39

Анонимен

преди 13 години

Интересно, че забрави Тетка Цачева Лиърджета, Божо Мощите...Ами Дянков Пред Ден Нов Бюджет? Нали му гласуваха "въздържал се", т.е. не са удовлетворени? И го подкрепиха само Герб и Атака?То ако седнем да ги изброяваме наистина няма да стигне цял ден.А какво да кажем за Слънцеликия Бойко който няма как да не е бил в течение, че ДАНС му подслушва и разработва министъра Найденов? Няма как за шест месеца нюхане да не са му давали доклади какво са изровили.Абе, мазало та мазало! Отвсякъде!

38

костов е гъзолизец

преди 13 години

тя статия няма да я чета не си заслужава да се обръща внимание на такива ***

37

Гошо Тъпото

преди 13 години

Командира и неговият....паж Мартинчо,се извъдиха по....големи критикари идушмани на ГЕРБ от...червените;явно една майка ги е...раждала и един...баща ги е...калъпил.Всичко това бе...заченато на първата...кръгла маса,когато Зелю Зелевбе ...нарочен за президент и Луканов подреди...куклите на политическия театър.

36

селянин

преди 13 години

Косотв, вече не зная какво да мисля? Я ми осигури един еврокредит да вървя да бачкам нещо, пък вие се хаппете там! Не зная, какъв е проекта "Белене", но защо го допуснахте да бъде създаден, ако не е изгоден? Защо не избрахте друго място а точно там? Защо например не доразширихте АЕЦ "Козлодуй, с нова мощност, така и енергопреносната мрежа щеше да се използува като вече създадена, плюс допълнителните ретранслатори? Какво ни става на нас българите не знам, ама май никой не ни е крив, а самите ние?

35

българин

преди 13 години

Помните, значи. Аз пък си мислех, че маймуните помнят само 15 минути. Помните вие, че вашият политикономист, женен за партийна секретарка, се опита една част от вас да отбие от копанката, защото вече няма за всички ви да плюскате. Докарахме я дотам, тоя същият днес да казва горчивите истини, макар и с половин уста. Помнете, ***.

34

първокопко режиленто

преди 13 години

другата седмица нова децка градина+учинически стол откриваме бе какво искате

33

Анонимен

преди 13 години

А стига ве ! Главният организатор на аферата Сапио (за загрявка). Човекът позволил да се разграби България чрез РМД и разпродал за стинки Кремиковци, Балкан и нефтохима, да си позволява въобще да критикува !!!! Нагло и просто - И.К.!

32

Мдам

преди 13 години

Министърът на българското Уикиликс, Фийзкулчър Цветанж какво отговори на критиката? Може би чака да пристигне робота дето може да чете за да прочете отговора вместо него?!?!

31

Анонимен

преди 13 години

Да, но ако е прякор, може да остане с непълен член.

30

Анонимен

преди 13 години

Тоя път наистина БРАВО на Костов!!! Аз дъртия бесепар го казвам! Костов има съвест пред България, стана ясно!

29

Анонимен

преди 13 години

Имах предвид "сИ мисля".:)

28

!

преди 13 години

Абсолютно точно. Браво! Костов на власт!

27

Анонимен

преди 13 години

Не съм филолог, но се мисля, че подзаглавието трябва да бъде "КомандирЪТ с размазваща критика..."

26

юрдек

преди 13 години

Костов може да е всякакъв, но за пореден път доказва, че е единствения професионален политик в България. Веднага усети настроенията на хората и се изкара най-големия опозиционер. Плюнките от БСП(к) само може да му дишат прахта.

25

Факт

преди 13 години

Ако Костов беше още на власт, държавата ни щеше да прилича на западна вече.Ама не, вие избрахте червени ***, крадливи царе и пожарникари да ви управляват.Какво ревете ?

24

Анонимен

преди 13 години

недоразумението се казва борисов калинки е имало и винаги ще има но хора които поставят на държамна работа приятели при това некъдърни повече не бива да има !

23

Дени

преди 13 години

Ако беше Костов финасов министър да бяхме забравили кризата ! Ако беше премиер държавата щеше да има съвсем друг облик , уважение и най-вече доволни граждани. Щеше да има 13 пенсия , заплата и растеж на БВП .Нови инвеститори и малко по -добър живот в държавата . Хубав ,лош този политик знае и може !

22

анонимен

преди 13 години

Да не си объркал Ванката и Филчев с Боко и Пашата:)))

21

Ту 154

преди 13 години

тихо Иване, тихо еврейска *** на Гад Зееви ! не сме забравили Иване, не сме ! помним как потънаха милиардите при тебе

20

Анонимен

преди 13 години

команди'а да си затва'я устата. защото не може да казва 'ъ ... тъй де 'ъ ... по-доб'е да иде на логопед вместо да бист'и политиката ... писна ни от че'вени п'ебоядисани в синьо команди'и ...