89

до 141

преди 1 година

избърши си пяната от устата олиго френ. Доказваш думите на човека. Путинофилите сте български предатели - вредни и озлобени. вие само по паспорт сте българи.

88

Анонимен

преди 1 година

Като го слушам този е готов да ни прати децата в kазана. Какъв пакет, бе аламkoлоуу? Германия няма повече пари за бюджета на ЕС заради помощта за Украйна, а България от къде да има?

87

Между другото

преди 1 година

Между другото наистина от продажбите на електриччество я има официално информацията колко сме спечелили, а от продажба на оръжие - не. НИКЪДЕ! САмо се говори, но никой не ги е виждал тия "милиарди". Разпределят се само от енергетиката печалбите. Т.е. всичките пари от производство отиват някъде другаде, НЕ и в България, сега продажниците искат и наличното НАШЕ оръжие да вземат. Махат лева. Сложиха си правителство. Явно ни планират за територия само. Сбъркали са горчиво!

86

Анонимен

преди 1 година

Събев е Съветския военен възпитаник преди 89г. възползвал се от хиляди облаги като военен, сега вече американска пионка.Всички са като него,Шаламановци ,Тагаревци и т.н.

85

Анонимен

преди 1 година

Русия стана другото име на ВОЙНА! Страната, която навремето изпрати първия човек в Космоса ,днес вече стигна дъното на всичко!

84

Анонимен

преди 1 година

И аз предполагам, че ще има ескалация. Русия явно няма намерение да спре с нашествието, независимо от всичко.

83

Анонимен

преди 1 година

Абе кой ви е окупира през 44 година бе гейове и просяци.Я четете малко история,а защо сме на дъното ,ами защото угаждане на тоя и ония,а не гледаме себе си.Като ви засилим към Украйна ще разберете кой ,какво е правил.

82

Анонимен

преди 1 година

Трябва да подаряваме необходимия минимум за да нямаме глоби от ЕС. Нито лев повече. Какво не разбрахте? Толкова е елементарно.

81

Анонимен

преди 1 година

Щом Събев очаква ескалация на войната , поне да уведоми Путини и Зеленски , че те тръпнат още в невидение , ще има ли ескалация ? или не , Събев да ги запознае с обстановката с войната

80

Анонимен

преди 1 година

чета коментарите и сега разбирам защо България е на дъното в ЕС. Г нусни, продажни путинофили. В главата ви е вакум. Ако руската армия дойде отново да ни окупира като 44 г., вие щежсв биете на страната на окупаторите, това ми е пределно ясно.

79

До Анонимен 118

преди 1 година

До Анонимен 118 - "Миналата година българските оръжейни фирми направиха милиарди продажби на боеприпаси за Украйна." - нищо подобно. Продажби има, но на входа и изхода на заводите стоят поставени фирми (от "посолството"). НИЩО не влиза в бюджета, едва стига за заплати. От АЕЦ-а пълним бюджет и плащаме помощи, Да си чул от оръжейните фирми нещо? Да си чул за модрнизация поне? Няма и да чуеш. Защо сега искат ние да плащаме оръжия на украйна? И не говоря наизуст-знам за какво говоря. Спри опорките

78

Анонимен

преди 1 година

До Миналата година ... "разсъждението" ти е цинично меко казано. Потрес.

77

Анонимен

преди 1 година

Какви хиляди работни места бе,.В Сопот от 10000 град във ВМЗ работеха 5 хиляди и преди войната от къде,ще дойдат още хора със специални професии да работят не се знае ,а се знае да се пишат глупости.Бългсрия плати милиарди за самолети дето не се знае кога ще дойдат.От санкциите понесохме милиарди загуби за икономиката,а инфлацията и хора няма ,какво да се каже просто.

76

БГ

преди 1 година

Поредния предател. Нищо ново под слънцето.

75

Анонимен

преди 1 година

Трябва да подаряваме необходимия минимум за да нямаме глоби от ЕС. Нито лев повече. Какво не разбрахте? Толкова е елементарно. А естествено трябва да продаваме/даваме заем вместо да подаряваме, ако можем.

74

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли как русофилите мразят всичко българско и европейско ?

73

Анонимен

преди 1 година

Очаквам ген Събев да поиска охрана. Ще го пазят от народната любов.

72

Военен

преди 1 година

Събев, нарамвай пушката и заедно с боеприпасите и женерал Гном , бързо се дислоцирайте на фронта в Украйна! Нали трябва да помагате ? Помагайте, ефективно и лично !!! Чакаме да видим личния ви пример, Събев !

71

Анонимен

преди 1 година

А за северозапад нещо?Кaтил дo кaтил,мила моя мaйнoльo

70

Анонимен

преди 1 година

Миналата година продадохме за 5 милиарда оръжия, сега щели сме да ги подаряваме, понеже сме много богати.