38

Анонимен

преди 11 години

Бог не е за подиграване.

37

www

преди 11 години

Като чета повечето коментари разбирам защо сме на този хал :( Не се прави разлика между хулиганство и полагаемото за това наказание и ... 2 години затвор, щото си напсувал президента...

36

Анонимен

преди 11 години

Сега всички *** на ч******* *** се надпреварват да плачат, да не вземе Чичо Барух да помисли, че не са достатъчно демократични и либерални. Я не си ревал, я си се простил с поста си без да си разбрал защо.

35

африкански

преди 11 години

А кой е СВЕТЪТ, увжаеми наш и български ***.

34

Анонимен

преди 11 години

До 42: Не издавай ориенталския си нрав !

33

Патриот

преди 11 години

добре че видях репортажа на турската септична яма бтв за пуси риот та си припомних причината поради ,която от години не гледам телевизия!

32

Гошо Тъпото

преди 11 години

Русия не е...България,където всеки прави и...говори каквото си иска,защото било...демокрация.Тез разюздани момиченца,малко са ги...осъдили.По петилетка трябваше в Сибир и...там да викат на воля и да се...правят на интересни.

31

chicago

преди 11 години

Това е абсурд! Не мога да повярвам, че през 21-и вексъдия от светски съд говори за сатанински моменти.Не мога да повярвам,че представител на правителството цитира средновековни църковни напътствия.Това го казва един от най известните съвременни руски писатели Борис Акунин.Това го пише в тази статия другари болшевики.Впрочем ако намерите книгата на Акунин"Приказки за ***"прочетете я .

30

Анонимен

преди 11 години

А аз да питам , ако три *** овце и банда *** направят това в храм в САЩ с призив да свалят Обама , как ли щеше да реагира "демократичната" американска полиция.Патиците са осъдени заради хулиганска проява ,а не заради политически причини.Айде псевдодемократи на ход сте....

29

Анонимен

преди 11 години

"Путин си трае". Хе хе хе много са прости журналистите, или по точно смята другите за прости. Путин е най-могъщият човек на планетата. Срещу думата на Путин не могат нищо да направят цялото НАТО, цялото ЕС и цялата световна юдео-масонска клика както се вижда от събитията в Сирия и Иран. Как си го представят журналята Путин седне да се обяснява и да дава изявления за мизерните присъди на някакви си пикли осъдени за хулиганство. А Путин започне ли да съди всяка пикла която протестира срещу него, катко тези наркоманки твърдят по време на целия процес, че протестират срещи Путин и не искали разбираш ли да обидят вярващите (да бяха протестирали тогава на Червения площад, по голям ефект щеше да има и щяха да се отърват само глоба в най-лошия случай) , та ако Путин почне да съди всяка протестираща срещу него пикла това със сигурност би означавало, че краят му е дошъл.

28

Анонимен

преди 11 години

Каква ви демокрация и каква свобода потъпкват бе, като са отишли в църквата да си вдигат рейтинга много добре са знаели, че това се счита за хулиганство и се наказва от закона! Какви са тия работи потъпквали демокрацията то това си е закон бе нали точно законите правят демокрацията. Пък тръгнал после сулю и пулю да си вдига рейтинга като обвинява "Руския режим" глупости на търкалета..

27

1234

преди 11 години

Интересно,ако го бяха направили в Александър Невски в центъра на София,в една българска светиня,каква ли щеше да е реакцията на подкрепящите групата със звучното име *** Riot...Ако вие извършвате някакъв ваш обряд-сватба, кръщене или друго...не бихте ли го счели за подигравка и кощунство...?/виж клипа-има го навсякъде/?Защо не го направиха в синагога-все пак две от трите са еврейки...А защо не го направиха в джамия..Щеше да е интересно..А общото с Путин е-просто станаха известни-като Азис?

26

До 36

преди 11 години

Анонимен, много просто. Щяха да ги осъдя на 15 дена обществено полезен труд примерно, за нарушаване на обществения ред или нещо подобне. Прави разлика, моля.

25

Анонимен

преди 11 години

Руският режим прави съветки работи !

24

Мартин

преди 11 години

Би било да добре да се прибави едно филмче към новината, как група кучета гледат руската телевизия и в момента на прозинасяне на присъдите започват жално да вият. Това би събудило "справедливо" съчувствие у мнозина. Би показало колко е "глобален" всъщност проблема. Дали Путин сега ще се "разкае" за отвратителната си диктатура? Може би ще ги помилва и ще им даде ордени, техният "протест" може би ще достигне до закоравялото му от агентурна служба сърце.

23

UK

преди 11 години

Колко много внезапно изникнали защитници на християнските цености. Защо не се разровите из архивите на Dnes.bg,не е трудно. Прочетете си коментарите написани срещу българската православна църква,и тогава елате обратно да коментирате. Глутница от маскирани русофили които защитават тоталиризмът на путинската диктатура.Това сте.

22

Наблюдател

преди 11 години

Независимо какво е отношението към властта,никой няма право да протестира по подобен начин.Присъдата не е голяма,но е за назидание.Русия е огромна страна живеела стотици години в диктатура.Демокрацията там се разбира избирателно,както и у нас,но в държава като Русия това е недопустимо.Приветствам присъдата,дано тя откаже други да изразяват мнението си по неподходящ начин.

21

до 23

преди 11 години

ТИ СИ БОЛЕН!!!И ВСИЧКИ "ВЯРВАЩИ" КАТО ТЕБ СЪЩО!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Не става дума за комунизъм. Все пак водим дискусия, и всеки казвапо нещо. Попо мое мнение, е глупаво да се прави шум от случая с тези мадами. Глупаво са постъпил. Какво ще стане ако всеки вземе да си прави концерти в храмовете? Все пак ред трябва да има. В САЩ бая сериозно ще ги накажат. В Израел също. Гупава постъпка. Да си бяха пяли на площада, в някоя зала, или на стадиона. Нямаше да има пробелм, и да се пишат тонове мнения.

19

Мартин

преди 11 години

Заглавието не е достатъчно манипулативно, трябва му още тежест ... нещо като Вселената срещу присъдата на *** Riot - тези нещастни жертви на диктатурата. Може да се внесе допълнителен драматизъм как по време на изричане на присъдата, небето е потъмняло и по цялата земя е настъпил мрак. Цялата природа тъгува за тази нечувана несправедливост.