26

Анонимен

преди 4 години

До dsdfЗа кои "европейци" говориш - за пияните скандинавци ли!? Тях никъде не ги искат, пък и те никъде не смеят да се държат като тук!

25

Анонимен

преди 4 години

Браво, достойна постъпка на Българина.....

24

Ей...

преди 4 години

...че не ми е попаднал тоя собственик. Моят съдия WILSON baseball bath - от чист алуминий, с двоен барел щеше абсолютно Соломонови да отсъди. Съдия WILSON е най- големият! In judge we trust!

23

Анонимен

преди 4 години

Може да мрази и обича когото си иска ,но не е прав в случая.

22

Анонимен

преди 4 години

И какво губим, като не идват туристи в пpoгнилите кpъчмeта и кoптopчета на тоя или оня *** хотелиер? Да можеше само едно цунами да заравни всичко, дето е по източната граница, ама де тоя късмет, климатът ни не е такъв...

21

Да допълня...

преди 4 години

И аз не обичам руснаците , ама този е прекалил. Подобен случай имах и аз едно време на екскурзия в Унгария. Едни момчета в ресторант ни попитаха от къде сме , след което направиха обиден жест с ръце в стил махайте се. ***.

20

dsdf

преди 4 години

Руските прасета са нежелани в Бг!! Заради тях курортите по черноморското крайбрежие са заприличали на улични ***!!! Изгонихме европейците като туристи, напълнихме се с руски негодници, туроператорите станаха зависими от тях-а колкото повече обедняват масата основни туристи от рАшистан, толкова по-кофти и л.йняни стават курортите ни!! Не разбиратели, че руските туристи ще унищожат всичко по Черноморието????

19

Рускиня

преди 4 години

Фалшива новина с цел провокация! Единствената истина в цялата история е, че много хора не обичат руснаците, но другото е скалъпено!

18

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

17

Анонимен

преди 4 години

След няколко дни ще го очакваме в някое шоу да се оплаква че закона за шума са изгонили туристите.

16

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО НА КОЙТО И ДА Е ТАМ УЧАСТВАЛ В СКАНДАЛА С КОМУНИСТИЧЕСКАТА РУСКИНЯ!!АКО УСПЕЕ ДА ИЗГОНИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ ПОЧИВАЩИ В БГ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!!!!---------------И ПЛЮС ТОВА СЛЪНЧЕВ БРЯГ НЕ Е МЯСТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ ДА ХОДЯТ КЪДЕТО ИСКАТ ДРУГАДЕ НО НЕ И НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!

15

6666

преди 4 години

Защо не ходят българите да плюят турските фесове дето са ги клатили 500 години Боже!!!!!!!Тръгнал тоя *** да срещу безащитна женичка,ела при мен бокл.........у...к да ти покажа откъде расте тревата

14

АнонимеН

преди 4 години

ГЕРБ СА ПЪЛНИ *** И КОМУНИСТИ И ХИЧ НЕ МИ ПУКА КЪДЕ СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА :D

13

АнонимеН

преди 4 години

До до анонимника 4ХИЧ НЕ МИ ПУКА КЪДЕ СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА :DДА СЕ ЗАБРАНИ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСНАЦИ ДА ВЛИЗАТ В ЕС И КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!

12

ABC

преди 4 години

Тъпата неграмотна дрогирана мутра НЕ Е българския народ!И дори бизнесмен не е, хахах..

11

Илия Варна

преди 4 години

Абсолютен ***, повече не е нужно да се казва!

10

Анонимен

преди 4 години

Олицетворение на руската политика- размахване на пръст в очите...

9

АнонимеН

преди 4 години

САМО БАЛАМИТЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ НА КОИТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО ИЗОБЩО ДА ВЛИЗАТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!!

8

до анонимника 4

преди 4 години

До АнонимеНТе почиват навсякъде, но изобщо минава ли ти през ума, че и парите си харчат там, в полза на гръцката, турска, италианска икономика!? Много е сложно за мозъчето ти, нали? В Англия цели улици с луксозни бутици са собственост на богати руснаци, парите не миришат.

7

Кръстьо

преди 4 години

Емоциите са едно, бизнеса - друго.Който ги смесва - фалира.