65

Анонимен

преди 2 месеца

Ще браня родината си,за да може сфинята пеевска да краде,да обират банки с банкянския тупань, докато дръндарския пандизчия разпределя порциите. Айде няма нужда. А ако се стигне до там,да раздадат оръжие на всеки над осемнадесет години, хилядата крадци не ги виждам,ще се изпокрият в землянки като дядовците си.

64

Малко Слонче

преди 2 месеца

До Истината Ти пeди ли си?

63

Истината

преди 2 месеца

Готови ли сте да жертвате живота си за да спасите Борисов, Пеевски, Доган, Данчо Ментата, Пепи Еврото, Сарафа, Цацаратора, Терасата ? Или пък за цар Симеон- мошеника? За Прецедента Радеф? Е кой ще спасява тази държава? Това не е държавата на българина, това е държавата на ДС, на полицаи, на чиновници, на политици, на съдии и прокурори, но не и държавата на обикновения човек! Ами да ходят да се бият за нея тези, които са държавата...

62

Анонимен

преди 2 месеца

Е то е останало само евроатлантичени цености и нема какво да се защитава. Роми и турци ще се разбегат към ЕС и Турция

61

Анонимен

преди 2 месеца

До Хахаха 62. И как ше се инесеш кат блокират границите ?

60

Всъщност...

преди 2 месеца

Никой от простолюдието никъде по никакъв начин няма да се навие да воюва с оръжие в ръка ДОБРОВОЛНО И БЕЗПЛАТНО за да брани богатствата и луксозни живот на властимащите на която и да е държава.Без значение дали е Украйна, България или САЩ.Няма как да стане. Насила можеш да закараш някой на фронта и насила да му натикаш пушка в ръцете ами после? На къде ще я обърне? За това в умните държави ДАВАТ ПАРИ. Я задайте същия въпрос на същите хора ама добавете и една заплата от 15 хил долара на месец....

59

Анонимен

преди 2 месеца

То ще има 2 варианта! С оръжие, или гол газ!

58

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Над 70% от младите никога няма да видят пенсия в тази държава. Какъв смисъл има да защитаваш държават на мутрите, олигарсите и чиновниците?

57

Хахаха

преди 2 месеца

Която и държава да ни нападне, дори и Северна Македония, нито аз, нито 90% от населението, ще тръгнем да брани България с оръжие в ръка. Много ясно, че всички ще се изнесем. Който има 10 живота, да стои да воюва.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Повечето ше идат кат офце на заколение нищо че сега разправят как нямало било. При масова психоза така става. Подбират те докат туй-онуй не знаеш къде се намираш не осъзнаваш какво става и айде вече си умрел.

55

Типична педеруга

преди 2 месеца

Владимир Путин е разведен, без деца и около него никога няма жени. Освен това си инжектира ботокс и си епилира тялото.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Намираме се в момента в една повратна точка на световната война. Тя стана прекалено скъпа. Много хора загинаха, много техника отиде, много пари се похарчиха. Време е да спрат, защото ще предизвикат някой катаклизъм и тогава ще дойдат големи проблеми.

53

Руски Трол

преди 2 месеца

Другаря Путин е модерен жендър. Вие сте зaдръстени евроатлантици. Гaдни хетеро Неандеарталци

52

Анонимен

преди 2 месеца

Никога няма да умра за интересите на САЩ! Виж, за Путин може!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Повече са гаранция като гледам избирателната активност може да се направи паралел

50

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 49 това ти казвам без мерки и да ти ще водиш на първа линия или въже умник пуешки ))

49

Граничар -75

преди 2 месеца

Всеки втори е ЕДНОРОГ, няма нищо за чудене....

48

Малко Слонче

преди 2 месеца

Прав е GADA. Путин е PEDI

47

GADA

преди 2 месеца

Ти колко деца имаш педи Бг у м ре се Русоя не мисли тя ще пребъде с Бг край толкиз бе

46

До 29

преди 2 месеца

Еййй,не се научихте,че не се пише преценят,а преценяват!А в Украйна десетки хиляди млади хора загинаха в защита на родината си.Избягалите са пренебрежимо малко.У нас 2 милиона избягаха,без да има война.