117

Иво

преди 12 години

Най-накрая ще имаме един читав президент.Тоя Гоце е време да си оди да търка нара където требва.Заедно с цялата БСП пасмина.

116

нервна до 94

преди 12 години

Обратното! Обработват електората,като му внушават,че избора е предрешен,за да го ОТКАЖАТ да гласува.И гърбавите комунисти,и баш комунистите печелят при ниска избирателна активност ,защото тогава победата се решава от твърдите ядра.Колкото по-ниска активност,толкова по-голям шанс за герб да спечелят на 1 тур.

115

Анонимен

преди 12 години

Не гафовете на правителството, а акциите на ДС, БСП, Трактора, Доган, Гоце и Янев. Всички са се обединили срещу ГЕРБ. Защо ли сини, червени, зелени и т.н. за първи път от 22 г. са единодушни? Всички искат да съборят правителството, за целта организираха убийство, размирици, бомби, флашки и от месеци Станишев, Гоце, Трактора, Яне, Патрашкова и Диков обвиняват Борисов и ГЕРБ за всички беди на човечеството? Дали го правят от любов към нас? Не, те мислят само за собственото си спасение и богатство.

114

Анонимен

преди 12 години

Не ви искам,все по беден съм,децата не си играят на спокойствие на улицата както преди години,разпродадохте България,*** свободия няма граници,крадат,изнасилват убиват баби,дядовци,млади жени за един пръстен а ние им мълчим защото вие ги защитавате, харчите милиони за глупости,а закривате болници,не вдигате заплатите на хората с линейките,пенсиите малки,храната фалшива и скъпа,човек не може да си купи дори една кутия цигари,чужди фирми монополи грабят народа и златото на България-а аз съм все по беден и беден!За това сега ще гласувам само за ВОЛЕН СИДЕРОВ-ИСТИНАТА ЗА НАС БЕДНИЯ И ГЛАДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!

113

Анонимен

преди 12 години

ВЯРНА Е ПРОГНОЗАТА.АЗ СЪЩО ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАМ КАЗВАТ ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ГЕРБ.

112

Жоро

преди 12 години

Аз пък ще гласувам за Меглена ! Тя може да се е омъжила Андрей Пръмов, но баща й и брат й са лежали в Белене, докато бащата на Плевнелиев е бил комунистически функционер. Освен това интелигентните жени печелят по-голямо доверие у Европейските ни партньори !

111

Анонимен

преди 12 години

Плюем, плачем, не харесваме, оплакваме се, не вярваме, мразим, критикуваме. Пита се какво правим, за да променим нещо? Не гласуваме, гласуваме за мутра, гласуваме за комунисти, гледаме Слави, четем Труд, слушаме чалга, пием ракия (домашна). А отговора е пред очите ни. В България има само една партия, която не е замесена в корупционен скандал или неин член да е осветен като сътрудник на ДС. Познайте коя е тя.

110

Халтурко

преди 12 години

Плевнелиев се поинтересува за подкрепата на Доган и дали Кунева си е хвърлила партийната книжка.А за подкрепата на Цар Киро за ГЕРБ няма ли да кажеш нещо или там всичко си е наред. Пей сърце с *** напред

109

Анонимен

преди 12 години

АЗ НЕ МОГА ДА СРЕЩНА ЧОВЕК КОЙТО ДА КАЖЕ ЧЕ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ ,А ТЕ ПЪК НАД 30%

108

хитлер

преди 12 години

борисов е на смешния премиер в света

107

Анонимен

преди 12 години

- Наблюдавам политическия процес в България през последните 20 години. Такива избори в България не е имало. Избори, на които изпълнителната власт използва целия капацитет на властта - полиция, данъчни власти, всякаква администрация, за да притиска опонентите си. Подобно нещо се е случвало в България през 1946 година, когато комунистите с бой и с арести спечелиха изборите срещу опозицията и наложиха диктатурата в България окончателно. На това ми мирише, на това ми прилича. Казвам го като историк. Защото друг подобен аналог през последните 20 години няма. Винаги е имало опити на управляващите да манипулират, винаги е имало опити да купуват гласове. Притискат се *** босове, раздават се социални помощи и пари... Тези опити за манипулация ще се обърнат срещу самите управляващи, защото хората в България не са овце. Има преса, има електронни медии, има интернет... Насилието ще породи насилие, но ще породи протестен вот. И аз мисля, че управляващите ще си получат това, което заслужават - ще бъдат наказани от избирателите.

106

Анти герб и бсп

преди 12 години

Герб ще видят ГОЛЯМ ЗОР в Пловдив,а Пловдив никога не е бил бсп-фен.Ние пловдивчани определено мразим комунисти,но и герберчетата ще бъдат изритани.

105

Анонимен

преди 12 години

трябва да си пълен *** да вярваш на политици и агенции

104

истината

преди 12 години

АМИ ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ.И Е НОРМАЛНО.

103

Филантрп

преди 12 години

Плевнелиев знае всичко за кризата. Е поне знае как да ни вкара в нея.

102

до Калитко

преди 12 години

"Твоята социология"си е само за твое ползване!Можеш да си я сложиш ...под възглавницата,за да спиш спокойно,но най добре е,да си я завреш отзад,защото тя показва,че половината от главата ти я...няма/като на оня американец-особено,ако караш мотор/

101

Анонимен

преди 12 години

Ако гласувате за статуквото, гласувате за това България да се превърне в един катун, в който не се спазват законите, животът не е сигурен и където продажбата на съвестта е печеливш бизнес. Това заяви във Велико Търново лидерът на ВМРО и кандидат за президент, Красимир КаракачановСпоред Каракачанов всеки глас, даден за истинския патриотизъм, за истински референдуми, за сигурността на живота ни, за спасителна за българите демографска политика няма да е загубен глас. Затова на 23 октомври гласувайте с 17 в бюлетината, напомни кандидатът на ВМРО.

100

85

преди 12 години

АЗ НЕ МОГА ДА СРЕЩНА ЧОВЕК КОЙТО ДА КАЖЕ ЧЕ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ ,А ТЕ ПЪК НАД 30% ЕГАТИ ДЕФОРМАЦИЯТА..............

99

сладка

преди 12 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ЗАЩО ГЕЙ ОРГАНИЗАЦИЯТА ЩЕ ПОДКРЕПЯТ КАЛФИН ???????ЛЕЗБИЙКА СЪМ,КАРАТ МЕ НАСИЛА,НО ДА МИ ОБЯСНЯТ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПЯ АЗ НЕ ГО ХАРЕСВАМ.пРЕДПОЧИТАМ ПЛЕВНЕЛИЕВ.ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТА!

98

До 90 ( Хитлер)

преди 12 години

Не си прав. Мисля, че по от рано...