74

Васил Василев

преди 13 години

Хей братя българи,тоя Дянков е луд за вързване бе.До кога ще го търпим него,здравната министърка и тоя дето ги тури на тия мининистерства.Предсрочни изборииииии....... на там отива работата , и колкото е по скоро е по добре.

73

uha

преди 13 години

един психопат броди из Бг...

72

Анонимен

преди 13 години

Много ясно, той Станишев също е комунист като Борисов и Дянков.Може би да си внесем управници отШвеция, Финландия, Норвегия да ни стегнат за 15-20г. и после е лесно.

71

Ламбрин

преди 13 години

Заради него, с пъпките недо.бки, ще се редим с номерца в болниците, нищо че си плащаме скъпо и прескъпо за здраве! Увеличиха вноските с 2%, а намалиха бюджета за здравеопазване, а цените на лекарствата жървят нагоре! Уникален е този ***, ама той не е сам в простотията и неграмотността си! Има екип! Нали газта щеше да падне с 15%? Нали тока щеше да поевтинее??? Самозабравиха се като дерибеи!

70

MI 4I TO

преди 13 години

MI 4I TO MNOGO GOLEMI ZAPLATI IM DAVA6 BE GEVREK,CELI 400 LV EIIIII BRAVO E**ЛА Е**ЛА NA TEB CIRVI

69

тома неверни

преди 13 години

подобието (по негово лично мнение)на брад пит,буквално казва-може да се насерем,*** нема се изложим..г-н борисов,и аз гласувах за теб,уж за по-добро.сега мога смело да ти кажа-онази т.н. троина верно крадеше,*** с мярка ли не знам,но оставаше и за простият народ.аре,вече понапълни банката на цветелина,сега лекиичко се измъкваи,онази крюела,дето я намери на пътя-пак там я остави.онова говне транспортният ,дето дели страната на градове до 30000,и си подготвя хранилка,го затваряи директно в панделата

68

Анонимен

преди 13 години

На мен ми се увеличава личния дълг и не излизам от кризата, напротив затъвам!Нормално е нито съм Симеон, нито съм Дянков!

67

Анонимен

преди 13 години

62-Брато хубаво е да знаеш че фискалния резерв под 4,5 млрд не може да се пипа, защото ще рухне валутния борд,а той като рухне ще си спомним съвсем къде зимуват раците:) Единствения източник и възход на икономиката или заем:) Първото няма да стане, а второто вече се вижда,че ще бъде факт:) Иначе за всичко останало си прав:)

66

Ясен

преди 13 години

Да а 2012 ще вдигнат данъците за да погасим заема щото 2012 заем няма да ни дадат!

65

Анонимен

преди 13 години

Точно за хора като теб говорех.

64

sasho

преди 13 години

Да идгоним мутрите и мутресите от политиката !!

63

бай Петко

преди 13 години

Ешааа бе - Това значи - Ще излезем от кризата, след като увеличат данъците за погасяване на дълга, за сметка на политиците, които не са се наяли и *** на които всеки българин е задължен по рождение??!!

62

Бачкатор

преди 13 години

А така Дянков. Давай момче. Мен бе боли вече швепса. Осем момчета работници имам. Точно преди два месеца седнахме и им обясних, че няма пари и за заплати, и за осигуровки, и за данъци. Те, момчетата ми решиха, че държавата вече ще получи от нас онова - на върха на средния пръст. 35 лева ми струва на човек, да ги осигурявам в частна клиника. По 150 лева по високи заплати вземат. Боли ме вече фара за това какво ще става с проклетата територия българия. До там ни докара ...

61

Анонимен

преди 13 години

след тея 4 милиарда ще последват още 4 и още 4... докато закръглим на 200,както Гърция

60

Анонимен

преди 13 години

Значи предупреждавах за това още миналата есен, но всички си мислеха, че се заблуждавам понеже бяха гласували за ГЕРБ...

59

Анонимен

преди 13 години

Кой министър работи свястно в това правителство? Всички са за изхвърляне. Стига му толкова управление. Като неможе на две магарета слама да раздели, да си ходи и с него останалите Герберски управници. Слаба ракия са. За да вземе заем от 4 милиарда, звачи нямат нитоо цент от фискалния резерв. Герберите са финансови престъпници. Ей опозицията, защо дремете. Поискайте в Праламента тоя хубостник да докладва, каква е финансовата ни наличност. Май няма нищо.

58

Серго

преди 13 години

Минах през площадчето на Банкя, за да нахвърлям шамарите на Боко. Обаче нещо пак ми се крие. Някой да знае къде е Боко? Имам чувството, че предварително знае, кога ще ходя в Банкя.

57

Анонимен

преди 13 години

до 58 - кой е счетоводителят на Костов ?

56

Анонимен

преди 13 години

ХЕР ФЛИК СЪВСЕМ ОТКАЧИ!

55

Анонимен

преди 13 години

Когато Костов пое властта през 1997 резерва е бил около 300 - 400 000 лева . Сега май отново вървим на там! Макар и в ЕС ни чака нов валутен борд !