92

Анонимен

преди 4 години

пълни глупости, възрастните хора не трябва да излзиат след 17.00 примерно, когато хората излизат от работа. Ква полза да са в къщи м-у 8 и 10 сутринта, когато повечето хора са на работа?

91

Анонимен

преди 4 години

Кое си е на място в тази държава?Счетоводителка - министър на здравеопазването. Мафиотски шофьор - вътрешен министър.Пожарникар - министър председател.Ще ни лекуват само с глоби, бой, пръкане със студена вода...Това си знаят

90

Анонимен

преди 4 години

Короналисимос Мутафчийски!!!!

89

до 4

преди 4 години

Прочети го отново, *** такъв

88

Анонимен

преди 4 години

Заради това, че няма държавност и планиране, че се нагъчкаха сума ти хора на едно място, цялата държава ще блокирате. Ползата от свободата на придвижване се оказа обратно на мечтите.

87

Баварец

преди 4 години

Объркал е словореда от заповедта на Меркел.

86

Анонимен

преди 4 години

Това е лудост! И комунистите не си го разрешаваха!

85

Станислава Ангелова

преди 4 години

А може ли да посещават застрахователните офиси?Крайно съм заинтересована,защото за тям не се взимат абсолютно никакви мерки.Питането ми спешно!

84

Лудост

преди 4 години

Това е държавен терорирзъм!!! Цяла седмица работа от вкъщи, схванаха ми се ставите. Сега не мога да изляза на чист въздух да се поразходя. Това е безумие!!! Не мога да изляза събота и неделя сред природата където няма вирус нито ще заразя някой. Така още повече ще срините имунната система на хората.

83

Ген. Майтапчииски

преди 4 години

Маршала ме побърка до оня ден лош матрял ,сега друга песен......

82

Анонимен

преди 4 години

Милицията ще им набива печати по бедрата заради минижупите на младите моми в парка,да видят как беше,а не да си мислят,че знаят!

81

4

преди 4 години

Какво излезе, че лицата НАД 60 години могат ЦЕЛОДНЕВНО да посещават гореизброените обекти? Я да уточнят тази ПР0СТАЩИНА която са сътворили.

80

Баварец

преди 4 години

Тук можеш да ходиш със семейството си в парка. И при вас ще го пуснат. Не се плашете, така е казала Меркел. Иначе ще има въоръжено въстание, а никой не иска това от властоимащите.

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22 "пак ли трябва да ходят при Джи-питата си за изписване на лекарствата"по едно време се заговори , че ще изписват лекарства срещу "Рецептурна книжка ", тя да служи , вместо рецепта . И така да се спести ходенето по поликлиниките . Ама не знам дали го приеха . Безумие е да се въвеждат драстични ограничения за излизането навън , а хората да биват принуждавани да висят по поликлиниките за една рецепта само

78

Анонимен

преди 4 години

Е, поне въздухът ще се прочисти....

77

Тц

преди 4 години

До 42И като ни гепи вирусът какво от това. Ще го преболедувам и толкоз. По-добре отколкото да седиш 2 месеца като в затвор вкъщи, без да имаш пари и никакви контакти. Ти като щеш се закопай в някой фургон на 3 метра под земята и си стой там две години,докато изчезне вирусът.

76

Анонимен

преди 4 години

"Пътят към ада е постлан с добри намерения." Съседните държави регистрираха първите си заболели, а всеки ден ни успокояваха, че в БГ няма. Но не затвориха границите, за да остане чисто. Сега - след дъжд качулка. С това застаряло население, италианския вариант е напълно възможен. А и започнаха западните страни да се чистят от наши pимляни, които са пословични със своята хигиена, спазване на закони и стоене на едно място. Предстоят "интересни" времена, както казват китайците.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Италиянците не са спазвали реално карантината затова сега положението е такова. При нас народа е доста по-дисциплиниран.

74

Анонимен

преди 4 години

Как ще хванеш вирус в парка, ако разстоянието е 2 метра между хората. Никой не ходи в парка да де бута с другите хора. Вече няколкократно казаха, че молекулата на вируса е тежка и пада при минимално разстояние от 1.5м, не лети във въздуха.

73

Слави

преди 4 години

И аз това се питам, но от друга страна в парковете стана АД! Кучета, деца и хора без маски - лудница е!