54

Вагнер

преди 11 години

Чафутите вън от властта!Продадоха цяла България за стотинки.Братя,гласувайте за Българи и български лидери!

53

Анонимен

преди 11 години

БСП/ДПС ,...не са на мода ----ВЕЧЕ!

52

Анонимен

преди 11 години

Май излиза, че средствата за следене, подслушване и т.н. СРС са под контола на ГЕРБ. Голяма сила е владеенето на информацията. Може да стане винаги такава каквато я искаш.ГЕРБ не е просто партия, а държава в държавата.

51

IVo_1

преди 11 години

Еххххх що като има тия документи и сигнали не ги подаде в пркуратуатя и от там да търсят отговори ми се пени по медииите..... Пълни нещастници от БСП, знаят само да лаят и като им вземе някой кокала реват като девица за К*р... дано никой не гласува за тях че тоя PR техния вече много ми писна

50

venko

преди 11 години

МРЪСЕН ПЛЪХ !

49

Анонимен

преди 11 години

Интересно ,ЗАЩО НЕ СА ПОДСЛУШВАЛИ ---МЕН ?Един ЛАФ!Дружество от чужбина дарило на сираци в Бг ,.....храна !Но някой сложил отрова в храната ......?Вследствие на това ---умрели:Петима ДЕПУТАТИ ,ЕДИН КМЕТ ,И ДВЕ ЧИНОВНИЧКИ ....!От децата няма умрели,.... нито едно !?!?!?

48

Анонимен

преди 11 години

"Ще оглася информация за незаконно подслушване, извършвано ... Цветан Цветанов. Ако тази информация се окаже вярна, ще се окаже, че е извършена безскрупулна злоупотреба с власт, заяви Станишев"Ще оглася информация, че извънземни същества от Марс посещават редовно България. Ако тази информация се окаже вярна, ще се окаже, че на Марс има живот! Съсел, каква информация огласяваш, а после казваш "ако се окаже вярна"? Всичко може да се огласи така! БСП са в паника, чудят се какво да измислят.

47

Миро

преди 11 години

Миро Найденов разкрил наАлексей Петров как Борисови Цветанов делят рушветиНов СРС гейт ще разклати държавата скоро!!!!

46

Анонимен

преди 11 години

Тоя като го видя как ошашавено гледа май го е стигнал "СЕР-гей" --или преведено -"КОЙ МИ *** В ГАЩИТЕ"

45

Урко

преди 11 години

Успокоих се.БСП почнаха лаяна кампания значи ще загубят.Уста от която излизат такива неща се превръща в гз!

44

бесепар

преди 11 години

Тоя нашия по-*** и от волен,ако продължава така ,значи си имаме болен човек за лидер и няма да гласуваме цялата низова организация вкупом !

43

Анонимен

преди 11 години

Другарю,Станишев няма ли кой да те посъветва,че с тези номера от селски вечеринки-не печелиш,а губиш.Герб няма нужда да прави предизборна кампания-тази на Станишев работи за тях.

42

Вагнер до 36

преди 11 години

Да бе пич!Българска вода се продава на българи,ама от чужденци!Браво! Гениално!Това само еврей мое да го измисли...

41

Анонимен

преди 11 години

Едва ли има някой /освен ако не е много заблуден/ да се съмнява, че наистина има тотално подслушване. Биг Брадър слуша и гледа. Особено от както има технологии за автоматично засичане по "ключови" думи и изрази изказани или написани в средства за комуникация. Един бог знае колко пари са наляти последните години за СРС.Само, че ............... да се докаже пред съд, с всичките им салтанати .... трудна работа.

40

Анонимен

преди 11 години

Виждам в списъка Иво Прокопиев, който набедиха, че уж е редил правителството и че е най-черния в държавата, но не видях да е подслушван Цветан Василев.Който може да разсъждава поне малко, ще се досети какво имам предвид.

39

Анонимен

преди 11 години

хайде стига сте го давали тоя ***

38

Анонимен

преди 11 години

Съси вдига РЕЙТИНГА на Боци ,.....ФАКТ !Защо не си оправи партийната централа ,на БСП ,а гледа 4г., в канчето на другите ...?

37

ДИАНГНОЗА

преди 11 години

Станишев е сериозно болен от параноя.

36

Станишев

преди 11 години

Получих сигнал, че Цветан Цветанов е ръководил чудовищна схема за подслушване от септември 2009 г. досега. Това заяви на извънредна пресконференция лидерът на БСП Сергей Станишев в централата на партията. Цветанов е подслушвал без никакъв регламент политици като Росен Плевнелиев, Георги Първанов, Иван Костов, Симеон Дянков, Ахмед Доган, както и самия Станишев. На слушалка са били и редица бизнесмени, магистрати и общественици.

35

1

преди 11 години

Бяха спрени доставките на мазут от Русия през януари 1991 г. Стотици детски градини, болници, училища останаха на студено. Невероятна история... .....България щеше да изчезне още през 70-те години на миналия век, когато на 2 пъти управляващите комунисти взеха решение на Министерски съвет и изпратиха молба до Москва да станем 16-та им Съветска република! Това е най-предателския акт на БКП преименувала се за 1 нощ на БСП, която нито веднъж до сега не е разграничила от БКП, а уж вече са социалисти. Те се изплюха върху паметта на Ботев и Левски и хилядите герои