83

Дедо ви

преди 12 години

хахаха...СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ!!!!Абе то според хер Флик още преди три години бяхме излезли от кризата...ама тццц, не позна.А сега к'во пак се цепи смешкото.БЪЛГАРИЯ - СТРАНА НА БЪДЕЩЕТО!утре ще ядете защото днес няма какво.Утре ще живеете, ама ако днес не умрете от глад.Утре ще.....Ай стига с това утре бре. Вече 22 години го чакаме да дойде.Нещастни лъжци!

82

valeri

преди 12 години

Така е, до пет години средният българин който напусне държавата ще живее по добре от гърците, а тези които останат как ще живеят не зная.

81

123

преди 12 години

Дянков, мисля че е вярно! След пет години средния българин ще бъде пръснат из целия свят и вероятно ще е по-добре от средния грък. Виж не знам за тъмните орди от освирепели *** с кървясали погледи, унищожаващи последните останки от БИВША БЪЛГАРИЯ дали ще са по-добре!

80

Дянков-еничерин

преди 12 години

Видът на този човек ме отвращава, а от ДЕМАГОГИЯТА И ЛЪЖИТЕ МУ му ще повърна! Този в САЩ са го превърнали в истински евреин.

79

наблюдател

преди 12 години

Лоша работа, щом само за ден герберастите изръсиха толкова фантазии, колкото за месец преди това явно нещата съвсем на зле са отишли.

78

Дянков

преди 12 години

Знаех че, така ще реагирате, но нека поясня, нямам предвид че в България стандарта ще се вдигне кой знае колко, а просто се надявам да изхвърлят гърците от еврозоната и те да се върнат към драхмата. Тогава ще видите че съм бил прав.

77

osata

преди 12 години

Ще бъде голямо постижение, ако се намери поне един ***, който да повярва на това твърдение!За нормално мислещия човек е пределно ясно, че НЯМА КАК доходите на средния българин /колко % са те?/ да нарастнат в пъти за 5 години! Колко пъти трябва да нарастне БВП? Тогава Б-я би трябвало да бъде не само отличникът на ЕС, но чудо, задминало дори Китай!Този филм вече сме го гледали - едни обещаваха Б-я да стане Швейцария на Балканите, в крайна сметка сме по-зле от албанците...

76

ХРИСТО ВАСИЛИДИС

преди 12 години

ВУЛГАРИ----ВИЕ СТЕ НАШИ СЛУГИ---КАК ЕДНИ СЛУГИ--ИСКАТ ДА ЗИВЕАТ ПО ДОБРЕ ОТ СВОИТЕ ГОСПОДАРИ И ЦОРБАДЗИИ ?????КАЗЕТЕ МИ, БРЕ СЛАВАНО-ЦИГАНЕС.

75

Kreti

преди 12 години

Да но само ако избягат от България, гледам вчера банковата сметка вдигнали заплатата с 210?. Другарю Симеон Дянков какъв е шанса това да ми се случи в Българя без да имам тати , който е бил на ръководен пост по комунистическо? Сегашните демократи са по алчни и от старите комунисти !

74

малеее

преди 12 години

май май яко се напушил селяка , след 5 години ще има настигнем социалните помощи

73

до 78

преди 12 години

Ами недей да работиш на минимална заплата.

72

Анонимен

преди 12 години

Ще живее... който дочака. И при тато чакахме светлото бъдеще и много народ измря, докато го чакаше. Тъкмо научил Настрадин ходжа магарето си да не яде, то пък взело, че уряло! Явно този чака гърците да затънат повече от нас, но това просто няма как да стане!!!!

71

67

преди 12 години

Ха-ха-ха теб или бая са те зомбирали в централата на ГРОБ или нещо не си наред с мисленето :). Това с кризата за пред балъците минава. Ходи виж отчетите на СБ и ще видиш, че прословутата ти криза е засегнала само ЕС и САЩ като американците имат ръст и вървят нагоре още от 2010, а повечето страни в ЕС от 2011. Само тиквената република не върви, а лети надолу.

70

възмутен

преди 12 години

Този индивид, т.н.финансов министър, трябва да бъде съден за опоскване на резервите на държавата за НИЩО! Този човек трябва да отговаря за престъпното си пребиваване на този пост и геноцида над хората!

69

ГЕРБЕРСКИ КОШМАР

преди 12 години

До пет години средният българин ще живее по-добре от средния грък. Това прогнозира в Шипка вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на посещение с министъра на културата Вежди Рашидов в Долината на тракийските царе."Малиииии, Господ да ни пази, този се е взел много насериозно." Истината си е истина.

68

ДО 67

преди 12 години

ТИ СИ СЕ НЕЩО ПРИТЕСНИЛ.ОТКЪДЕ ПОТЕНЦИЛ У ТЕЗИ *** ГЕРБ

67

Анонимен

преди 12 години

ТИКВИТЕ от вчера много лъжи ръсят,някой да ми каже,да не се задават ИЗБОРИ????

66

Анонимен

преди 12 години

Дянков тази сутрин май си пропуснал хапчето

65

Анонимен

преди 12 години

Аиде сега пък до 5 години Преди 5 години през 2007 казваха същото -влизаме в ЕС и ще се живее по-добре И така по 5 по 5 ...минаха 23 ...евентуално още 5 стават 28 .......и живота си мина - бил си 28 млад прав здрав корав и хоп на 56 ....

64

Йово

преди 12 години

И след 5 и след 10 години, истината е, че с такова управление само ще си мечтаем за заплатите в Гърция.