100

Анонимен

преди 11 години

А ако обичате по кротко. Видяхме докъде докарахте държавата. И наглостта да искате отново властта граничи с раздвоение на личността , която имате. Вие май живеете в друг свят.Нали дойдохте с новия морал, къде е , как го показахте. И ако е вярно за фирмата от ВТ , която е спонсорирала ГЕРБ и е приближена на ЦЦ, а давани поръчки от Найденов, за какво говорим. Затова и ГЕРБ стана символ на наглост.

99

Анонимен

преди 11 години

Е вярно тук замириса на мишки и плъшоци.

98

куку руку

преди 11 години

Каквото и да говорите вие Повяхнали ГЕРБЕРЧЕТА, след изборите и за ХЕРБАРИИ НЯМА ДА СТАВАТЕ

97

Георги

преди 11 години

Аз ще гласувам за Станишев, защото с гаджето ми Петър много го харесваме и дори понякога маструбираме пред снимката му.

96

Анонимен

преди 11 години

незнам дали герб са нагли но бсп са със сигурност старите муцуни пак в листите популиски изказвания 250000 работни места смях просто не им вярвам и няма да гласувам за тях

95

Анонимен

преди 11 години

102 хаха верно ли тва:)

94

дааа

преди 11 години

Станишев открил 144км. без рязане на ленти, а Бойко 85 км. с 43 *** на ленти. Хората трябва да мислят като гласуват с главите си, че после да няма пак сгрешихме.

93

Анонимен

преди 11 години

До pimpalicious:Да се изразяват правилно, от изброените, съм чувал тези от Синьо единство, Местан от ДПС, някои от коалицията на СДС (но, не и Кабаиванов), някои от НФСБ, в редки случаи - Сидеров и Кунева-Пръмова, но НИКОЙ от тях (може би, с изключение на Костов) няма сериозно образования, а за кадърността им не ми се говори. Освен това, ДПС, Атака, НФСБ, Кунева-Пръмова са 200%-ови агенти и мекерета на ДС, а такива има и сред останалите горе-долу добре изразяващи се (в ДСБ май най-малко). Мъка

92

Може

преди 11 години

Може ли да ми хвалите управляващи , състоящи се от бакалаври , които нямат нито един успешен бизнес проект.

91

Стоянова

преди 11 години

Сигурно е останало нещо за доунищожаване,та искат да ни довършат.

90

234

преди 11 години

Само ДСБ с Костов могат да свършат работа.

89

90

преди 11 години

90, СърГей поне се ограничава до 2-3-*** приятели в секс приключенията си. Боко наеб@ цял един народ и не трябва да му се размине.

88

Анонимен

преди 11 години

Жената до Бойко от една година била Лилето Павлова. Предимно правят кинти, а в свободното си време секс. След оная *** Цветелинка, Бойко си е взел яка и по-млада мръвка !

87

Анонимен

преди 11 години

докъде стигнахме мутри-милиционери да ни управляват. и не пускат и не знам как ще се освободим.

86

Анонимен

преди 11 години

Който и да е, само комунист да не е, че тогава наистина нищо друго не остава освен еднопосочен билет за самолета и никога повече обратно.

85

Сергей Станипишев

преди 11 години

Ало до платените бесепарчета,излагате се много малко плюене виждам че има по ГЕРБ.Я се координирайте и започвайте да слагате минуси и да плюете.За това ви се плаща все пак иначе няма да видите и стотинка искам да виждам само плюене по ГЕРБ че да се види поне тука в интернет че сме по силни.

84

Гого

преди 11 години

В най- новата история на България, /от 1989 - насам/ два пъти държавата фалира , първи път след управлението на Виденов и втори път след управлението на Борисов. Не се опитвайте да прехвърляте катастрофата на Бойко на другите партии, кой ни изкара от първия фалит : Костов , как , като правеше ре--фо--р--ми във всички сектори. Бойко не направи никакви реформи, не може само с лентички на всеки километър, всяка пребоядисана детска градина и мачлета, а наш Бойко е хитър, той знае ,че това се вижда вечерта по телевизията и затова някои хора казват ; поне той работеше , е като работеше защо стигнахм

83

WTF?

преди 11 години

Абе, какво става с Миро Мазния (Мършата, Фабержето и т.н.) ? В затвора ли е вече ?Боко кога ще го привикат в ареста ?

82

Анонимен

преди 11 години

Само в България можеш да хвърлиш оставка и веднага да се наредиш ПЪРВИ! за същия пост.Страната на маймуните сме

81

СТАРШИНАТА

преди 11 години

Ей,как хубаво са се събрали кръвопийците на народа за последните 4 години....Опа,само върховната Тиква липсва.Ей тъй както са се събрали; -ИЗПЪЛНИ КОМАНДА!-КЪМ ЗАТВОРА!-ХОДОМ!-МАРШ!