37

до Веселина

преди 13 години

Ами човека много добре ти обясни - Руменчо, дърво пиян, наистина се изпика в шадравана на центъра на Плевен...

36

Анонимен

преди 13 години

Гадая,че около Вас има нещо съмнително.

35

Анонимен

преди 13 години

В случая подкрепям Петков,този амрикански посланик си позволява твърде много да се меси в държавните ни работи.ЗАЩО ЛИ? Има некакви интереси Америка ама за какво става въпрос един господ знае

34

Пич

преди 13 години

"Не бре, Пич! Аре светни ме, кво се прайш! Наистина за първи път го чувам! "Щото докато е бил кмет на Плевен го засича полицай да уринира в местния шадраван. Петков се държи грубо и псува полицая. Доколкото знам това е официално отразено в съответното РПУ и дори има акт за дребно хулиганство.

33

до 27

преди 13 години

Хахах, само промит *** може да се опитва да убеждава хората, че САЩ работят против БСП и България, ЕС е конспирация против БСП и България, Комисията за Шенген е работи против БСП и България и прочие.. всички са криви, само партията-майка е права, нали? ;)

32

а

преди 13 години

нима един български прокурор не нарече престъпник бившия военен министър ? и последва служебно извинене само... в последствие същия тоя бивш министър се оказва, че просто му свалят едно след друго измислените обвинения, щото в едни срс-та пък, дето уж бяха доказателства се говорят разни неща...абе пълна лудница (извинявам се за плагиатството на БТВ)

31

Веселина

преди 13 години

Той трябва да е бил пиян... Което не е странно.

30

ММ

преди 13 години

Това е все едно,Уорлик да пита Петков:"А ти,като български депутат,и бивш вътрешен министър-защо пикаеш по шадраваните?Това не е ли срам и позор за българската държава?!Но Уорлик няма да го пита,защото знае,че това е вътрешна работа на личноста Петков,и на българската държава!?А личноста Петков,има право да не му отговори-с пълно право!А,защо Уорлик да е задължен да отговаря на Петков за неща,които са вътрешна работа на САЩ!?Ако мутрата Петков не е съгласен-да заведе дело ,а не да пише по...

29

Анонимен

преди 13 години

Давай,Румба,вземи му душата на Уорлик.Точно теб да остави без виза!Запалка,едно запомни:кучето,като побеснеело пикаело на джамията.Че и твоята работа същата.

28

Веселина

преди 13 години

Не бре, Пич! Аре светни ме, кво се прайш! Наистина за първи път го чувам!

27

до Веселина

преди 13 години

Защото този, докато бил началник някакъв във Плевен, се е изпикал в шадравана на центъра.

26

Пич

преди 13 години

"А защо го наричате "пикаещия в шадравани"? Нещо съм изпуснала май-май?! :-) "Веселино, ти не знаеш ли бе моме!? :))

25

Анонимен

преди 13 години

До долните коментари имам само една мисъл-***.Уорлик работи умишлено до влошаване на Българско-Американските отношения.Но наркоманските ви мозъци са толкова мъгливи че не го вицдате. Наркомани.

24

8

преди 13 години

абе не съвсем, ако там при тях се хвърли недоказано обвинение, следва дело за клевета, автоматично, и горко му на тоя, дето го е казал, ако няма с какво да го докаже... но тук всичко е позволено явно...

23

Анонимен

преди 13 години

Петков е верен син на Партията.Я как само громи "мръсните империалисти".Виза не щяли да му дадат???*** с ***!

22

do 19

преди 13 години

Те правят пари от дрога от 60-те години. Тогава за България и Румъния това беше държавна политика, с цел да се "подронват устоите на капитализма". Е, дали са толкова ***, че да зарежат разработени с десетилетия наркоканали, само щото народа е решил да си играе на демокрация? Или ба...

21

:)

преди 13 години

Ами така се прави задават се конкретни въпроси.Ако се притеснява от нещо няма да пита.Не като ЦЦ, питат го нещо а той вместо да отговори, и той пита "А те защо бият ***" ?

20

Мусайба Мусаебе

преди 13 години

Той пак като стане Министър на МВР-то, ше видите къде ще се крие индиянеца Уорлик...

19

Веселина

преди 13 години

А защо го наричате "пикаещия в шадравани"? Нещо съм изпуснала май-май?! :-)

18

Exjoy

преди 13 години

Няма ли да го арестуват тоя???