32

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО СЛАВИ!!НАПРАВО ГИ РАЗМАЗА И БОРИСОВ И НИНОВА ЗАЕДНО!!

31

Анонимен

преди 3 години

длъжен си да се съюзиш и с дявола защото тези които са гласували за теб искат промяна не искат Бибитко и обръчите му от фирми с които открадна милиарди. Очакват да го вкараш в затвора и да върне милиардите. Длъжен си защото иначе отиваш на буни..щето. Чете ли какво са написали хората от чужбина. Изминали са хиляди км до секциите за да гласуват а ти сега им переш шута отзадека. Мислиш ли че тези хора пак ще изминат хилядите км за да гласуват за теб. Не няма ти излъга надеждите им да се върнат.

30

Анонимен

преди 3 години

Славун ако наистина претендира че ще е различин политик, трябва за се извини за всичко което каза зя пандемията и мерките срещу нея.... но го е страх да се извини защото голяма част от мота му дойде от тия които не вярват че има вирус и са против мерките

29

Анонимен

преди 3 години

Слявунций се е пуснал с Череп на блузата.Хахаха цирка фалира.

28

Анонимен

преди 3 години

Направихте си заплатите 10 000 лв сега може и да не бягате.

27

Анонимен

преди 3 години

Хората на Слави искат пълно мнозинство на избори след 2 месеца. Защо пък не. Със сигурност 3-те партии на протеста ще имат доста повече гласове, а ГЕРБ доста по-малко от сега.Затова воят от казионни на ГЕРБ журналисти и социолози е голям, защото знаят че това силно ще ускори краят на ББ. Ходът е добре премислен и абсолютно правилен.

26

Анонимен

преди 3 години

Сега ако Антоанета Стефанова има топки, няма да връща мандата! Ще направи правителство, на първото гласуване всички без ИТН ще я подкрепят, а после лесно ще лавира.

25

Анонимен

преди 3 години

Шута на "има такъв народ" получи от "суверена" карти с най-силните козове, а той реши да играе "шах" !!!

24

Сашо

преди 3 години

Дано достойното решение не докара държавата до катастрофа преди новите избори.Или до управление на БСП заедно с ДПС и Манолова - което е напълно възможно - тогава Слави на предсрочните избори наистина няма да го има никога повече...А новите избори кой ще ги плати....нека партийте с техните субсидии - защо народа да ги плаща?

23

До 1

преди 3 години

Тамън това си мислех.Честно!Ако Белият вожд имаше процентите на Слави направо ни продаваше на Русия-срещу яка комисионна естествено.И щеше да ходи в Черно море да гърми с двата пищака по корабите на НА То.

22

Меди доганов

преди 3 години

И мен така чутуро, удари ме в кръста, ритна ме в мозъка, да са е*е* в глупаците.!.

21

Анонимен

преди 3 години

Фактът че това е депутат показва че българина си заслужава съдбата!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя са го извадили от мазето в Дубай колкото да заснеме видеото и пак са го затворили

19

Анонимен

преди 3 години

Славчооо,не ме интересува колко езика знае човек който си избрал за премиер и ще върне мандата!Все едно да метнеш едно Ферари в една пропаст!

18

Анонимен

преди 3 години

Ми хубаво. На следващите избори 7-8 процента и ще сте паднали.

17

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Поредния комплексар излъгал народа....Ама като гласуват чалгари, етноси и емигранти напуснали Родината си така ще да е.Тайсън кючек и 7/8 братя!

16

Анонимен

преди 3 години

Абе да не са сложили тест за наркотици на входа на парламента че Славиту си стои все у къщи

15

Munchen_DE

преди 3 години

От казаното дотук разбирам, че иска абсолютна власт и да не зависи от никого. Само че времето на тоталитаризма свърши и България се управлява от партии и е нужен консенсус. С други думи трябва да се съобразява и с други представители на народа, когото уж уважава!

14

Сержант

преди 3 години

До една година, Бойко ще е на власт отново. Някакъв цирк се играе в момента. Дано се лъжа, но на там отиват нещата.

13

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно правилно решение. Платените *** и *** ще пискат, но народът е мъдър и ще оцени