124

До Рендето

преди 2 месеца

Да, бе те си мислят, че така юруш бакалъм излизат и бам, бам, бам трепят врага като мухи. Идея си нямат, че трябва логистика и всичко, което казвате. Майтап им се струва.

123

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 129. Ти кат си от битата страна кво се папагалчиш ?

122

Рендето

преди 2 месеца

Абе вие имате ли си представа кво е съвремената война??? Първо: Къде е структурата ни наречена Армия: сержанти, младши и старши офицери, командири на батальони, полкове, бригади, дивизии, корпуси и армии??? Кой шъ командва, бе??? Второ: Къде и какво въоръжение имаме/остана? Къде са Танковете, БТР, БМП, САУ, РСЗО, Миномети, Артилерия, Авиация, ПВО и ПРО, РЕБ, Флот, Крилати и Балистически Ракети и не на последно място.... - Абе ние въобще боеприпаси имаме ли??? -))) Ние държава нямаме, ква армия?!

121

Нане

преди 2 месеца

Ако сберат хатлантиците в тренировъчни центрове, да им раздадът само дървени пушкала, че кви са некадърници и плиткоумници, ще се самоизбият... ===)))

120

циник

преди 2 месеца

Родината я убиха агентите на ДС, остана само държавата, а нея я мрази всеки нормален човек на тази територия.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Първо колко ще минат полосата от тези 25%, които биха се отзовали при пряка заплаха.

118

Анонимен

преди 2 месеца

псв пак са врещели руските памперси но капитулацията на блато то им пред БГ е факт ...

117

Това са спекулации !

преди 2 месеца

Имам двама дядовци Бог да ги прости фронтоваци и още един за който знам ( прадядо )и тримата са се върнали живи и здрави от фронта като пра- дядото е бил във чужбина и се е върнал от там тук за да се бие за България НО и тогава ако се е провело подобно питане и ако е имало как да не се участва мнозина са щели да духнат страха от смъртта си е страх и то реален--той преминава във ужас и те обхваща така ,че трепериш и плачеш... и така е и във окопа !Особено когато започне всичко да се тресе ....

116

Копейка

преди 2 месеца

Браня самоотвержено Путин в нета и се възхищавам на Zомбитата, които умират за него, ама не ме търсете ако трябва да браня България.

115

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 123. Следва след като обичат да дълбаят в историята умниците да проверят преди ПСВ и дори преди ВСВ колко години е била наборната служба в Царство България за да разберат защо дедите са знаели как да воюват и да свият уши и повече да не се обаждат.

114

Анонимен

преди 2 месеца

До Хахаха -Как те пазят, под похлупак ли са те турили?

113

Анонимен

преди 2 месеца

то пък и едни ракери дялана работа

112

Анонимен

преди 2 месеца

Само да напомня на меките връзки и китки, че боеспособното население на България е на над 50 години. Та питам ви аз амбриажи вие които не, че не сте държали оръжие ами въобще и не сте го виждали на живо как аджеба ще защитите "родината" си кажете ве кавали ? С нашата пародийна Натовска армия не можем да изкараме и няколко минути бой с агитките на ЦСКА и Левски вие за каква родина говори те ве смешници ?

111

Анонимен

преди 2 месеца

За 20 години членство в НАТО сме давали по една вноска на година 1 милиард долара, или общо 20 милиарда.

110

Хахаха

преди 2 месеца

Защо говорим въобще за войни след като братята миротворци от САЩ ни пазят?

109

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 117 - И как смяташ, че ще те опази НАТО-то, като захвърчат ракетите? Само даването ще ни остане от това нато.

108

Анонимен

преди 2 месеца

то и псв е имало умници но накрая бг държи световния рекорд жпо мобилизация 1 милион от 5 милионото население 186 бесилки сигурно имат нешо общо за това ...

107

К9

преди 2 месеца

Резултатите от тази анкета официално и окончателно подпечатаха с мокър печат факта, че тук вече няма държава, а само територия. Територия, в която мъжете са 13 процента! Закривай!

106

Анонимен

преди 2 месеца

От какъв зор ще пращате децата да се бият, бре? За какво плащаме членски внос на НАТО? Знаете ли колко пари сме дали за 20 г на НАТО -OTAN?

105

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да браним родината си от евроатлантическите мераци да ни вкарат като пушечно месо срещу Русия! Минусчета цъкат само продажниците от ППДБДПСГЕРБ , те са си осигурили децата да избягат , а вашите да измрат за интереса на САЩ.