32

Анонимен

преди 10 години

93% искат и кво му е нелегалното а САЩ НАТО и ЕС ?

31

Анти ЕС

преди 10 години

Колкото и да се опитват да ни скарат с Русия западните ***, българинът си остава русофил. Беснейте *** ционистки!

30

СПАС

преди 10 години

ДНЕС Е ПРЕКРАСЕН ДЕН ЗА МЕН!!! ОТУПАХМЕ СТОЛИПИНОВЦИ, А СЕГА И ПОБЕДАТА НА КРИМ!!!! ОТВАРЯМ БУТИЛКАТА!:)))))

29

Леле че народ

преди 10 години

До УжасКажи го на братята ти американци и ЕС,дето признаха Косово. Е па сякаш сме много сплотена държава и народ,айде,айде,поне се знаем,какви *** сме,да не лаем много много

28

Анонимен

преди 10 години

ЗА РОДИНУ ЗА СТАЛИНУ !!!!!ой извините ... ЗА ПУТИНУ !!!!ой извините ... вовсем перепутался ...

27

Анонимен

преди 10 години

Слабо! В България референдума организиран от руснаците 1946-а гласувахме 97% срещу 1300 годишната си монархия и избрахме непознатата република! В северна корея оня ден го преизбраха със 100 % Те комунистите когато провеждат гласуване 93% Е МИНИМУМА

26

Гошо Тъпото

преди 10 години

Кривунделово си остава в... България, но далеч от... главен път.

25

Mразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

Честита свобода, Кримски братя!Поздравления, че се освободихте от фашистко, американско и ционистко робство!

24

Анонимен

преди 10 години

Tozi na snimkata mi prili4a na iraneca Husein Razazade .

23

до 27

преди 10 години

Докато има нашенци, които обичат повече Русия отколкото България, ще е така.

22

мхм

преди 10 години

Всички АТАКИСТИ, които зачитаме референдума, НАЗДАРОВЯ !!!Много ми е интересно всички останали гласували за другите *** партии, които казаха, че няма да зачетат референдума КЪДЕ СА?Като не го зачитате сега какво ще правите, некви газоносни тръби чух, че ще взривявате и поливате с кръв?

21

Анонимен

преди 10 години

Смъртността от алкохол в Русия е много по-висока от официалната статистика, пише Комерсант, позовавайки се на Московския научно-изследователски институт по психиатрия. Причината е, че в официалната статистика като правило попадат само алкохолните отравяния, а трябва да бъдат взети под внимание и убийствата и самоубийствата, извършени поради ефектите на алкохола, а също така и предизвиканите от него сърдечно-съдови заболявания.

20

Ужас

преди 10 години

Нямам идея защо се радвате. Ако се даде възможност за подобно нещо, то скоро половин България ще я отцепат.Да не говорим, че това ще стане новата инвазивна политика. Населване на регион, като се изливат големи пари към него. След 100 години без война си взимате територията.Така не може...

19

Анонимен

преди 10 години

Slab rezultat! Ochakvah 193% ZA!

Така е, в окупирана територия изборите винаги са 90+ в полза на окупатора. Навремето Саддам Хюсеин правеше избори в Ирак и винаги ги печелеше с 99,99 %. Правеше ги не заради демокрацията, а просто да види кои са потенциалните кандидати за настаняване в политическия затвор. Де да беше жив другаря Сталин да види какъв наследник има в лицето на Путин. Цял Сталинчо. Вярно, Сталин беше огромен грузинец, а Путин е злобно джудже, но в политическите си престъпления разлика нямат.

17

бг патриот

преди 10 години

Честита ви свобода,братя !! Да живее и пребъде велика и могъща Русия !

16

Анонимен

преди 10 години

Пияните *** през девет дола се събират,и като мухи измират.

15

Анонимен

преди 10 години

Дам, с упряно дуло в главата какви други резултати да се очакват. Но всяко зло за добро де. Сега Украйна да въведе нечовешки мита за всички стоки, защото сам по себе си Крим е едн люспа и няма ресурсите да се изхрани. Украйна може доста да забогатее в момента.

14

Елемаг

преди 10 години

Ако бях на мястото на маймуняка отатъка океана,вече да разпускам Юнайтед Стейтс като държава,ще поискам извинение за 200 годишния геноцид на 65 милиона индианци и щях да се обеся ритуално на вратовръзката си!!!

13

днес бг

преди 10 години

естествено че 93% ще изберат Русия, какво ги очаква иначе.....ада. Горко им на останалата част на Украйна как ще живеят незнам а ги чака още по лошо.