13

Анонимен

преди 2 години

Явно университетите в Шумен и Велико Търново вадят по добри кадри от Харвард, поне стават за начални учителки, пък тоз и за туй...

12

Анонимен

преди 2 години

Чудите се защо Бългрияе зле? Заради/простия си народ е зле!!!! Все недоволни, все с изисквания, все с претенций...и без покритие. Държава населена с неграмотни "анонимни" алкохолици, цъкащи във фейса! И да! българин съм! И сега можете вечеда почнете да плюете и псувате..защото знаете, че съм прав! Истината си боли! :)) Айде всички,останете със здраве, честит Великден и по малко алкохолизъм пред тв, а повечко стачки пред ***. Плюйте ме, но имислете за бъдещето. Поздрави

11

Анонимен

преди 2 години

До 8, Истината е че Кремъл си взе Крим след което спонсорира радикали да завземат част от Украйна. Всяка нормална държава ще иска да си върне откраднатата територия, с радикали и терористи не се преговаря. Другото което явно не знаеш путинофилче е че така наречените Донбас и Луганск никой не ги е бомбардирал така както в момента е сравнен със земята Мариопул !

10

Хаха

преди 2 години

Най-правилното решение е да ви изритаме барабар с останалите национални предатели от ИТН, Герб, ДБ, Бсп и Дпс.

9

?!?

преди 2 години

Тоя инфантил фригиден , ако не се оправдава с коалиционните си партньори ще прехвърли отговорността за решенията си на парламента. Само и само да не вземе решение което е неговите компетенции. Иначе като човек много му се иска , ама е просто Киро и не му стиска. Оставка е най доброто за теб, давай я.

8

Нане

преди 2 години

Оставка грундири долни...)))) чемодан вакзал ванкувар...

7

Анонимен

преди 2 години

Ако не пратим, ние сме следващите до 6 месеца. Смърт за Русия! Мапкай Киро!

6

Анонимен

преди 2 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО жалкия фигурант и шaйкaта му xoмoceкcyaлисти ще затpият България!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Слава СССР! Напред пролетари! Махнете украинското знаме от общините и сложете съветското знаме! Да превземем райхщага!

4

Анонимен

преди 2 години

Нинова и БСП са се запънали като магарета, не та не. Явно не са про-Европейска партия а про-Руска партия. Защо изобщо влезнаха в коалицията след като не се съобразяват с мнението на мнозинството !

3

Анонимен

преди 2 години

ХОРАТА ПРОСТО НЕ ОСЪЗНАВАТ ОЩЕ, ЧЕ АКО УРКИТЕ НЕ СЕ ЗАЩИТЯТ, НИЕ СМЕ СЛЕДВАЩИТЕ. ПУТИН В ИНТЕРВЮ Е КАЗАЛ, ЧЕ КРЕМЪЛ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ. ИМА ГО НА ЗАПИС. ТОЙ КАЗА ВСИЧКИ НОВИ ЧЛЕНКИ ДЪРЖАВИ НА НАТО ДЛЕД 1993.НИЕ СМЕ 1997.

2

Анонимен

преди 2 години

Някой разбира ли какво казва този, той не може да се изразява!?!

1

Анонимен

преди 2 години

Кириле, вече стана ясно на всички че Нинова управлява държавата а не ти. Това е истината, получихме БСП и Радев !Една коалиция се управлява по демократичен начин, всяка група гласува иска или не иска дадено нещо. Щом 3 групи гласуват за, значи Нинова ще се примири с мнението на другите !