34

Анонимен

преди 11 години

Ами ще подслушват разбира се като сте маскари.

33

ogi

преди 11 години

Bat Бойко спря да му обръща внимание на това Оли, и дай сега да ръсим простотии по Цветанов. Жалко същество. Не е вярно, че процентите са 30 към 15. В действителност са 43% към 15%, като любопитното е, че Атака са с 16% , което, ще рече че БСП са трета политическа сила към момента. И тенденцията е Атака да увеличава преднината си. Шах със Волен и Мат с Бойко. Честито на таткото.

32

брадваро

преди 11 години

е па ти що мислиш, че била функцията на писарите едно време? да пишат стихове ли?

31

Анонимен

преди 11 години

До ВагнерТи какво си мислиш?Че ако бяха българи, водата щеше да ти е по 2ст.???Хайде, стига с тази носталгия по бай Тошо и соца!

30

:)

преди 11 години

Сега става интересно. Съси направо ме изненада. Смачка герберската орда за по-малко от година, а съм сигурен, че далеч не е извадил най-кирливите ризки. Тях ще ги видим към края на април, точно преди изборите.

29

Иван

преди 11 години

ГЕРБ 30 % БСП 16 % - този резултат втрещи Сергея. Милиционерщината в тази партия е пословична .Властта ако не я получат по нормалния начин ако трябва и кръв ще пролеят

28

Анонимен

преди 11 години

Алооо, Съси ,НАЛИ ВИЕ ОТ ------ДПС/БСП ,правехте същото ,...от 1944г.,до 1989г.,ЗА КАКВО РиВЕШ ?НАСЛЕДСТВОТО ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВИТЕ !Подслушване ,купуване и продаване на гласове,убийства,грабежи ,издевателства ....това е от ----БКП!

27

няма случайни неща!

преди 11 години

Имената изброени от Станишев са точно глават на мафията в България, а тути де капо тути е Гоце!

26

V

преди 11 години

До Анонимен Ти луд ли си?!? Как може да казваш браво на нещо, което е незаконно и противоконституционно? Мислиш за нормално да се подслушват всички влиятелни хора в България ли? И според теб дали се подслушват само с цел "сигурност на държавата"??

25

!

преди 11 години

Сега ако не осъдят Цветанов значи в България правосъдие няма никакво!

24

Вагнер

преди 11 години

Преди около 70 г. на такива, като тоя на снимката са им казвали"***" и с право е било....

23

3

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.

22

ъъъъъъ

преди 11 години

Няма от какво да се притесняват, че ги послушват, нали всички са от едно семейство.

21

Анонимен

преди 11 години

в целия свят се подслушват,невиждам нищо лошо в това да се подслушват престъпници,съдии,прокурори,ченгета и министри това се прави за националната сигурност така че браво на Цветанов

20

Вагнер

преди 11 години

Кой даде водата на София на чужденци?Сега искат 14% увеличение!!!!!

19

Байчо

преди 11 години

Maй последните социологическите изследвания за изборите са ядосали Серж.Пее песента "Последен шанс" ,прави се на мъж и мисли че хората ще вярват на глупостите им.БСП са майстори в дезинформацията и демагогията.

18

6

преди 11 години

Станишев майчицати да... ***,сигнала нее подписан ми тогава какъв сигнал може да бъде.Престани със тия червени номера нечухме нищо до сега от станишев от доган от костов някой да предложи че нещо са измислили за подобрение живота на хоръта,занимаватесе само със мръсотии и измислици.Абсолютно си личи че сте страшна *** мафиотска.Никога няма да гласуваме за вас.Никога не чухме Бойко да каже за някои лоша дума освен ако го настъпите на мазола.Само ГЕРБ.

17

Тервел

преди 11 години

Днеска да няма състезание по олигофрения,Болен и Серго се надпреварват да говорят глупости на всяка цена да са в медийното пространство.Писна ми от простотия,един не казва какво трябва да се работи да вдигнем стандарта на народа.По цял ден само плюнки и платени драскачи!

16

малта

преди 11 години

Помогнете на този "човечец" да получи адекватна психиатрична помощ!!!

15

байрена

преди 11 години

Барем 1 ден да беше починал,ката ден лае само,ама защото знае че ще загуби и сега му пари под задничето ;)))))