199

АнонимеН

преди 3 години

СЛАВИ ВЪРНА ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА В ИЗБОРИТЕ, ЧЕ С ТЯХ НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ЩЕ ПОЛУЧИ 10% ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, ЧЕ ДОКАЗА , ЧЕ НЕ Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ И ОЩЕ 10% ОТ ТОВА , ЧЕ ВЪРНА ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА , ЧЕ С ИЗБОРИ НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ В БЪЛГАРИЯ!!!ИТН БЕТОНИРАНО ОТИВА НАД 20% НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!)

198

До 202

преди 3 години

Браво! Точно такива са на ИТН И ДПС. Дори БСП са по- цивилизовани от вас, варвари!!!

197

Бойко Българоубиец

преди 3 години

Заповядвам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени и да плюете по генерал Румен Радев, защото рейтингът му е 70% а моят е 16%! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема! Да се използват опорките "фигурант", "чалгар" и "радефф".

196

Бойко Борисов

преди 3 години

И почвам да бегам с 300 в барцелона бате!

195

Анонимен

преди 3 години

Партиите на протеста влизат с една мисия да се направи път за Василев и Божков да се върнат в Бг , затова разформироват КПКОНПИ.

194

Българин

преди 3 години

Трябва да избухне кървава гражданска война и всички,които са гласували за ГЕРБ да бъдат избити! Наскоро научих,че съседът е гласувал за герб и му счупих дясната ръка! Този път няма да може да гласува за тях ;)

193

Не извратен тип.

преди 3 години

От много близък човек до него,Борисов подготвя бягството от страната.

192

Анонимен

преди 3 години

Чакаме те са управляваш така, че са повишиш благосъстоянието не на черепа,а на обикновения българин !Мен не ме интересува толкова ББ, колкото теб и не съм обсебен ат него.Интересува ме единствено да повишиш стандарта на живот Иначе празнодумковци не ми трябват!

191

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България приключи. Чалгопитеци и куманисти са про-евразийски настроени и няма да бъдат приети в ЕС. Следва десетилетие упадък.

190

Анонимен

преди 3 години

'' Слави Трифонов: ГЕРБ много ги боли ... ''..................Бойко постави доста практически въпроси по гласуването в чужбина и машинното гласуване ... добре е да се обсъдят практическите проблеми, вместо кой-какво го боли

189

До 193

преди 3 години

Партия на палячовците

188

999

преди 3 години

ГЛАСУВАЙТЕ МНОГО ЯКО, ЗА ДА ИЗТРИЕМ ЧАЛГАТА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ!!!!

187

ЧИЧКО

преди 3 години

И ОТ МЕН 7 СЛАВИ ТРИФОНОВ (чалгароБългарино) ГЕРБ....ЕЦ И БСП....ЕЦ И ДПС....ЕЦ ти си направо за затвора ама първо го направи помилването от мене БГ НАРОД. (.....УБИуан)

186

Анонимен

преди 3 години

Трифонов дали е на ясно неговата партия ИТН към коя група партии ще се причисли в европейското семейство. Към групата на народните, към либералите, консерваторите, социалистите или националистите? Или ще създава нова група партии на чалгарите?

185

не

преди 3 години

И мен обикновения човек много ме боли,че такива като вас постоянно лъжат и мажат за собствена изгода,само и само пари да вземат. Много боли,че излъгахте толкова хора и не направихте нищо за тях.Много боли,че не спазвате законите и не поемате отговорност за управлението на тази държава,а се криете като мишки и продължавате с лъжите и манипулациите си.Но ще дойде време и вас да ви боли, а тогава ще ви питаме...къде бяхте,когато имахте възможност да промените нещо?Не смятам,че вие сте по-добри.

184

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не гласувайте, това не е сериозна държава с тези шутове и мутри във властта. Оставете ги да си правят цирка и изобщо не им плащайте данъци и винетки, и не им спазвайте законите и наредбите. Нека се пошегуваме с тях, че ни управляват тези клоуни.

183

Българин

преди 3 години

Чалгата и зеления чорап бутат държавата към престижната класация:)Севрна Корея,Венецуела,Куба ,България.....

182

Да 188

преди 3 години

Вярвай си! И 1000 пъти да го повториш - пак ще е ИЗМАМА!!!

181

До 176

преди 3 години

С КОНЦЕРТИ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА!!! С ЧУЖДИ ДУМИ НА ПАТРИОТИ В УСТАТА. А НА ПРАКТИКА - ПОЛУЧАВАМЕ ПО МНОГО ОТ ДПС И НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ!!! ОТ ТОВА ПО- ГОЛЯМА ИЗМАМА - ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!! ИВА МИТЕВА ОТ РАЗГРАД - ТАЯ ЛИ БЕШЕ НАЙ- УМНАТА ОТ СЕКРЕТАРКИТЕ НА ХРИСТО БИСЕРОВ? ПОЗОР!

180

АнонимеН

преди 3 години

НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ВЛЯЗАТ И МАЛКИТЕ ПАРТИИ ПЛЮС ЛЪГАНЕТО С ПРОТОКОЛИТЕ ЩЕ Е МИНИМАЛНО!!!ЗА ГЕРБ АКО ИМА И 50 ДЕПУТАТИ ЩЕ Е НЯКАКВО ЧУДО!-------------СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ С УПРАВЛЕНИЕТО ЗАВИНАГИ!