78

burzhua

преди 11 години

В Финляндии расследуется уголовное дело в отношении профессора Хельсинского университета, который вместе с несколькими девушками пытался повторить панк-молебен в православном Успенском соборе Хельсинки. И даже несмотря на то, что сделать он это не успел профессора из храма выгнали, ему тоже грозит два года тюрьмы. Уголовный кодекс Финляндии запрещает любое оскорбление или преследование религии, появление в масках в общественном месте и несанкционированные митинги.

77

UK

преди 11 години

Незнам за 500 години турско робство, но 45 години руско иго се е отразило доста зле на някои индивиди. Тази сталино-ленинска пропаганда набита в канчетата на по старото поколение се е предала на сегашните лапнишаранковци. Господи пази България, с тези русофилски коментари имаме огромна нужда от тебе.

76

Анонимен

преди 11 години

Комунизмът в Русия никога не си е тръгвал. той си е 100 % същия от едно време, просто се промениха собствениците на материалните блага. А щом в Русия е така, в БГ е същото. Искам да кажа, че 99.9 % от бившата държавна собственост е в ръцете на комунисти!!!

75

Анонимен

преди 11 години

"Три руски момичета осъдени на две години защото помолиха Господ да ги спаси от диктатора Путин."Три руски момичета осъдени - ха ха ха. Виж видеото как е молят само. Имат и други клипове от преди - търси в ютюб "*** Riot - узники совести с курицей в пNзде" как една от тях си сваля гащите в супермаркета и после си завира замразено пиле между краката пред погледите на шокираните купувачи, а приятелят и я снима с камера, виж каква хард секс оргия си устройват публично в биолигически музей (едната бременна в 9-ти месец) поканили журналисти да ги снимат. Три руски момичета - колко трогателно!

74

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХАХАХА-ТУЙ *** НЕ Е ЛИ ОНУЙ ПУСЕ....ГРОЗНИ СА ТЕЗИ ПУСЕТА..ЯЗЪК ЗА МАТРЕЯЛА...!!!

73

Анонимен

преди 11 години

Като пуснат англичаните шефа на уикиликс тогава и руснаците ще пуснат пусенцата

72

до някой 98

преди 11 години

Ти си гений, как само ги подреди тезите по смисъл, нищо че нямат много мисъл. Пък и едно такова стратегическо мислене, да ти завиди човек, защо не си станал политолог или поне политик, щеше да разведряваш обстановката със смешки

71

Анонимен

преди 11 години

Това се нарича "лов на вещици"...точно като в средноковието, както го е нарекъл писателя !!!

70

beliEvil

преди 11 години

Вярно е,присъдата е малко сурова но пък от друга страна-може ли да изпаднеш до там,че да врещиш като *** и то в църква против властта?Демокрацията е хубаво нещо но е за...умни хора,които знаят как да я използват.Самата концепция на Пънк движението е просташка,но пък дори и Експлойтед не са си позволявали такива волности!Има граници в тоя живот,които не трябва да бъдат прекрачвани.Кат не ги кефи Путин-да си бият камшика по света:свят голям...демокрация.

69

ля ля

преди 11 години

кви са тия лейди гаги и щайги популярни повече от историята и традициите български......какъв е тоя ужас навсякъде по телевизииии и медии повече репортажи от юбилей от свободата на България....за това в затвора кучета.... и там да ви п***** яко таака че да си знаете .....

68

Анонимен

преди 11 години

Смешната и жалка работа са и приказките на големите конспиратори, антиционисти, прочели две три книжки и едната е на Никола Николов. Нищо де, поне сте чели книжки, можеше да сте хванали шмайзера. Все пак има напредък, само за около 60, оръжията станаха по хуманни. Само дето сте в един хор с арабски терористи, нацистки главорези и руски партайгеносени, ама нищо, нали е важна конспирацията, която вие разкривате ежедневно. Браво!!!

67

някой

преди 11 години

Смотани и откачени мозъци! Болни! Не можете да проумеете,че мишпената на тая кампания не е Русия,а сте вие. Самата българия. Кукловодите3 дърпат конците зад граница,а целта е да лаете колкото може повече срещу руснаците (и не само срещу тях),да плюете и обиждате. И НАКРАЯ да бъдете изолирани в международен план по тоя начин. Да останете сами без никакви приятели и без никой зад гръба си. През годините имаше кампании срещу гърците,срещу румънците. Успешни. Сега сами се изолирахте в света. Точно

66

ля ля

преди 11 години

трябва дисциплина!!! обезателно - за да не се бяга от пътя....

65

Анонимен

преди 11 години

Скапаните пикли пъкнкарки що не вземат да ударят по една с*** на Путин?Това е все едно аз да вляза в някоя наша църква и като обичам рока,да говоря срещу Тиквата примерно, тръскайки дългата си коса пред иконата на Исус и от името на свободните хора каквито са рокаджиите,да засвиря след това на китара седнал пред иконите.Тия пикли хептен взеха Свободата за СЛОБОДИЯ.А Европа и САЩ са толкова жалки в призивите срещу решението на руския съд, и се смея колко е велика Русия всъщност.Велик НАРОД

64

Спонги

преди 11 години

Салман Ружди - осъден на смърт заради "Сатанински строфи". Десет датски карикатуристи осъдени на смърт от аятоласите заради 10 весели безобидни карикатури на Мохамед. Три руски момичета осъдени на две години защото помолиха Господ да ги спаси от диктатора Путин. Не виждате ли аналогията и средновековното мислене на руските съдии.

63

никоя

преди 11 години

присъдата е справедлива. никой няма право да влияе върху суверенитета, религиозните порядки и правораздавателната система на руската държава. най-малкото, защото това е държава със здрави устои, доказала през вековете, че може сама да се грижи за своя просперитет и благоденствие. ние да си гледаме нашата разсипана, съсипана и мизерна държавица впрочем....

62

Аз

преди 11 години

След като комунистите глобално съсипаха православието си направиха ново такова - у нас начело с ДС-агента Максим и цялата му клика, барабар с дядо Тапетко от Пловдив, дето не пусна папата в храма; в Русия - начело с назначения директно от Путин патриарх. Хората, дето гонеха и следяха кой влиза в черква, които оскубваха брадите на свещениците и поругаваха храмовете, назначиха агенти с раса да донасят за редовите миряни, сега ни учат на морал. Заврете си вашето "православие" някъде!

61

Мартин

преди 11 години

Какво означава призива "21-ви век сме събудете се"? Да ходим по църквите да крещим ли?

60

Анонимен

преди 11 години

Във Сибир. Дреме им на Руснаците за обама и цялата либерастка шайка.

59

До 76

преди 11 години

А защо гледаш ролекса, а не гледаш в душата си, където трябва да е срещата ти с Бог?