54

Впечатляващо...

преди 2 години

...заявление от страна на г-н Петков, но какво стана с документа, който го чака в Букурещ?

53

Анонимен

преди 2 години

Киро обяви СЪВСЕМ ОТКРИТО, че просещата по два пъти на ден Мая Манолова е част от КОАЛИЦИЯ НА ПОЧТЕНИТЕ... Повече даже няма нужда да говорим...

52

Дедо

преди 2 години

Ехееееееее, троловете са строени рано-рано днес, хахахахахахахахахахаха! Как ли се чувствате, като знаете скоро какво ви чака...

51

ИНДИАНЕЦ

преди 2 години

обединение с ДБ, няма лошо, тъкмо ще има 4 ЧЕТИРИМА съпредседатели, много вожд малко индианец

50

Асан

преди 2 години

Киро е агент на Ристю и Гнома даже е основател на Де Бъ :)))

49

Ельоменат

преди 2 години

Щом Слави чалгаджията разби Герб при условие, че бяха 2 партии в коалиция тези двамата ще смажат тиквата и ще гонунижат отново. Ще има пак минискус и кръвно. Ще обикаля да се жалва по всички тв. Чак е за смях вече. Некав дебелак се жалва

48

Вики

преди 2 години

Който се е хванал със САЩ/Херо Мустафа- какво име само/ се е провалил в България. Кирчо и Асенчо играят троянски коне на САЩ и ще се препънат много скоро. Радев пък се опитва да бъде случа на двама господари- Русия и САЩ и знаем какво става като седиш на два стола. Радев, Киро и Асенчо са ПРЕДАТЕЛИ. Българският народ е УМЕн и ще ви ОТСВИРИ много скоро. Кире, ако вземеш 4 % викай ура, защото ще ти е за последно!

47

Анонимен

преди 2 години

Петков, УСПЕХ!

46

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 43/ ХЕЙ, НЕ ВЗИМАЙ ПРЯКОРА НА ГОСПОЖА ЛЪЖА НИВОНА! ТОВА ТУК Е КИРО МЕНТАТА!

45

Анонимен

преди 2 години

ГЪРБушковците са оцапали памперса. От няколко дни ги гледам да квиччат на заклано.

44

Анонимен

преди 2 години

Ще вземете 30% увеличение на цената на тока. От два дни по всички медии се говори, че ни очаква шоково увеличение на цената му.Кирчо, Мая Манолова , Хаджигенчо и Бабикян ли са ви примерите за почтенни политици. Вие се шегувате с хората.

43

отровна гад

преди 2 години

Едновременно с появяването на ПППП, се появи и сайта за онлайн-залагания 8888! Лошо няма, ама осмиците подозрително много приличат на запорирания от НАП "7777"! Честито на късметлиите!

42

Анонимен

преди 2 години

*** фермата не спи, от сутрнта са почнали с глупостите."Киро Харварда ще ми обяснява на мен, некадърник, ай сиктир"... каза Пешо, шофьор на такси.

41

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на България е в обединението на децата на комунистите с тройно препраната лъжлива и крадлива кюстендилска марша. Бойкикев + Галевица + Киро Лъжата = Пореден Комунистически Фалит на България!

40

АнонимеН

преди 2 години

ДАНО ПЕТКОВ СЕ ОБЕДИНИ С ДБ ,И БЕЗ ТОВА ОЩЕ ЕДИН ПРЕСТЪПНИК РЕДОМ ДО КОСТОВИСТИТЕ И ДРУГИТЕ ОБСЛУЖВАЩИ ОЛИГАРСИТЕ Е ВСЕ ТАЯ ДАЛИ ЩЕ ИМА!

39

Кривондел

преди 2 години

При все дълбоките ми подозрения относно подобни проекти, които се появяват рязко и имат огромна търпимост от медиите... Този човек наистина е постигнал много сам. Развил е компании и продукти. Забогатял е далече от държавната софра. Факт. За което заслужава уважение. Но проявява и специфичната нетърпимост и леко пренебрежение към законите и правилата, което ме притеснява. Справка - още не е дал на Конституционния съд изисканите документи.

38

Хаха

преди 2 години

Самият факт, че не искат да се явят на изборите заедно с ДБ, показва, че са сложени там за да дръпнат част гласовете на ДБ и другите партии. Алтернативно са поставени лица на Радев, иначе няма причина да не се явят с ДБ.

37

Анонимен

преди 2 години

Кое му е почтеното на Кирчо?Излъга в декларацията и сега го чакат поне 3 год. затвор заради неверни данни в декларацията по член 313 от НК. Кое му е почтеното на Кокорко? Откраднал интелектуална соственост код от компютър и го продал тайно от съдружниците си. Съден и осъден. Отървал се от затвора със споразумение. Кое му е почтеното на Спецов? Дължи над 1 милион и половина неплатени данъци.Продал фирмата си за 500 лв.на сламено лице барабар с дълговете.Изпратил 6 покани да плати задърженията му.

36

Анонимен

преди 2 години

Точно преди изборите ще извадят документи за канадското гражданство към момента на назначаване за служебен министър, в нарушение на конституцията. И толкова за морала. И на преписвача ще публикуват нещата и това е.

35

Анонимен

преди 2 години

Странно. С ушите си чух в интервюто, че няма има предизборна коалиция с никого. Но щом ТИМднес.бг казва иначе, явно съм се объркал