83

rossen.kulov

преди 11 години

Прав си благодарение на тях живея, но те не са комунисти. А благодарение на комунистите дето управляваха държатата, тя е толкова зле. Всяка една страна, в която не е управлявал комунизъм, е 20 пъти по напред от нас. Това случайно ли е или единичен случай? Замисли се малко не само да говориш и да си браниш другарите. Мисли малко кое ще е най-добре за всички, а не за теб конкретно.

82

Анонимен

преди 11 години

"Нито ходя в сутрешни блокове, нито предавания. Цялото време да е за Станишев и Меглена Кунева, но те вече прекалиха, ядоса се Борисов.Малииии голем смех

81

Жалка картинка

преди 11 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

80

дедо

преди 11 години

Леле ! Сега ядосаната тиква да не вземе да пребие Станишев ? То мутрите си дейстават по един и съши начин-с бой.

79

Анонимен

преди 11 години

боко тиквата се нерви ,а излъга хората...безобразие!

78

луд диди

преди 11 години

Който веднъж се е на**ал ,втори шанс няма ....НЯМА ,чули бре другарю станишев.

77

до росен кулов

преди 11 години

каво си чел , да не би да си чел книгата " фашизма " на желчо ,жалко същество на новото време , кои са били зле мързеливите и нагаждачите ли ? живееш в тази държава благодарение на хората , на родителите които я създадоха ,жалка гнида ,,,мразил бил комунизма

76

zucero

преди 11 години

яд ги е ***, щото се вижда какво прави ГЕРБ ,и какво ни остави той

75

ДО 98

преди 11 години

Ако не е пред медиите ,....ТЕ ИЗМИСЛЯТ ----УДОРМИ/измислени лъжи/......,затова информация от самия него ,----------от ИЗВОРА---1:1 !

74

уплашен електорат

преди 11 години

Колко глупости сътворихте, докато само кротко режехте ленти и ритахте мачлета. Не ни се мисли, какво ще бъде като сте ядосан!

73

съсел

преди 11 години

кажи бе сълкъм, нали са крали. нали 2 години се блещи как всеки ще си получи заслуженото и те избраха, затова. кажи сега, кого вкара в затвора, трактора. той не е бил управляващ. правиш си далаверките. или цветелинка как пестяла от закуски докато следвала в испания, за да може да си купи банка. вие сте стадо, на ви сега овчар от банкя

72

Анонимен

преди 11 години

Мечтая за изборната нощ на 2013... Липсва ми ****ания поглед на Станишеф, който ни убеждава, че въпреки победата на ГЕРБ, победител е БСП...

71

до 83

преди 11 години

Защото братле ,...това е ПОСЛЕДНАТА ХРАНИЛКА на 3-ната коалиция ,......ТАМ СЕ НАМИРАТ ,.....ВСИЧКИТЕ "КОНСУЛТАНТИ" ,.......................КАТО ---А.ДОГАН!

70

мутра

преди 11 години

Брато,тикво,като те ядосва тоя съсел я хвани бухалката.Ти знаеш за какво говоря.

69

Възмутен

преди 11 години

И кой говори за сутрешни блокове и медийни изяви? Наш Бойко, който прекарва половината си работен ден, окъпан от медийно внимание, след това поритва мачле и се снима с някой еврогубернатор....

68

rossen.kulov

преди 11 години

Ами коментирам , чел съм много повече от теб. Като четеш и анализираш трудове и оценки на експерти и събираш мнения от други хора в различни съсловия си добиваш представа. А не да слушам как един бил добре и изпаднал в носталгия пък 1000 други мразят комунизма. Кой да слушам? Теб или тези дето са били зле и не им харесва!!! Ако се работи трябва да се работи за масата хора, а не за единични случаи било то доволни или недоволни!

67

бг

преди 11 години

Не се пали Бойко!Никой вече не му вярва на лужите на съсела. Плюем го по форумите за кеф.Ти само ако помислиш повечко за социалната политика, а не само за инфраструктурата, цена няма да си имаш.Народа иска работа и нормални доходи!

66

луд диди

преди 11 години

Крив народ ,крива държава.Всички искате ,а никой не дава.Асвалт не били яли,че кой ве кара да го ядете, и без това толкова кадърно го правите ,че хората почнаха отвън да го вкарват.ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ крив народ.

65

Боко+Съси=КОЧИНА

преди 11 години

Съсела ми е турбо противен, но Бибитко не пада по-долу. Разберете, че БСП и ГЕРБ са двете мафии, които си делят гетото България. Изгоним ли тези плъхове, ще живеем много по-добре !

64

мучачо

преди 11 години

ко ривете ва *** ний направихме много реформи и простроихме инфраструктора и при ГЕРБ даржавата върви само напреде и на горе а вие нищо не направихте щото много крадехте а сега народа просперира и живее европейски