69

Свободна Калифорния

преди 5 години

До АнонименАмериканците още не са ни свалили визите и се отнасят с нас като с треторазрядни ***, а ти искаш подаръци да ни правят! Само богоизбраните от Израел получават безвъзмездни подаръци както от САЩ, така и от много други страни!! Ние сме на нивото на украинците - пушечно месо!!!

68

Българин

преди 5 години

П р е д а т е л и

67

Сата НАТО

преди 5 години

Миговете ги подарете на Украйна, да громи путинските фашисти.

66

до 68

преди 5 години

При социализма се живееше много по-добре почти във всяко отношение, и СССР искаше от нас само да спазваме генералната линия, не са се бъркали в детайли както сега САЩ и Брюксе. Освен това ни третираха като равностойни и никога не са ни потритвали презрително и размахвали пръст както САЩ и Брюксел, а армията ни беше едма от най-силните в Ервопа и най-добрата на Балканите.

65

Ум

преди 5 години

Казах ли ви още преди няколко месеца. САЩ са толкова силни и ще ни притиснат да изберем Ф16.Разбира се с тях ще трябва подръжка, части, обучение така че от 1.5 млрд очаквайте крайната цена да е 2.5 млрд. Ще си говорим пак след няколко месеца, помнете този мой коментар.

64

Симо

преди 5 години

Ако със.закупуването на F16 ще затоплим отношенията със САЩ много обективно и свободно.сте направили избора. Наливайте милиарда в тяхната икономика, а те едни визи на махнахаСлагачи, а не българи. Но, ако не са от тях на следващите избори ви няма

63

Анонимен

преди 5 години

до 50 - руски самолети е по-добре да не купуваме, защото си зависим от поддръжката на самолетите. Видя се как Путин бавеше оборудването на Миг-овете, защото то можеше да се направи или от Украйна или от Русия, а в УКрайна трябва да им пратят части от Русия. Русия обвързва самолетите с политически събития.Друг е въпросът, защо не закупихме F-35, които пак са американски но са много по-модерни или пък европейски самолети - Еврохфайтър, - които са по-евтиниИстината, че САЩ и Русия упражняватреке

62

Сата НАТО

преди 5 години

До 66200 *** щи подарят на тебе, путински гейо...

61

Свобода за Тексас

преди 5 години

Ф16 е летяща щайга от ерата на динозаврите и обида за пилотите ни. Руснаците имат по-добри варианти що се касае до цена-качество, които ни устройват перфектно, Франция също, но нали трябва да се дупим на големия Брат и да му купуваме прескъпите щайги.... Ф16 не отговаря на цена-качество през 2018г.!! Гнусните продажници пак са ги натиснали.

60

Men

преди 5 години

Мисля че станахме по зле и от социализъм тогава ссср от време на време ни отпускаха края а тия явно много пари им трябват не ни дават да шавнем

59

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

ГЕРБ са пълни продажници. Вчера американски чиновник се обади по телефона на Б. Борисов, днес "решаваме" да купим стари американски самолети.

58

Анонимен

преди 5 години

Ако САЩ ни уважават като партньор в НАТО, нека да ни подарят 200 броя Ф-35.Защо за Израел може, а за България не може?

57

Българин

преди 5 години

Каквито и да са но със свободна воля и мисъл а не под тоталния натиск на хамериканците

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38"Това какви самолети ще наредят на България да купи не зависи от правителството и кой е на власт" - Аз не си спомням правителството ни да е назначено от САЩ , че да ни казват какво да купуваме. Правителството го избираме, за да взема решения в интерес на България, може да не сме супер сила , но ако премиера не може да казва НЕ и да се ръководи от интересите на народа си , по добре да вземе и да се гръмне.

55

Анонимен

преди 5 години

А ще ги доставят ли? САЩ имат навика да не спазват договори с васални страни втора категория. Да не стане като визите, ние да си плащаме по договора, а те да не ги доставят. САЩ и ЕС иматг договор за безвизов режим, ние като "равноправни" членове на ЕС освободихме САЩ от визи, а САЩ продължават да налагат визи. Каква е гаранцията, че ще ги доставят и няма га кажат - имаме правило страна която не плаща 15% от БВП в НАТО да не доставяме оръжия, но вие си изпълнявайте договора и плащайте вноските.

54

Логичен избор

преди 5 години

Италианските са много скъпи, Швеция дори не е в НАТО, не може сигурността на цивилизования свят, да е само за смека на САЩ.

53

Анонимен

преди 5 години

Никой ли не е гледал Топ Гън с Том Круз, в който той тренира за пилот точно на Ф-16. Първият F-16 излита 1978, но пика на тези самолети беше при операция "Пустинна буря" в ИРак през 91 г. През войната на Косово вече идваха на мода, F-18 ките.

52

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

F16 кошмарът за руските железа !

51

Така ли ?

преди 5 години

До БългаринПрав си ! Трябваше да се закупят руски смолети, окомплектовани от Беларус !

50

Х

преди 5 години

Чудесна новина!