19

Анонимен

преди 13 години

малии герберастите пак газ пикаятСТИГА КРАЛИ!БОКО ТИКВАТА В ЗАТВОРА

18

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Германски политически пари контролират БългарияЗоя ДимитроваПолитическият живот на българските партии се финансира непряко от чужди държави. Партиите приемат друг да плаща за провежданите от тях семинари, конференции, срещи, визити в чужбина, сбирки на ОДС в Каденабия, на левицата в Лесидрен и в Солен, на балканските либерали в София и в Брюксел. Без тази помощ те биха осъществявали несравнимо по-малко дейности.Шампиони в тази помощ са германските политически фондации. Пътят на парите на германската държава е кратък чрез "Конрад Аденауер", "Фридрих Еберт" и "Фридрих Науман" Германия финансира непряко ОДС, "Коалиция за България", ДПС, Либерален съюз, новосъздадената партия на Стефан Софиянски.

17

Анонимен

преди 13 години

Че кого да цитират, посланика Ворлих ли, дето и сам не знае какво приказва!

16

mind twist

преди 13 години

Фридрих Еберт е бил социал демократ, та фондацията е социална => социално управление => от шайката на *** => БСП. Та знаем защо има такова "мнение", нормално е всички социалисти да се подкрепят и да лаят едни и същи полуистини.

15

Wikipedia

преди 13 години

Фридрих Еберт (на немски: Friedrich Ebert) е политик, член на германската социалдемократическа партия, неин председател от 1913, райхсканцлер на Германия за периода 9 ноември 1918 - 11 февруари 1919 и от 1919 първия райхспрезидент на Ваймарската република.Неговата къща, в старата част на Хайделберг е превърната днес в къща-музей.Малко след неговата смърт е създанена фондацията Фридрих-Еберт-Щифтунг (на немски Friedrich-Ebert-Stiftung (FES)). И до днес той е почитан като един от големите...

14

Анонимен

преди 13 години

тая фондация май е лапкала парички от задграничните фондове на БСП(ДС)

13

Анонимен

преди 13 години

Боце айде бе, нали плашеше с оставка, какво става!?!

12

Анонимен

преди 13 години

\"ценностите на социалдемокрацията\"Няма какво да говорим повече - социалистическия интернационал удря братско рамо на изпадналата БСП

11

Не бе, не бе

преди 13 години

Цветан Цветанов ако беше в Германия най-вероятно щеше да е учител по физкултура в някое училище в Мюнстер. Бойко в затвора, защото акциите му с бай Миле от 1992-1994 щеше да му е бонус. Защо граничните служители на проверяват всяка кола, която влиза в БГ, ами чета в 7 plus 7. net

10

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

фондация "Фридрих Еберт"На една снимка на най-видно място на официалната им страница на тия се мъдри другаря Гоце и другарката Масларка. Нали ви става ясно чия фондация са! Пролетарии всех стран, соединяйтес!

9

Анонимен

преди 13 години

Фондация Фридрих Еберт, и до днес следва тези цели с всеобхватните си дейности. Като нестопанска, частна и културна институция, тя служи на идеите и ценностите на социалдемокрацията.

8

Василев

преди 13 години

Абе на Вас какво не Ви е наред от Днес.БГ , че ми цитирате някакъв човек ,който ръководел някаква немска фондация в София!!!А пък баба ми какво каза за ББ,а пък баба ми имаше една приятелка англичанка тя пък какво разправяше за ББ,а пък англичанката като ходеше из европа имаше една французойка ,която живееше в Париж а тя кви работи казваше, а пък на баба ми магарето беше мъжко да знаете какви работи разправяше за червените магарици!!!

7

Анонимен

преди 13 години

тая фондация май е лапкала парички от задграничните фондове на БСП(ДС)

6

туту

преди 13 години

БРАВО, Всички ви прециниха, че за нищо не ставате, нищо не се прави за социалното положение на хората, здравната реформа е в критично състояние, образованието е пълна 0, само с магистрали няма да пробиете, НАРОДА Е ЗЛЕ, САМО ВАШТЕ МУТРИ се чувстват добре, защото ги поддържате и подкрепяте, засрамете се , хората ви на високи постове са отвратителни

5

Анонимен

преди 13 години

чия е тази фондация?

4

Анонимен

преди 13 години

Ами че то се знае и от нас това . Но сме си роби . Чакаме някои да ни освободят защото винаги сме чакали някой да ни помогне .

3

Анонимен

преди 13 години

Ще пропилеят, зер! Типични комуняшки разпилейници!! Освен тези 100 млн. лв 'за подслушване', кой знае колко още държавни пари ще бъдат отмъкнати по подобни мероприятия! И после като ги хванат да крадат, ще нададат вой: "Ееее, ама ония предните комунисти колко крадоха, а?" Безсрамни нагли мафиоти, довчерашни 'другари', днес изтъкващи се като 'антикомунисти'. Легиони от хамелеони!! Хората ги е срам от вас, срам ги е, че са гласували доверие на подобни алчни безхаберници!

2

Peio

преди 13 години

Ostavka na pravitelstvoto

1

Анонимен

преди 13 години

Мирише ми на червена манипулация.