23

Русоробски фронт

преди 5 месеца

СКРЪБНА ВЕСТ.на 26.11.23г почина десантния кораб ,,Новокузнецк,,(1987-2023),погребението ще се отслужи в черноморския район Феодосия.-От близките,генералите,конраадмирали,адмирали,Медведев,Пyтя

22

АнонимеН

преди 5 месеца

ИЗБОРИТЕ В РЕПРЕРУСИЯ ВЕЧЕ СА НАПЪЛНО КОМПРОМЕТИРАНИ!! ТЪЙ, ЧЕ В МИГА В КОЙТО ОБЯВЯТ ФАЛШИВИЯ ПУТИН НОМЕР 2 ЗА ПОБЕДИТЕЛ СЕ ПРАВИ ЕДИН МАЙДАН ИСТИНСКИ И РЕЖИМА СЕ СВАЛЯ СЪС СИЛА И ТО ЦЕЛИЯ! А ФАЛШИВИЯ ПУТИН НОМЕР 2 ДА СЕ КРИЕ В БЕЛАРУС ИЛИ АКО СЕ ДОБАРА СЕ ПРАЩА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД ЗА ДА ГО СЪДЯТ ТОЕСТ ОБЕСЯТ!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Тия въобще вече не гледат как лъжат. Приключи се американската помощ, никой вече на ръкопляска на зеленото немито джудже и даже го гледат с омерзение и той почва да си приписва несъществуващи подвизи.

20

по принцип

преди 5 месеца

До Анонимен...е така само забрави да кажеш , че в новозавладените територии живееха основно руснаци.така че си прав ,русия няма да може да завладее и задържи цяла украйна но части от нея кще си останат руски просто защото месните го искат

19

До да

преди 5 месеца

Няма да е само Одеса.

18

Хероям слава!

преди 5 месеца

В интернет е пълно с клипове как безстрашните украински доброволци напират във военкомата, даже не могат да ги одържат, скачат в тея бусове, а жените им ги бутат по-бързо да отиват на фронта. Страшен наплив на доброволци казармите са препълнени и няма къде да ги настаняват.

17

Анонимен

преди 5 месеца

До 20.Скъсал си си накаканите кюлоти

16

АнонимеН

преди 5 месеца

ОРКАПУТИНИТE: УКРОПИТЕЦИТЕ НИ СКЪСАА ПУТAН ГУТАНИТЕ! ПРОДРАХА НИ СЕ ПУТИНАЦИТЕ!

15

Мозъчни донори

преди 5 месеца

Много ми е интересно какво ли са правили тея дронове на боен кораб? Сигурно автомати и гранати с танковете ги транспортират. Много сте умни, пращите от акъл.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Русия е осъдена да загуби, защото няма кауза. Украинците си искат свободата и държавата и ще победят. Съдбата на всеки агресор като Русия е предизвестена.

13

Русоробски фронт

преди 5 месеца

Скръбна вестна 26.11.23г умря десантния кораб Новокузнецк(1987-2023)погребението ще се отслужи в черноморския гробищен район ФеодосияОт близките,генералите,контрадмирали,адмирали,Медведев,Пyтя

12

ГАДОРЯН

преди 5 месеца

Победите на Украйна се свеждат само до пропаганда. А на практика руснаците ден подир ден ги изтласкват назад. Нищо хубаво не ги чака украинските бойци. Напролет съвсем ще я закъсат. Опряха до жени и мъжете избегали зад граница.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Червените кхмери налазиха , сега ще казват че това е лъжа.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Е как пък тоя военен кораб е минал през Босфора,че не ясно та да е превозвал от Иран.А не е ли по-удобно на руснаците да ги прекарат по душа вместо да обикалят половината свят

9

да

преди 5 месеца

очаквайте отговора - масирана атака на Одеса!

8

Спор няма

преди 5 месеца

И един мармот завиваше шоколада в станиол.

7

АнонимеН

преди 5 месеца

БРАВО!! ДАНО СА ИЗМРЕЛИ МНОГО ПУТИНИСТИ :D

6

Анонимен

преди 5 месеца

Мюсюлманските дронове които фашистка русия използва срещу цивилни нямат реално бойно значение. Те са направени само за терор над цивилни- любимата занимавка на кремъл. А унищожен кораб с дронове означава спасени деца, жени, мъже. Честита Коледа православни украинци!

5

Слава Украини

преди 5 месеца

Слава на нашите братя арийци, горди наследници на великите СС отряди и нашият велик вожд Степан Бандера - батько наш. Ние бялата, арийска раса ще победим.

4

Събираме капачки

преди 5 месеца

Украйна няма ВВС, както и тикволандия. След края на войната, ще ги плащаме солидарно, като репарации, като членове на НАТО и ЕС.