен

преди 1 година

Турция е член на НАТО, но не обявява санкции и в момента курортите им са пълни с руснаци. Казаха, че имало по 80 чартъра дневно с полети от Русия до Анталия и турските им курорти, а нашите лапат мухите. Били празни хотелите ни, а сега и като дойде мизерията от към Каховка, ще имаме нулева година в туризма и минус няколко милиарда за бюджета.

57

Анонимен

преди 1 година

Видя се, че оръжията не помагат за крайния резултат, защото украинските редици ореляха. Кво правим?

56

Анонимен

преди 1 година

Отвратителното е, чв 99% от хората тук с отровени в мисленето си и винаги гледат чужди интереси. Правилното е да гледате своите интереси. България е в ЕС, значи ни трябва ЕС да е просперитетен и успешен. За да не иска от нас пари, а да ни дава. ЕС избира Украйна и инвестира в нея. Значи ни трябва Украйна да спечели и да се върне инвестицията. Как може гърците да разбират интересите и да ги следват, а тук при нас всички да са нечии к..урви?

55

Анонимен

преди 1 година

Така дарихме и стотици танкове на Северна Македония, за да ни плюят сега, да палят знамето ни и да палят клубовете ни и да пребиват българите. Срам е какви хора се допускат да решават от името на българите.

54

Анонимен

преди 1 година

Русофили ,копейки,заучени фрази ,ама на улицата все повече хора излизат и не искат някой да ги набутва в чужди конфликти,,а тия дето пишат тук не се виждат никъде.

53

Анонимен

преди 1 година

България трябва да дарява минимума нужен за да не ни глобят от ЕС. Бюджета и сега е теудно да се закърпи под 3% дефицит. Нямаме излишък. При това положение, не трябва да подаряваме нищо, ако не сме притиснати от глоби или не го даваме като заем. Народа не иска да задлъжнява за чужди интереси, независимо чии. Дано Украйна спечели по-скоро за да спре източването на ЕС средства и да почне ЕС да си събира дълговете. Иначе и ние затъваме, ако ЕС стане неплатежен.

52

Плескавица

преди 1 година

Ето как с една дума си каза че Украинците са взривили язовира именно за да се прекъсне Кримската група и било положително развитието на това

51

Не се връзвайте

преди 1 година

Не се връзвайте на тр*ла, дето говрои за русофили и т.н. Минимум 2 причини: 1. Това е подход-тр*ловете закъсняха и като видяха масовото мнение по статията, опити за внушения са излишни-започват като избягали от лудницата ЗА ДА ИЗБУТАТ СМИСЛЕНИТЕ КОМЕНТАРИ НАЗАД и да ПРОВОКИРА БЕЗСМИСЛЕНИ (отклоняване на вниманието и удара) и 2. Говори за "русофили", а тук такива няма. Има БЪЛГАРОФИЛИ. Не говорим за Русия и разоръжаване на нейната армия, а на БЪЛГАРСКАТА! Как това ни прави "русофили" :D :D :D

50

Анонимен

преди 1 година

Как да ги помирим? Да отидем с дебелия си въображаем пакет и да им ударом по един чиюбер по челото ли? БГ е малка държава, нямаме излишна армия, бюджет, нищо. Трябва да подарим минимума, че да не ни глобят с повече от ЕС.