63

пес бау бау

преди 11 години

1.Икономиката е зациклила 2.Държавата се управлява лошо 3.Съдебната с-*** е корумпирана над яката на тогата 4.Здравеопазване,практически няма 6.Социалистите не са партията,която да ни изведе 7.Станишев е пес 8.Народа е мек 9.Монополи смучат кръв 10.И Русия и САЩ не им дреме за нас,но на нас ни дреме много за Русия и по-малко за САЩ,което се обяснява с двете ни окупации 11.В България има повече русофили и русофоби отколкото ПАТРИОТИ

62

до росен кулов

преди 11 години

ти си жалка форма на човешко подобие , глупав и некомпетентен

61

Анонимен

преди 11 години

Станишев имаше 4 години да направи това, което критикува и за което не млъква. Популист, който иска пак да е на власт

60

Анонимен

преди 11 години

Браво Борисов винаги точен

59

НАЛИ!

преди 11 години

България е ---КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА---ВЕЧЕ!БСП ,да не се сърди на напускащият го електорат ,а на ---РЪКОВОДИТЕЛИТЕ СИ В ЦЕНТРАЛАТА ,КОЯТО НЕ ТЪРПИ ---КРИТИКИ!Затова ги и.............................. НАПУСНАХ!

58

неутрален-българин

преди 11 години

Моля някой да отговори защо само БСП-милионерите така яростно защитават един губещ проект като Белене. Той е започнат още от времето на Т. Живков и служи само за крадене на върхушката от БКП-БСП.ДС. Защо Вашите деца нямат собствени апартаменти във Виена като дъщерята на Р. Овчаров , която е студентка.

57

до росен кулов

преди 11 години

ей ,ти да не си назначен от герб ?) драскачо като ти гледам годинити си с кафяво отзат и най интересното с какво право коментираш комунистическите времена , като не си живял по това време , просто си смешен .

56

74

преди 11 години

Като го натиснат за нещо, което не може (или не иска) да обясни , Бибитко винаги се обижда :) Като ощипана мома е :)

55

Анонимен

преди 11 години

не е истина, тоа наистина не си дава представа за икономическата ситуация, за три години управление не са направили абсолютно нищо, иначе празни приказки, при тва днес едно, утре друго, кой инвеститор ще дойде при тва управление

54

Еврокоптер

преди 11 години

Арееее, дигай самолета.

53

До 52

преди 11 години

Не знам дали е мъжкар Станишев, ама право в очите на Цветанов му каза, че е ЦИРКАДЖИЯ. А сега ми кажи от псевдомъжкарите днес, като ББ и ЦЦ кой от тях ще излезе в очите пред телевизора да каже на Станишев че пу...ьо например. 3 години и половина го слушаме това за Станишев..... Пу...ьо е този от снимката да знаеш.

52

да-да,ама не

преди 11 години

На Борисов-тиквата все Станишев му е виновен...Сега пък му е бесен.След изборите догодина май ще му е черен...Бог да пази Булгария.

51

sopol

преди 11 години

така е, за 4 години кое по напред, затова ще му дадем 40. как може тоя да клевети бившите управляващи, че източили държавата. ама борисов като са крали в наказателния кодекс за кражби и присвояване пише ли нещо, или си съучастник

50

до 50 Росен

преди 11 години

Росене, послушко- защо заплатите в Българсия са по-ниски от тези в Гърция, която подпомага целият ЕС /вкл. и ние!/и която погълна милиарди евро за да взимат пенсионерите им 800 евро пенсии?! Кажи- щом знаеш дечко. Нищо не знаеш ти- нито за времето преди "демокрацията" нито за това сега...

49

:)

преди 11 години

Да се говори за *** и гербери е некоректно. И герберастите и бесепедеругите са от червеното котило на БКП и трябва да се наричат с общото за тази *** име - "***" !До вчера охрана на Тодор Живков, днес антикомунист :) Как става това???????

48

до БСП

преди 11 години

Другари и другарки ,.....ЗАЩО СТЕ В ОПОЗИЦИЯ?АНАЛИЗИРАХТЕ ЛИ ---ПРИЧИНИТЕ ?

47

rossen.kulov

преди 11 години

До за 58 А такива като теб вече за нищо не стават. Не е нужно да ти казвам, че амортизиран човек като теб с остаряло мислене не е за никъде. мечтай си за комунизма, там беше по-лесно за теб. Сега трябва да имаш и други умения, а не само да чакаш и искаш без да правиш нищо!

46

Анонимен

преди 11 години

Марлон се вбеси ще вземе да ни прати "Поли" да ни гръмне с томпсъна!

45

Анонимен

преди 11 години

Какво му остава на горкия, освен да се ядосва! В Европа не го бръснат за слива, а Станишев го избират и разни държавни глави го поздравяват и му ръкопляскат и Станишев си говори с тях като брат с брата-на един език-английски!У нас ББ реже лентички през час- то километър магистрала, то половин училище ремонтирано, то стадионче тук-там,то метро, нищо че няма улица насред къра и т.н....., а всички вместо поздравления ругаят ли го ругаят! Неблагодарен мат,рал!Не ще светло бъдеще!Ще се ядосва,я!

44

Анонимен

преди 11 години

до 37 Росен Росенчо , виж там прочети нещичко за БВП , виж колко е в момента , виж дали заплатите не могат да са 1000 лв Сравни по проценти с други държави в европа чети бе момче ...то не става само с ядене......