15

Анонимен

преди 5 месеца

Нашите русофоби така са налапали американския ботуш, че не го пускат. Вкуснен ли е американския ботуш, а бе русофоби? Какво ви дадоха краварите освен един мирижлив ботуш?

14

КуКлус

преди 5 месеца

При положение че всички руски ракети се свалят .....тогава кой удря по Киев и цяла Украйна ? По тази логика май май съюзниците лопат и рушат Украйна след като Путин не може ? Зеленски да не си взривява сам сградите и да реве че Путин ги е поразил ..после вика че свалил всички ракето на Путин ....а *** ги разбери ...играчи ...

13

Анонимен

преди 5 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

12

КОНЕЦ

преди 5 месеца

До 3 дни Украйна няма да е има, до 2 дена зеленски ще го свалят с преврат, НАЛИ ДРУГАРИ?

11

Анонимен

преди 5 месеца

Северна Корея печели стотици милиарди от продажба на оръжие на Русия, а вие дръжте на Зеления наркоZ и на Джо Бидоня посивелите топки и на Фон дер lайнен смижурения пи4ок!!!

10

Христо Христов

преди 5 месеца

Мухаха... И трите патриота доставени на Украйна бяха ударени. А оня ден руснаците спестиха и унижението на немците като удариха и ИРИС-Т тата им,бтс да не се изложат колко са калпави.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Нашите русофоби са готови да станат джендери, да си сменят половете с каквито им кажат техните господари, но само да не са със страната на ценностите и правдата - РУСИЯ! Вие русофоби сте болни мозъци ей

8

ДАА БЕЕЕ, МИ КаК?

преди 5 месеца

Да бе, до три дни Украйна няма да я има на картата, приключи. Край

7

Анонимен

преди 5 месеца

Главното е, че денацификацията си върви. Укронацягите масово пътуват към бандера, а русофобите у нас и по света 4ишкат кръв.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Урина е в масова мобилизация. Мобилизират даже и психическо болни. Всичко наред се взима по 150 хил на месец. Мобилизират се жени, като много от тях са бременни. Евала!!!

5

Хаха

преди 5 месеца

Специалната военна операция, която трябваше да продължи 1 седмица ... стигна дотам да проси от Дебелия въоражение

4

Анонимен

преди 5 месеца

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

3

Краварски к0пт0р

преди 5 месеца

Тук има хора, които бачкат за краварското сополство и пропагандират краварска пропаганда. Получавате ли краварски копейки или го правите на слава?

2

Знаете ли

преди 5 месеца

какъв е проблема на Пейтриът? Не че са лоши ракети, но един ирански дрон струва 0.0025 от стойността на една изстреляна ракета Пейтриът за да го свали.

1

Радо

преди 5 месеца

Пълни глупости.