43

труженик

преди 11 години

ше ходя аз орехи да събирам по деретата че да ги продавам на *** че човек да ставам,до къде я докарах *** ИЗМЕКЯРСКАТА ДЪРЖАВА,що бойко не ходи да събира орехи за единия насъщен днеска, то много лесно да седиш по цял ден и нищо да не правиш,и не съм само аз хиляди са като мен

42

Анонимен

преди 11 години

росенчо, какво са произвеждали през комунизма живелите тогава помнят. знаят и тези, които го окрадоха впоследствие.такива като тебе, обаче, произвеждат само екскременти. в най-добрия случай - тикви!

41

Дръндеров

преди 11 години

"Нито ходя в сутрешни блокове, нито предавания. Цялото време да е за Станишев и Меглена Кунева, но те вече прекалиха" Моляяяяяяя? Е няма такава наглост та ти и твоята хора сте нон стоп по телевизията ако някой успее да се промъкне покрай вас направо си е чудо! И лъжеш като на дърд поп козела и ми говориш за прекаляване? Хвалиш се като *** клиент който иска да обере и ми говориш за прекаляване?Ужас ти направо ме разби с нахалството си бе, тъкмо мислех, че няма как по-нахален да станеш!

40

Анонимен

преди 11 години

Борисов заръча на Симеон Дянков,Борисов каза на Росен,Борисов звънна на Цветанов - тая партия е пълен гаф

39

Big Boss - Рапоня

преди 11 години

Като много важен *** аз зная, че този път прекалиха.Не може да обиждате и да се подигравате с Вожда.Разбрахте ли?Аз съм специален, важен, невероятен ***.Дори вече няма да отговарям на въпроси на журналисти.Кои са тия, че да ме питат някакви си там въпроси.Винету Перфектния не е длъжен да отговаря на лошия матр'ял

38

Анонимен

преди 11 години

До БАТЕ Борисов Причината е абсолютната му неспособност да управлява и неистовото му желание да го прави,без да има реална преценка за себе си.Глупаво и лекомислено е,че се захвана с нещо,от което нищо не разбира и се получава нещо като: "видяла жабата ,че подковават вола и тя вдигнала крак".

37

До 35

преди 11 години

Ти на Станишев мъжкар ли викаш бе??? Ааа да или може би вечерно време като си играете той е мъжа във вашата половинка.

36

Луцифер

преди 11 години

Не са мои думи,но са вярни.Ако нямаме ТВмрадио,интернет,по какво ще разберем,че управляващите се сменят.Същата нищета,немотия,некадърност.Заплатата ми през 89г. не беше по-малка от сега,а цените в пъти нагоре.И какво се тупа в гърдите ББ. Че живеем по-добре ли ?Какво ни топлят макро рамки,дефицити и т.н. НИЕ ги избираме да подобрят живота ни,а да им бъдем публика и да ги величаем.

35

rossen.kulov

преди 11 години

до 32 какво ще произвеждате бе в тая утопия дето сте живели през комунизма тцтцтц. Сега същата схема няма да ви върви!!! Искал нашия заплата. Ами и аз искам, но знам как става. А ти си нямаш и понятие! Само искаш , искаш веднага, искаш тук и сега. Е НЯМА!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Борисов, би ли ни обяснил, защо след 3 години твое управление, МВФ ни препоръчва да не вдигаме заплати? Това какво означава, Борисов? Май означава, че не си се справил и на 1 % от това, което обеща. Къде са инвестициите, заводите, високите пенсии и заплати? И ще ме прощаваш, но 4 години оправдания със Станишев, са доста банални за хората вече. За това, че вие не свършихте вашето не ти е виновен никой. Давай си оставката и бегом в Банкя. Само че и за това се искат топки, които ти определено нямаш

33

морски

преди 11 години

Прочетете или гледайте Плана Ран-Ът.

32

КРИВА ТИКВА ШОПСКА

преди 11 години

НА ТИКВАТА ВСЕ НЯКОЙ МУ ПРЕЧИ НО ВИНАТА Е НЕГОВА! ВСЕ СЕ ОПРАВДАВА СЪС СТАНИШЕВ ТАКА ПРАВЯТ НЕКАДЪРНИЦИТЕ.ОПРЕДЕЛЕНО ХОРАТА ВИЖДАТ ЧЕ БЛИЗКИТЕ 25 ГОДИНИ БОЙКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ Е НАЙ-НЕКАДЪРНОТО ПЪЛНО В МС С КАЛИНКИ И БАНИЧАРИ ДИРЕКТОРИ НА АЕЦ! ТАКИВА СА МУ ХОРАТА ОТ ГЕРБ ТАКИВА СА МУ РЕЗУЛТАТИТЕ. ТАЯ ТИКВА МУ СЕ УСЛАДИ ВЛАСТА И НИЩО ДА НЕ ПРАВИ/ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ НЕ Е РАБОТА/ ТРЯБВА ДА ГО ИЗРИТАМЕ И ДА ПОКАЗВАМЕ НЕДЪЗИТЕ МУ ЕЖЕДНЕВНО, ЕЖЕЧАСТНО!

31

Анонимен

преди 11 години

И отново Станишев виновен

30

анонимен

преди 11 години

ето го пак бе..нашият вожд и учител др Бойко Борисов..ето я нашата медийна звезда..като го видя и съм готов да му рапортувам..ми тъй де..не мога да дишам ако не е изтепосан на 1 ва странница и не си го видя ..бре как ша та прежалим след няколко месеца Боко?

29

гацо

преди 11 години

как може тоя наглец дето за 4 год. съсипа Родината ми да говори глупости че други са виновни за сегашното положение.Да, и предишните не бяха добри,но тоя надмина всички.Не ходел бил по тв.Пълна лъжа.Ми кво прави по по пътища и кръстопътища с ножица в ръка.

28

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ прекалиха отдавна

27

Анонимен

преди 11 години

няма ли да се намери някой да го гръмне този нагъл мутренски ? не народ а *** !

26

Анонимен

преди 11 години

2020г. Бойко Борисов става председател на ЕНП !!! месец Май 2021г. Бойко Борисов причаква хора от ПЕС пред Европейският Парламент за да им хвъри бой, тъй като е безпомощен от към думи и аргументи.

25

rossen.kulov

преди 11 години

Аман от *** народ. Искам заплата 1000 3000 лева. А как ще стане това бе *** ? те за 20 години не ви стана толкова!!! Вие искате за 4 да стане!!! Абе еиииииииииииииийййййййй А уж по едно време българската нация се открояваше с интелект!!! Или тук пишат само избрати простаци от народа. То какво има да му се избира де. 20 години простотия до шия, явно като бръкнеш и все *** вадиш. Баси какъв народ сме. Скръб, скръб!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Kade si Kuneva,kade si da priglasq6 na Stani6ev ???? Zatajih se za tvoi komentar po temata.Kak 6te mi mine denq bez tvoq izqva v tozi sait i drugite medii?????