160

valenzeto

преди 11 години

154прав си но на изборите никои няма да може да те изтрие не се ядосваи

159

Захари

преди 11 години

Искам да победи Станишев, за да узакони еднополовите бракове и извращенията.

158

Анонимен

преди 11 години

КОЙ НЕ ИСКА АЕЦ БЕ?НЕ ГО ИСКАТ КОСТОВ, КОИТО ИМА 12 ПРОЦЕНТА ОТ МАРИЦАТА.НЕ ГО ИСКАТ И ГЕРБ КОИТО СА СЪС ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯНЕ ГО ИСКА И ТУРЦИЯЧЕХИТЕ В МОМЕНТА ИМАТ КОНКУРС ЗА АЕЦ, И СА КАЗАЛИ ЧЕ РУСКИТЕ РЕАКТОРИ СА НАЙ-СИГУРНИТЕ.МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ СВЯТ ДА СТРОИ ЦЕНТРАЛИ НИЕ ДА АЗКРИВАМЕ, ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТРНИ БАЛЪЦИ

157

Анонимен

преди 11 години

Нахалнициnews.ibox.bg/news/id_919990319

156

Тъпи Герберуги !

преди 11 години

И кво стана бе герберуги?Станишев си обнови листите, а на Бойко един от основните играчи се е запътил към затвора !?!Нещо да ми кажете бе мижитурки!

155

Росен

преди 11 години

Имате воля да крадете и да вършите далавери с магистрали ама ще управлявате друг път Късно е либе за нов бардак със стари ку*ви

154

Анонимен

преди 11 години

Я се скрийте бе!

153

Анонимен

преди 11 години

Най-доброто правителство ,което България е имала в последните 70 години !Ще гласувам отнова за ГЕРБ. Пази боже от разни разбирачи с по 1000 лв минимална заплата и радетели за още ненужни мегевети електроцентрали......Само Бойко ! Той застава с лицето си , а не се крие зад политбюра, конгреси и тем подобни.

152

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 155:Ти си опасен, безмозъчен комунист - луд за връзване. АЕЦ Белене е СМЪРТ за България - икономически, екологически и всякак. Отделно, че евентуален ток от нея не е нужен НИКОМУ, освен на тези, които се готвят ДА ГО ИЗНАСЯТ (след като откраднат МИЛИАРДИ от строежа).РАЗБРА ЛИ, ТЪПО КОМУНИСТИЧЕСКО ЖИВОТНО?

151

Утопист

преди 11 години

Дори и най-върлите привърженици на ГЕРБ, съвсем скоро ще се отвратят от фактите за управлението на кабинета Борисов !!! Повярвайте ми, в тази държава се случваха страхотии характерни някой африкански нации!!!

150

българка

преди 11 години

ЗА КАКВА ВЛАСТ ПОВЕЧЕ ДОКАРАХТЕ НИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ТОКУ ЩО НА ВРАТАТА НА ОФИСА ДОЙДЕ СВЕЩЕННИК ДА ПРОСИ ЗА 2ЛЕВА ЗА СПАСЕНИЕТО НА ТЕХЕН БОЛЕН КОЛЕГА,КАК НЕ ВИ Е СРАМ КАКВО ИСКАТЕ ДА НИ ВЗЕМЕТЕ ОЩЕ

149

Анонимен

преди 11 години

Новината за финансово-сърдечно-сексуалната връзка между Лилето и Бойко от месеци се разнася в София. Източниците са точни- техните съпартийци и охраната. Отделно съседите в Банкя и такива от вече не тайният му апартамент на "Любен Каравелов".

148

Анонимен

преди 11 години

ФРАНЦИЯ ИМА 70 АЕЦ-А. МАЛОУМИ ТЪПИПОЛША СТРОИ, ТУРЦИТЕ СТРОЯТ 3 ЕДНОВРМЕННО.САМО НИЕ ЩЕ ЛАПАМЕ МУХИТЕ СЪС СЛЪНЧЕВИТЕ ПАНЕЛИ, МНОГО СТЕ НАПРЕДНАЛИ, КИРТАЦИ СМОТАНИ

147

ДАНО, ДАНО

преди 11 години

Офффффф , от тоя на снимката се разнесе силна смрад на гнилоч

146

AMERICANO

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!

145

Анонимен

преди 11 години

нагли и по нали гербераси

144

Анонимен

преди 11 години

До 126- Не си ясен ,ами направо си червен ***.

143

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 142:Драскаш, без да знаеш. Не защитавам Костов, но нито ТЕЦ Марица-изток 1 и 3 са американски, нито договорите с тях са ПОДПИСАНИ от Костовото правителство. Подписите са от НДСВ и тройната банда.А краденето и сакатлъците на Костовите май днес изглеждат аматьорски дребни, в сравнение с тези на БСП, ДПС, НДСВ и ГЕРБ.

142

ДалайМама

преди 11 години

Относно "Волята на ГЕРБ", ЕК анонсира, че България е сред трите държави в Европейския съюз, в които независимостта на правосъдието се оценява най-слабо. Тоест волята на ГЕРБ е била насочена към прилапване на власт и обезличаване на една независима институция!

141

българин

преди 11 години

ЧУДЯ СЕ С какво българският бизнес засегна Дякоффффффффффф,че го съсипа безпощадно??????????