43

Пешо

преди 11 години

Има изход и това е дружно избиване на мутрите!

42

Анонимен

преди 11 години

Сааамо коалиция може да ни оправи за 800 дни. требе да верваме на хамстера, резака и мадридското недоразумение

41

Анонимен

преди 11 години

Всяка психиатрия ще се гордее с този на снимката.

40

ха-ха-ха

преди 11 години

Да не би гърците да са в преговори с Дянков и Тиквата да поемат управлението на Гърция :)))

39

Ха,ха,ха,ха,ха

преди 11 години

След 5-6 години българите ще са по-богати от гърците, заяви българският вицепремиер Симеон Дянков пред БНТ. С тази мисъл финансовият министър надмина глупостите, които Бойко Борисов постоянно сипе за гърците - колко били зле, как ние сме по-добре от тях и т. н. В Гърция пенсиите се движат основно между 800 и 2000 евро. За 5-6 години трябва да паднат наполовина, а българските от сегашните 100 евро да се вдигнат 5-10 пъти, за да станем по-добре от гърците. Същото е и със заплатите. Сегашните 300 евро средна българска заплата трябва да се увеличат 4-5 пъти, а гръцките да се намалят 2 пъти, за да ги надминем. Това идва да покаже, че България има финансов министър, който не може да смята. Защото, възможно е гръцките пенсии и заплати да се намалят още наполовина. Но не е възможно за 5-6 години българските да се увеличат 4-5 пъти. Трябва да си голям лъжец или просто *** да твърдиш такова нещо. Най-малкото един финансист трябва да знае, че петкратно увеличение на доходите за 5 години е невъзможно, освен ако няма опустошителна, галопираща инфлация. Което пък не може да стане при валутен борд. Може би Дянков завоалирано иска да каже, че ще падне бордът? Преди седмица пак Симеон Дянков в интервю за германският вестник Ди Велт каза, че кризата, която разтърсва Гърция, е от полза за България, а българите до известна степен са щастливи от нещастието на гърците. Докога българският премиер и вицепремиер ще се гаврят с проблемите на съседните гърци и ще ни плашат с тях? Няма ли кой да възрази на Борисов, че ако в България няма финансова криза, това не е благодарение на неговото правителство. Никога в България в последните години не е имало финансова криза. И при предишното, и при сегашното правителство. България беше засегната от икономическа криза, предизвикана от кризата в Европа. На този фон сегашното правителство не направи нищо да поощри производството и потреблението, а напротив - само рестрикции, които закопаха държавата още повече. И на това отгоре да казваш постоянно колко са зле гърците и колко ние сме добре е гавра и с двата народа. Защото българите направо мизерстват в сравнение с гърците, дори при сегашния финансов колапс на съседите.

38

Охранител

преди 11 години

вДянкоооф...не се беше показвал известно време...да не би да си бил на 4-ти километър? И сега пак те изпуснаха...и хапчетата пак не си си пил...пий ги редовно тези хапове, че иначе ти е много видима шизофренията!!!

37

yyy

преди 11 години

рано си се напушил.ама с твоите пици вече кой ли ти верва ,ще вдигаш тока и водата на 3 месеца...ТОВА СЪС СИГУРНОСТ,продължавай така и Станишефф няма нужда да прави предизборна агитация,ти му я правиш без пари

36

Бобо

преди 11 години

Дянков ти за *** ли ни имаш *** и виж хората в тази криза как живеят в пъти по-добре от нас и получават повече.Вашите фантазии от Герб нямат край.Вие ще довършите и без това отрудения и беден български народ

35

бугаристанец

преди 11 години

Her Dyankov, съжалявам, но не ви вярвам. Най-сърдечно бих искал да ви помоля да си ходите в Америка и повече да не се връщате тук. Също така опционално можете да вземете с вас и пожарникарчето Борисов, портиерчето Цветанов, травестита-стругар Цачев(а), както и оня с женското гласче - Добрев.

34

аз

преди 11 години

Абе Вдянка много си скромен. Кви 5 г.? Аз кат гледам средния милиционер Цуци със средната си милиционерска заплата само за година 6 апартамента напазарува. Е нема у Гърция милиционер, който да постигне това за толкова време, така че нашия среден Цуци отдавна ги е минал и задминал :)

33

Анонимен

преди 11 години

Дянков , имаш нужда от психиатър - с този налудничев погледи и определено от дерматолог , с тая мазна косица,а може би и от малко хигиена !

32

Анонимен

преди 11 години

Хайдееееее,ТИКВИТЕ извадиха торбата с лъжите!Гнусни смръдльовци!

31

ч

преди 11 години

Това значи ли, че до 5 години заплатите ще са около 2000 средна РЗ ?

30

варна

преди 11 години

Тоя май изпращя тотално!!!!!

29

Анонимен

преди 11 години

Малиииииииий, толкова ли е зле работата на Гърция?

28

stoian79

преди 11 години

SLU6AM I NE VIARVAM NA U6ITE SI.S TEZI ZAMRAZENI ZAPLATI I PENSII,UVELI4ENIA NA TOK,VODA I GAZ MOJE BI 6TE JIVEEM PO ZLE OT SEGA NO NE I PO DOBRE OT GARCITE,ZABRAVIH 4E MINISTRITE I PREMIERA DA NAISTINA 6TE JIVEIAT PO DOBRE OT GARCITE S DVOINO UVELI4ENATA SI ZAPLATA.

27

Ромчо

преди 11 години

Не важиш Дянков, царя ни оправи за 800 дни, което няма и две години и половина. Къде си тръгнал ти с твоите 5 години,а?

26

Някой

преди 11 години

хахахаха

25

Анонимен

преди 11 години

ХАХ ХААХХАХАХ АХАХХА САМО ДА НИ СПОМЕНЕШ ДЕКА НЕМА СРЕДЕН БЪЛГАРИН.....ГИ РАСССПРАААШ НА ДРУГИ ТИА. ПА МОЖЕ ИМАШ ПРЕДВИД НА РЪСТ ХХАХАХ ХАХАХ АХХАХАХА . ОТИВАЙ НА ПИЦА , МЪРРРШО.......

24

Гошо Тъпото

преди 11 години

До 5...години,аз ще стана милиардер и Дянкофф ще го наема за...чистач на офиса,с министерска...заплата.