37

do Turk

преди 13 години

В Турция ли няма гей парад? Я провери и пак се изкажи.

36

Анонимен

преди 13 години

Те хулигани за какво не отиват да трепат ***, а бият някакви п***лчета???То *** 100 пъти са по-вредни от тези п***раси

35

винету

преди 13 години

се *** ли бяхте ,тва де активисти на тази тиха уличка ,че ви нападат отзад

34

Анонимен

преди 13 години

30, в Турция няма такива, защото сте мюсюлманска държава. ЛГБТ парадите и цялата идея за мултикултурализъм се налага само на (бившите) християнски държави. Прави се с цел да се удари по традиционните ценности, да се наложат марксистките ценности, залегнали още в "критичната теория" на Франкфуртската школа.Полицията в България никога не е имала право да арестува гейове, защото са гейове, това е било само в САЩ. Заради това тръгват и парадите, но сега се разпространяват по цял свят.

33

4 до 9

преди 13 години

Право мислиш ! Аз съм Хомофоб и си признавам ! НО НЕ СЪМ ТРЪГНАЛ ДА ПРАВЯ НАСИЛИЕ ! Напротив опитвам се да изслушам аргументите и да вникна във вашата проблематика! А дали някой *** или лезбиика се опитва да чуе мен? НЕ ! ПИСНА МИ П****АСИ *** И ВСЕКВИ МАЛЦИНСТВА ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ МЕН! Какво означава че мен ако ме нападнат защото съм нормален е едно а към вас е друго така ли ? Това ли е разбирането ви за равенство ? некой спирали ви да сте гейове ? или нямате право да гласувате ?

32

Георги

преди 13 години

На тези не може да им се угоди, защото винаги търсят конфронтация! Ако ги замерят и ругаят справедливо --тормозени са! Ако не им обръщат от отвращение внимание - сами си спретват нещо, за да покажат, че са "жертви".Те не искат да са равни с другите, ТЕ ИСКАТ ДА СА НАД ДРУГИТЕ -- С ПРИВИЛЕГИИ !

31

До 33

преди 13 години

Много точно, и ме кефи тва "геювете", отива им на нашите *** :D

30

Анонимен

преди 13 години

Клада за такива хомо-*** ...

29

Рамбо

преди 13 години

26, няма всички дас танем като тия, не се безпокой. може повечето хора да не сме съгласни с тия неща, а и да парадираш с такива неща си е тъпо. Все едно, някой футболист да прави митинг, че е футболист? Аз лично се питам: кой от администрацията е за бой, че позволява такива щуротии да блокират движението и да ни карат да хукаме по кръстовищата, докато такива си развяват прашките с балони? Кои от НС и управлението позволяват такива неща? като искат митинг, да ги изпратят в някой стадион и там!

28

Анонимен

преди 13 години

Stiga ste revali ve p***asi nishto vi niama.

27

червена пихтия

преди 13 години

' прайд шествия 'цепи просто цепи мрака 'прайд шествия' , когато 'каубойте' от Запада Видинско водиха добитъка към София кой 'прайд политик' ги спря кой ... гордостта на БСП

26

Turk

преди 13 години

provakacia ? az li sym gi karal da napravqt gay parada ? :D shto ne vijdame takiva bolni neshta v turcia ? a v bg ima mn :D

25

Анонимен

преди 13 години

20 000 лв. е струвала организацията на "цветния парад на многообразието". 20 000 лева! Не, че са много пари, но с такива средства можеше да се обнови някое селско училище или да се дарят благотворително за лечението на някое дете!Но не - по-добре да дадем 20 бона, за да покажем, че сме в цветно общество, да развяваме знаменца с цветовете на дъгата, да пеем реге, да с напушим и да крещим "тук сме, защото ни има"...

24

Анонимен

преди 13 години

Шествието се водело от СерГей, Болен Пиздеров и Яни Булката

23

Machiavelli

преди 13 години

"Нападателите са избягали, но минути по-късно минават през същото място с кола, крещейки обиди към останалите на улицата момичета."Егати ***.

22

statistika

преди 13 години

Statistika so4i 4e pedalite v Bulgaria se uveli4avat exponencialno150->500->1200....skoro 7 miliona

21

попа

преди 13 години

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло ". Превеждам : хем трябва да се покажем пред света колко сме извратени, и че се гордеем с това, па и се оплакваме, че някой не ни харесва. При нас на Балканите да не харесваш някой значи да го утепаш от бой. Та трябваше да се очаква, че ше има поукрасени с ВАШИТЕ цветове на дъгата.

20

Рамбо

преди 13 години

И тия се оплакват, от изненада отзад? Мен всеки ден ме изненадват и отпред и отзад, но не искам промени в закона? И за какво се борят? Всъщност исканията ми са странни - да правиш паради демонстрирайки, че си полово откачен, пардон - разкрепостен? Няма смисъл - политиците отдавна са го узаконили - прескачат полово от партия в партия без да им дреме.

19

Таковащ

преди 13 години

Петима души са били нападнати след София Прайд19.06.2011 17:0610 Пострадали са три момчета и две момичета-----------------Пострадали са ПЕТ момичета, а не "три момчета и две момичета". Азбучна истина, която знаем още от деца е , че момчетата "таковат", а момичетата са "таковани". В случая, и петимата пострадали са от "такованите" , демек момичета :)))

18

Анонимен

преди 13 години

Хомофобия, хомосексуализъм, хомеопатия - глупости на търкалета. Какво друго може да е престъплението, описано в статията, освен хулиганство?! И каква е функцията на тоя *** "Прайд", освен да провокира към насилие? Ако зависеше от мен - нямаше да го има въобще. В тази иначе опропастена страна поне никой не пречи на никого да разполага със свободите си, затова такъв парад просто не е необходим.