50

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

"за издигането на бетон с Пилон"----Ха-ха-хааааааа.........

49

Патронът на това

преди 1 година

Плебейско мероприятие е Румен Пашата разбира се щяхме да бъдем очудени ако някой друг аутист го е измислил.

48

Анонимен

преди 1 година

Докато ние спорим трябва ли да се издигне най-високото българско знаме в ЕС, Руската Федерация се изправя в пълен ръст. Велик народ, Велика държава, Велик Государь, Велика мощ!Президентът Путин върна честта и достойнството на Русия. През миналата седмица, официално флаговете на Руската Империя, на СССР и на Русия са издиганати в Санкт Петербург.

47

Анонимен

преди 1 година

Пак всичко го прайм наобратно. Първо е работата, а после знамената. Ако всичко вървеше върховно можеше да окичим всички върхове със знамена защото ще има за какво.

46

Донос-Бонус :

преди 1 година

Да издигнем гордо знамето на ППЛГДБТ+! Да живеЙ джендъри3Ъма! Слава на Ристю Мравояда и КирчУ Парапета!

45

Анонимен

преди 1 година

един милион лева, а това време български деца имат нужда от животоспасяващи операции за които семействата им не могат да си осигурят всички пари и в същото време изливаме бетона в планината за 1 милион лева

44

реалист

преди 1 година

Остра атака от страна на доносническа българия (дб) и продай промяната(пп) срещу абсолютно безсмислената и безгласна фигура в политиката, наречена президент.

43

руски шпионин

преди 1 година

До гъZрожденецЗа твое сведение, тази чиния е включено в списъка на световното културно наследствотъп анар, прочети малко бе пр....... .............

42

Муахаха

преди 1 година

От байряци и пилони ще го докарате другари!Генерал Деси ще се кълчи ли на пилона?! Тоя найряк 100кв, като духат ветровете и го пече слънцето, за един месец ще е станал на гъ зъ! И до там ще е "величието" после няма да има пари да се подмени и всичко това ще прилича на една огромна карикатура,олицетворение на целия ви "патриотизъм" - байряци и патриотични песни до третата ракия, после кючеци върху масата!!

41

В пластмасовата

преди 1 година

Държава България в която всичко е фалшиво особенно хората и историята е пълно с ченгесари доносници комунисти и русофили които се правят на големи шефове но не им достигат подчинени!

40

На фона

преди 1 година

На всички доказани кражби за милиарди в държавата, на всички незаконни частни постройки в забранени местности, всички "герои", обединени единствено и само от анти-то(в случая за президентът) тръгнали да бранят природата с телата си случването на нещо , което трябва да обединява.Що е то, народ или ....?

39

Анонимен

преди 1 година

един кювьоз колко струва бре патреотичните ?

38

Нео

преди 1 година

Слушах внимателно дискусията по БНТ. Разделянето на хората само на "ЗА" и "ПРОТИВ" винаги ме е отвращавало дълбоко и издава една болна нация. Ако всичко е законно, нека си строят пилона на частни начала. Но не мисля, че ще повдигне духът на нацията, защото сме затънали до шията в огромни проблеми във всички сфери и сивото ни ежедневие убива малките радости. Гледайки подръжката на пострженото вече съм дълбоко скептичен и за това съоръжение!

37

Анонимен

преди 1 година

тъпо е

36

3M

преди 1 година

Всичко, което се подкрепя от Резидента е вредно за Родината ни!

35

Иван

преди 1 година

Къде бяха тези "общественици" когато разораха и унищожиха дюните по морето,къде бяха когато бетонираха планините и сложиха ветрогенератори даже и в националните паркове,къде бяха когато наслагаха фотоволтаици по планините.Сега се възмощават на това че някой ще отлива основа на пилон на място което не е нито парк,нито защитена зона . Лицемерие и шизофрения е това

34

Анонимен

преди 1 година

Статията прокарва силно патриотарска идея - българското знаме да не се издига...

33

Анонимен

преди 1 година

Поредната идея на глупавия Чорап. Май му е време за импийчмънт

32

анонимен

преди 1 година

Държава означава организиран начин на живот. Нерзделна част са територия и население.Организираният начин на живот на населението и територията правят държавата. Тези люде, само те ли се смятат за населението , та не ни питат и действат както си искат. Защо не е направен обществен дебат? Дали ние сме съгласни с тази намерения, така както правят в Швейцария например. Нали искахте да сме като тях. Защо получаваме информацията, когато вече вичко може би приключва. Медиите къде сте?

31

Анонимен

преди 1 година

ДБ са вярно донос бонус.Дъно.