98

Гого

преди 9 месеца

Радев е позор и тук спор няма. Заради комунистите и фурашките като Радеф сега Пловдив е на тази територия вместо да се казва Филипопулис и да е част от Гръцкия ЕС. През 1946-47г, Чърчил е искал Пловдив да бъде предаден на Гърция но Сталин под натиска на комуниста Димитров не му го дава. Сега щяхме да сме с гръцкия начин на живот и част от една антична култура а не от рашиска губерния.

97

@ @ @

преди 9 месеца

България може да тръгне напред само когато окончателно скъса зависимостите от Русия - политически и икономически. На Русия не са потребни партньори, а слуги и роби! Това предлагат Фигуранта, Възраждане начело с националния предател Копейкин и Импексова - да бъдем послушни и страхливи роби на мужиците.

96

Анонимен 11

преди 9 месеца

97 и еврейските не сте малко.

95

Анонимен

преди 9 месеца

ако ги мобилизират и пратят в Украйна тези ще избягат първи вместо да защитят свободния свят

94

ами

преди 9 месеца

Тоя требе да ходи само на бузлуджа и шипка да лъска петолъчки

93

Джендърмерист

преди 9 месеца

До маде ин Решетников's S. Спокойно все повече българи вече знаят (и стават все повече), че НАТО и ЕС са стадо троянски коне в България. Да е жив и здрав президентът - най-достойният и отговорен български политик. Той затова се радва на най-висок рейтинг сред народа.

92

ябадабаду

преди 9 месеца

Даже и на днешния ден сме разединени ,браво българи заслужаваме си съдбата

91

БОГ е рекъл

преди 9 месеца

В Старият Завет Иисус е казал: "40 години Мойесейо, ще бродиш из необятгната пустинята преди да ти позволя да поведеш израелския народ." След това Мойсей още 40 години провожда израелтяните из пустинята за да могат и те да се оттърват от бремето на робството. И на България ѝ тряват 40 години да се оттърве от рycоробството.

90

Ха ха

преди 9 месеца

Смешници каде ви е протеста срещу радев бе - що не носите ковчегаА ха ха

89

Българин

преди 9 месеца

Май пловдивчани ще махнат уродливия съветски тотем преди софиянци. По-будни са сякаш.

88

Анонимен 11

преди 9 месеца

51 има си хабер,Турция,от вашия празник.

87

Шефрет

преди 9 месеца

Във момента на това правителство наистина щеше да си им отива ония плюнчестият с меките пръсти ,щото и той е подлогар на западните евро " ценности" и сладоледаджия. А Радев е президент- мъж и го доказва!

86

Анонимен

преди 9 месеца

Разединителят защо се показва на празника на Съединението? Това не е негов празник.

85

Анонимен

преди 9 месеца

много руски поклонници в тоя сайт.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Какво търси руски агент на този светъл празник, при положение че неговата Расиа е била ПРОТИВ Съединението??? Това трябва да се помни и повтаря непрекъснато: ПРОКЪЛНАТА РАСИА Е БИЛА ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО НА КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ И ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ, И ДОРИ НАСЪСКВА СЪРБИЯ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!!!

83

Нане

преди 9 месеца

Тия прошляци не викаха ли и че гешев е позор... И се прегърнаха с дон мафиозо... По колко ви платиха от посолството ве изветреляци или от чекмеджето... ===)))

82

Анонимен

преди 9 месеца

Същите тия платени продажници плюха така и по Бойко Борисов. И после какво стана? Изпраха го. Загубихме сума ти време с изборите, за парите да не говорим. Но за строителството се говореше за големите далавери и какво се промени? Абсолютно нищо. Единствено Гешев не е главен прокурор за да може да се върне Божков.

81

Абе

преди 9 месеца

Митрофанова не я ли поканиха да му стиска ръчичката за кураж. А юмручето дали размаха?

80

Анонимен

преди 9 месеца

А ,оня вампирин Альоша кога ще бутнете?

79

Българин

преди 9 месеца

Другаре, време е да поискате матушката ви да удари с ядрени ракети Пловдив. Вие нали така правите като някой засегне представителите на господарите ви.