124

В Пандиза

преди 11 години

Ще заминаваш ли? А кой ще плаща за стотиците самоубили се хора?

123

Ф.С.В

преди 11 години

Както казах преди 2 г че Дянков е за малко в БГ и ще се върне в САЩ с един милиард по богат ,,,това е ИСТИНАТА -всеки идва в Бг за малко и да си напълни джобовете -после отива в белите страни за да се прави на почтен бизнесмен ,,,,,а бедните българи ?? кои бяха те?? а и са свикнали с мизерията -няма за тях да мисли я !!!! 4 г замразени доходи,,, а сега Дянков ще се пече на слънцето в Маями на яхта за 70 мил долара

122

Veselin

преди 11 години

БСП,СДС,ГЕРБ,ДПС,ДСБ,РЗС,Кунев,НДСВ всичко това е една партия, поне политиката им е една, и нензам какво трябва да се случи за да се пробудят повече хора .Но си признавам, че се подводох и на предишните избори бях гласувал за ГЕРБ.

121

Анонимен

преди 11 години

Драги социалисти,вие трябва петичките да му целувате на Дянков,защото ако не беше той, никога нямаше и да посмеете да си мечтаете за власт.

120

ха

преди 11 години

Довиждане ***,няма да липсваш на никого.

119

dian-koff

преди 11 години

Тичай да си купиш билет,че ще свършат

118

Анонимен

преди 11 години

ох уплаши ми сърцето, щял да напусне. Ще си вземе ли засуканата *** любовницата или ще чака жената да го прибЕре.

117

Георги Жеков

преди 11 години

ТОЗИ *** Е БИЛ СТИПЕНДИАНТ НА ФОНДАЦИЯТА НА ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА, ТОЙ Е БИЛ ЧАСТ ОТ ДКМС МЛАДЕЖКОТО БКП. ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД ОТ ДЕПРЕСИЯТА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ДА ЗАСТАНАТ ИНСТИНСКИ УБЕДЕНИ АНТИКОМУНИСТИ ОТ БАП. ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, ЩЕ ОТМЕНИМ ГЕРБА И ХИМНА, ЩЕ НАКАЖЕМ КОМУНИСТИТЕ!!!. ДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРСКИТЕ АНТИКОМУНИСТИ. ДА ЖИВЕЕ БАП!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС!!!

116

Анонимен

преди 11 години

И тоя си мисли, че ще има късмета на Жан Виденов да оттърве боя :)))

115

8888

преди 11 години

Дянков е най-слабия финансов министър от освобождението.

114

Анонимен

преди 11 години

"...komsomolcite-kapitalisti I izzeha vlastta." Za Plevneliev li govori tova nedonosche?...

113

Анонимен

преди 11 години

Колкото и простотии на ден да бълва герберската пасмина, все се намира някой да им се изкефи, щото видиш ли било ритник по "комунистите".ЧУДО!!!!

112

Петя

преди 11 години

Дянков, стягай си куфарите и бягай докато е време, да не се озовеш в затвора. На тези избори вече няма как да излъжете народа да гласува за вас.

111

Иван

преди 11 години

120 коментара на злобни човечета.Дянков и да си тръгне пак ще бъде Дянков - ерудиран,умен,професионалист.Ще продължи да бъде богат и ще работи каквото си иска - Световна банка,Харвард.А вие злобарчета ще чукате във форумите и ще ревете че има голяма безработица.И господ да слезе не може да ви помогне като сте толкова озъбени.Колкото и да храчите ще му накривите шапката на Дянков - спасител на държавата в последните 4-ри години.Може би сте млади хора и не сте преживели некадърността на предишните

110

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 120 Каква криза бе - според Дянков вече 3 пъти излязохме от кризата!

109

Shark

преди 11 години

Дянковче, бъди сигурен че няма да е премиер твоят идол. Затова може още отсега да си събираш партакешите и да се пръждосваш оттук. Човек, който милее за страната си никога няма да изрече подобни приказки, разбра ли предател долен.

108

финансист

преди 11 години

Няма да е загуба за България неговото заминаване.Не е някакъв изключително добър финансист или министър, за да е пагубно за икономиката неговото заминаване! Що се отнася до пазенето на финансовата дисциплина - тя е само за простолюдието, защото четири години заплатите на плебеите са замразени, но за велможите той намира пари.Важното е народа да е дисциплиниран!

107

Анонимен

преди 11 години

Иска да бега от правосъдието

106

123 правопис

преди 11 години

Пич как се пише,с ка накрая ли?

105

Анонимен

преди 11 години

Не могат да изметат червения ***, той е на всички ключови места, а най - много в съдебната система, затова и няма един осъден политик. Всичко, което казва Дянков е абсолютно вчрно, ние сме още в началото на прехода и то благодарение на БиеСиеПие. Върнете ги пак, ясно е че сте безмозъчни.