77

Фен от Село

преди 12 години

тези избори ще се решат с пари и пропаганда!

76

Алооо, модераста!

преди 12 години

Изтрил си пост.62, но си оставил пост.55, в който "Танкист"-ът пише мръсотии! На коя копаня си зачислен, та си оставил неговите цинизми? От "Позитано"20 ли ти плащат?

75

Анонимен

преди 12 години

ааааа, колко гот ми работи компютъра без антивирусна! Не моем го позна!

74

Кривоушев

преди 12 години

ГЕРБ направи много социологически агенции богати, а те им се отблагодаряват като публикуват фалшива информация. Това е срамно и позорно.

73

Анонимен

преди 12 години

МБМД се ръководи от алкохоличката Мирослава Радева

72

На балотаж са...

преди 12 години

Плевнелиев и Сидеров

71

Анонимен

преди 12 години

хаха ИМА ЛИ НЯКОЙ ДЕТО ДА ВЯРВА НА ПЛАТЕНИТЕ РЕЙТИНГОВИ АГЕНЦИИ ....САМО МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА ЧЕ ЩЕ ИМА УШ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ

70

Отново...

преди 12 години

Мирка Янова отново се е върнала в ГЕРБ, при Юлий Павлов. За няколко месеца тя беше натирила тази групировка. Това завръщане без пари не става. Едва ли някой ще хване вяра, че ДПС няма да влезе в парламента при наличието на не по малко от 400 000 гласа. Точно тук Мирка се оака. Тя не беше такова момиче. Помня я. Заедно работихме с нея в ЦК на ДКМС до 1989 г., наши колеги бяха проф. Евг.Дайнов, доц. Огн. Минчев, Юлиий Павлов, Румяна Коларова, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев.

69

Анонимен

преди 12 години

Долу БКП, опа грешка само БКП, всички са излезли от БКП само леко си смениха наименованията, ОЩЕ СТО ГОДИНИ ще ни оправят, то се видя за 22 години къде стигнахме

68

хитлер

преди 12 години

герб са шизофреници защота забравиха че ено време хвалеха живков

67

Анонимен

преди 12 години

МАНИПУЛАЦИЯ !

66

до 37

преди 12 години

Процента на ДПС е малък,защото по този метод/на произволни телефони/,шанса да попаднат на турчин е малък,особено,ако номерата са избирани в райони с по малко турци!

65

Калитко

преди 12 години

Сидеров има най- малко 10%, а ГЕРБ- не повече от 17%. Това е моята социология.

64

Виталий

преди 12 години

Мира Добрева от МБМД явно още въздиша по Бойко. Тези данни са много приятелски да не каца герберастки

63

симпатизант

преди 12 години

Плевнелиев ще е президент...то се знае,народа го харесва,харесва ГЕРБ Бъдете сигурни комунисти.Толкова жестока загуба ще има пак както изгубихте на парламентарните.От много,много години това не е било в България.Долу БКП !!!Долу БСП!!!

62

хитлер

преди 12 години

те американците казаха че капиталистите са пребоядисани комунисти

61

Без съмнение

преди 12 години

Плевнелиев ПРЕЗИДЕНТ!Фандъкова КМЕТ!

60

Роби

преди 12 години

Е заковахте я цифрата с много мъки , честно харесвам Плевненлиев , но като мениджър , нищо повече , той за политик не стаав , а конкретно за дебата , той постоянно търеше камерата и визията , с която ще се представи , простено му е , новак е , съжлявам но не става за президент , той си е строител , добър , но не става , това им е проблема на ГЕРБ , че не могат да вадят кадри, нито Цецка сравнете е я дори с комунистите, нито да не говориме за шефа на парл. им група, нито поне 50% от правител.

59

Роро

преди 12 години

Плевнелиев нямаше ли към 40% преди 1 месец???? А Калфин 11-13%? Явно гафовете на правителството вземат жертви

58

Анонимен

преди 12 години

Найстина ЗАЩО НФСБ е игнорирана от всички агенции и др.Дали всички партийни мафиоти не се прекриват един друг.Стахуват се от смяна на управлението защото ще излязат кирливите ризи на подобието на хора,който ни "управляваха"през този не стихващ преход.Мисля,че правилният избор е НФСБ и не направиха нищо запомнящо се.