58

Анонимен

преди 11 години

Смешна и жалка работа е хорът на **** шабец-гои. Някои се чудят защо дори Обамата реве - защото ако не ревеш, може Чичко Барух да ти отпери шамар, който изобщо да не разбереш откъде идва. Такава е нивидимата власт на ***.

57

Анонимен

преди 11 години

За тази присъда да благодарят тия пикли на Мадона, Пол Макартни и другите които вдигнаха по цял свят цялата гюрюлтия около тях. Ако не беше целия шум можеха да се разминат най-много с глоба и по живо по здраво да продулжават с изпълнетнията си. Но просто няма как руският съд да се огъне пред натиска дириживан по цял свят заради някави си пропаднали наркоманки. Да се надяват, че по нататък най-вероятно като обжалват ще им отменят присъдите или ще ги заменят с условни.

56

Анонимен

преди 11 години

Ех кога ли руския народ ще намери кураж в себе си и да помете гнусната върхужка от болшевишки *** като Бладимир ***, които я управляват от близо 100 години.До кога шепа освинени милиардери, до един членове на болшевишката терористична организация или техни гнусни наследници ще си купуват апартаменти по 100 млн. $ в Ню Йорк, а обиновения руснак е е много по-зле даже от обикновения българин тероризиран от колосална инфлация (20%+) и висока безработица.

55

####

преди 11 години

лимуту*

54

Анонимен

преди 11 години

! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ ВИ ТРЯБВАТ ТАКИВА СЪМНИТЕЛНИ И ПРОСТАШКИ ДУМИ КАТО ДЕМОКРАЦИЯ И Т.Н... НО ИМАТЕ ШАНС! ДА ЗАЖИВЕЕТЕ В РУСИЯ, СЪЗ ЗАКОНИ НА *** И ОРТОДОКСАЛНИ ПОЛИТИЦИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РЕЛИГИОЗНА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО ИМА ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ЗА ВРЪЗКА С ГОСПОДА, ИЗЖИВЯВА СЕ КАТО ЕДИНСТВЕН ПОСЛЕДНИК И ЗАТОВА СИ ЗАРАБОТВА СЕРИОЗЕН ПРОЦЕНТ ОТ ПЕЧАЛБАТА. МАХАЙТЕ СЕ, КАКВО ПРАВИТЕ В ТАЯ РАЗЮЗДАНА ДЪРЖАВА! БЕГАЙТЕ ПРИ БАЩИЦАТА, ВИЕ ЩЕ СТЕ МУ ПРЕДАНИ.

53

Петър

преди 11 години

В днешно време се смята за голям героизъм да оскверниш християнски храм. Следващия път могат да уринират в църква, за да дадат поетичен израз на протеста си против Путин. Защо не опитат с един малък пънк концерт в някоя джами, за да проверят какво ще случи?

52

####

преди 11 години

До 71:И аз съм оскърбен като гледам РОЛЕКСА на "дядо"Николай,или пък лимото му,но какво да правя...Не съм аз този,който да решава кое е богоугодно и кое не!!!

51

споко бе

преди 11 години

Патриархът милосърдно ще се застъпи, Путин великодушно ще ги помилва... и пито-платено.

50

Анонимен

преди 11 години

А българина Ивайло Иванов, който в САЩ беше осъден на 18 години за нарисувани свастики? Уж имал и незаконно притежавано оръжия, ама айде пък 18 години. Що никой не реве, че Обамата е диктатор и фашист?

49

Хасму

преди 11 години

Веднага след репортажа със сливите, "битивито" нададе вой как в Москва забранили гей - парадите за следващите 100 години! Какво потъпкване на деморкрацията!!!Моите поздрави за кмета на Москва, впрочем!

48

При никоя религия

преди 11 години

Ако протестираха на улицата, никой нямаше да им обърне внимание. Но да се поругава храм и то олтаря, с, меко казано ку...венско поведение, е, не! Всеки искрено вярващ православен се чувства оскърбен от непристойното оскверняване на храма. Имат късмет, че не са го направили в ислямска джамия. Там заравят жените, които не са били благопристойни до кръста в земята и ги убиват с камъни. Повечето италианци мразеха Берлускони, но никой не влезе в Св.Петър да крещи и да се кълчи в знак на протест

47

bahur

преди 11 години

Спонгив кой например, бе Безбожник?

46

Анонимен

преди 11 години

Капсулирането на рускияя авторитарен режим е в пълен ход !

45

До 1234 от UK

преди 11 години

Ами те го правят всяка Божа година,точно пред храма Александар Невски-Пайнер. Разчекнати чалгарки по прашки, гнусняри като Азис,разни болни силиконови п****** с надути джуки. Крещят некадърните си песни и мятат кючеци пеещи само за секс. Няколко хиляди поклоници думкат гюбеци и им пригласят. Каква по голяма какафония от това искаш?

44

Анонимен

преди 11 години

Я помислете логично - ако присъдата им беше 15 дена общополезен труд, много скоро цяла армия от нещастници ще щурмуват църкви, музеи, паметници (както в нашата ултра-демократична и хипер-либерална страна) Хиляди *** ще почнат да издевателстват къде ли не, ако присъдата е твърде лека.

43

Анонимен

преди 11 години

"Щяха да ги осъдя на 15 дена обществено полезен труд примерно"Ха ха ха - 15 дена обществено полезен труд - ***. Влез в нягоя синагога в Ню Йорк или в Берлин и почни да правиш золуми като тия патки и гледай какво става с теб после - само за няколко дни ще се озовеш с дългогодишна присъда в затвора а всички и Мадона, и Бьорк, и Меркел и Обама ще се изредят да те заклеймяват и да изразяват потреса и възмущението си от постъпката ти и да настояват за сурово наказание.

42

####

преди 11 години

До всички *** АГРЕСИВНИ вярващи:Вие,който "защитавате" църквата и Господ с АГРЕСИЯТА си нямате нищо общо и с двете(по-скоро с църквата(С МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ 6-ТО РПУ) ИМАТЕ МНОГО ОБЩО***).Всички вие нямате право да ми казвате в какво да вярвам и в какво не!!!Набийте си го в КРАТУНИТЕ!!!Ако има Господ-той ще съди кое е правилно и кое не,така че не ми казвайте колко нормална е тази присъда!!!21 век е-СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

41

Хасму

преди 11 години

Баси дирижираното "световно мнение"! И що, по дяволите, си позволяват да обсъждат законите в Русия? Да не би в центъра на Берлин, Париж или Лондон да може свободно да се изс```ш, ако си недоволен. Долни1 лицемерни евробюрократи!

40

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 58Те молиха Бог да ги спаси от Путин. Отдавна в католическите и протестантски храмове се изнасят концерти и това е Богу угодно.

39

bahur

преди 11 години

Трите к****и в Сибир - да си играят с топки и да се бият за моркова на снежния човек