94

до 104

преди 11 години

"По скоро на изборите БСП-30%Герб-16%"А къде ще си завреш "прогнозите", като видиш истинските резултати на 12.12.?Много ще бъдете "изненадани" другарите! Като всеки път от ГЕРБ!

93

Dodo

преди 11 години

Откъм Герб започна да смърди. Няма ли кой да изхвърли ***? Много *** риби в тази партия има. И все от към главата на партията.

92

До лекар

преди 11 години

Казвам, че има ресурс да се подслушват всички,а не 7 млн.на веднъж;разбра ли залухар!

91

pimpalicious

преди 11 години

Tова дали изненадва някой? Само много ще бъда учеден, ако наистина прокуратурата направи нещо по въпроса и се задейства. Издевателствата на ГЕРБ е най-после време да спрат, но бъдете търпеливи, времето им идва. Още 1-2 месеца ще ги изтърпим и след това СБОГОМ!

90

Анонимен

преди 11 години

Чешете си езиците скъпи съфорумци!Файда няма. ГЕРБ само за няколко години успя да си акомулира няколко милиарда ресурс. Заедно с това притежава контрола върху СРС и информацията. Пари и информация - къде сте тръгнали. Просто са обречени да успеят в каквото си поискат. Всичко - резултати от избори, обществено мнение, бизнес, пари и т.н. ще текат в руслото което пожелаят. Ако искате пикайте срещу вятъра.

89

Анонимен

преди 11 години

Герберите застъпиха на смяна :)))Абе може ли да сте такива овце??? Има ли значение кой оповестява за подслушване?Ако това е така, онази мухоморка да си носи последствията. Какво значение има дали е от ГЕБ, БСП или от Марс. Щом нарушава законите - в пандиза, където му е мястото, да е бил не министър, ами ангел небесен.

88

valenzeto

преди 11 години

стига с тези самоубииства бе хора,преди се хвърляха от терасите има сигурно над 20 случая,а обесените,кои ще понесе отговорност ви питам???говоря за 2000,2005,06...но не им се даваше гласност,обаче едно си баба знае едно си бае

87

Пич

преди 11 години

Червените *** са в паника че и 15 % няма да им даде народа, особено с такъв водач-*** ама ***.Я си дръж Вигенина, а не се прави на такъв какъвто не си - не ти требе никаква Моника Люинска - Йосифова, на СУПЕРБАНКЕРА ограбил половин България.Скоро ще се хванеш пак за палците, ама това ти си го знаеш...

86

Анонимен

преди 11 години

По скоро на изборите БСП-30%Герб-16%И Българоубийците от герб и техните *** се *** от в гащите

85

Ivan Atanasoff

преди 11 години

Няма да забравя Януари, преди няколко години, Станишев беше премиер и протестирахме пред народното събрание против полицейския произвол и нерегламентирано подслушване. Накрая полицаите пребиха голяма част от протестиращите :)

84

Анонимен

преди 11 години

Падение. То бива глупости, бива ...

83

Коментор

преди 11 години

Защо политиците и висшите чиновници не искат да бъдат подслушвани и резултатите от евентуално подслушване да нямат доказателствена стойност в съда? Вероятно защото не дават разписка за взетите рушвети и тогава как да бъде доказана невероятната лакомия и корумпираност с която нашите са известни по света. Защо собственниците на големите имоти и фирми са неизвестни митични същества витаещи в офшорни зони? Вероятно защото се страхуват от гнева на мравките, които са ограбили!

82

Маргарит Шамонийски

преди 11 години

:D Еееееееее, ама тоя другар е уникално тъпо парче! :D ... ама почвам наистина да се забавлявам с тоя *** , цирк Добрич! :))) Нека пребъде на лидерския пост , щото докато е там комунистите ще са вечни лузъри! Вече даже се замислям дали не е опасен прикрит социопат..

81

лекар

преди 11 години

До Ъоще 1 луд,как можеш да подслушваш 7 милиона човека наведнъж бре овчар?нали някой трябва да слуша все пак,или един друг ше се подслушваме,а ?

80

Анонимен

преди 11 години

ЦИРКАДЖИЯ!

79

varg

преди 11 години

Мафията на герб само това правеше докато народът тъне в мизерия,безработица и самоубийства.

78

Дай!

преди 11 години

Ей,Съсело надмина Янето по компромати!Ама така е като прочел за 30% на ГЕРБ направо трифазен ток го треснал по пилешката главица!

77

do 66

преди 11 години

а Герб ли е на мода бе ***!Хора много ви моля мислете с главите на 12 май

76

хехее

преди 11 години

"Ако тази информация се окаже вярна"-това изречение слага край на мача.комуняците са "царе" на манипулациите.дава прес конференция за нещо,което му е подсказала вуйната на мая манолова и се бие в гърдите!!!!жалко,че баба и дедо ще им се вържат за пореден път.

75

Анонимен

преди 11 години

Тоя съсел какво се притеснява?Да не излезе наяве някой от разговорите му с другарите Азер и Винегин ли?Ще да има много пикантерии....