72

ФФ

преди 12 години

НАЙ ИМ ОТИВА НА БСП ДА ГИ НАРИЧТ ...ЧЕРВЕНИ ***...ЗВУЧИ СТРАШНО

71

Анонимен

преди 12 години

не е лесно да си тиква

70

До Речта на Яне на в

преди 12 години

Прав е Яне,особенно тези негови думи че ГРОБ дойде на власт благодарение на полицаите и техните семейства. България е на 1-во място по брой полицаи на човек от населението./ А какво правят тези търтеи- имат заповед от тиквата да съставят масово актове на всеки автомобил който спрат за да пълнят бюджета. 63 000 полицаи средна заплата 1 460 лв. са 94 милиона лв. на месец а за увеличение на мин.раб. заплата и пенсиите трябват 25 мил. на месец.....Оставка тикво оставка. прав е Яне.

69

Анонимен

преди 12 години

Браво Бойко!

68

ПОЖАРНИКАРЯ

преди 12 години

ВЯРНО ЛИ Е ЦВ.БОР.ИМА АПЕТИТИ КЪМ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ,АКО Е ИСТИНА БОКО Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ!ТО НЕ БЯХА БАНКИ ТО НЕ БЯХА ЧУДЕСА СЕГА И ПОЩИТЕ АЙДЕ НЕМА НУЖДА!

67

Речта на Яне на вота

преди 12 години

Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.

66

COPY :::))))))))))

преди 12 години

BIG AL ::)))))Една сбирщина от улични кучета от герб / защото ние не сме кучета / , се готви да управлява -още..:))Една нова банда от фуражки , дс- мутанти , доскорошни комунисти , малко ренегати и посредствени човечета ще ни убеждават , че са нещо..)Шефът им е пожарникар,боравещ с ограничен брой слова , вторият е Ентелект от ВИФ-а ,малко женици за разцветка и всичко това под надзора на потомствени кримита и червени изтърсаци златевци , ***, герговци , дс- титани на мисълта ..Този тюрлю гювеч, без идеи и морал , без философия и традиции, без идеология и постоянство щял да бъде най= доброто..))Ако не беше истина ,звучи добре за сатира ..) Пет- шест самовлюбени министърчета-под ръководството на гледащия сам , като куче мачове..Някакъв абсурд- който за България е нещо нормално ..))Като капак на всичко , този миш маш от полуфабрикати и ***, се обявява и за десноцентристки, което е само един от абсурдните парадокси: ДС- мутрите от Русе и Варна ,от Ботевград и т.н. били десни ..) Бащите и дедовците им са още с леви , червени , крадени мангизи- в банките , фирмите и в офшьорките..А те били вече десните..И цветито е десна , и черепа , и *** ,и златевците , и дс мутантите във Варна , Русе , Ботевград т.нЗащо си мислят, че някой нормален ще им повЕрва???И Цв. и рапона, и ЛУК , и дамяновата , и човечетата около тях ще ни убеждават :) )))))ха,ха ха хаааа..Как е , *** , пристигнаха ли списъците от ДС и руските представители в Балхариии?? Скоро ще те изринем ..)) :D :D :D

65

Контра - Атака

преди 12 години

На мен ми е много интересно, как ще гласува Доган !Дали ще се появи с цялата си чета в парламента, или само с толкова, колкото да остане Борко на властОсвен ако не е решил, че вече е време ...

64

AHMET

преди 12 години

DO 55...AKO SI KADIREN VARVI NA ZAPAD...NE STAVAI OV4ARIN.

63

ФФ

преди 12 години

КАК Е НАСТРОЕНИЕТО ДНЕС ЧЕРВЕНИ ***

62

Анонимен

преди 12 години

Егати некадърниците са тея от бсп! Не могат да уволнят серГея, които ги събори на миналите избори, тръгнали да уволняват МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ! Не стига, че са некъдърни, ами са нахални и безочливи!

61

Швейк

преди 12 години

да да не му пукало, пък за нула време изчезна билборда... по-скоростно от бояджийската изненада на съветския паметник... хи хи хи хи

60

Bob

преди 12 години

N:50 , ти мозък в главата имаш ли? Боко какво разбира от икономика, финанси? Той ни бил спасил от кризата... Болен си, несретнико, *** се лекувай.

59

ужаса Герб

преди 12 години

Нови факти от които вече настръхват косите.....Не от жълти вестници а от самия Американски посланик.......Наистина сме най долния народ на света след като избрахме такъв крадец и престъпник.......Тъмното минало на Борисов в секретна грамаПрез 2006 г. посланик Байърли прави портрет на "новата политическа звезда", която обаче има какво да криe.Егото му може да е най-силния ни лост за влияние върху него ... трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа", пише на 9 май 2006 г. тогавашният американски посланик Джон Байърли в секретен доклад.За достоверността на информацията тук е посочен и конкретен източник - службата SIMO, която потвърждава "оперативните" данни за участието на Борисов в сериозни криминални структури и деяния. "От пожарникар до "батман" -такова заглавие носи разделът с биографичната справка за Борисов.

58

Илия

преди 12 години

ГЕРБ няама да дочакат и мандата си стойте и гледайте

57

ahmet

преди 12 години

DO 49.BOIKO AKO BE6E KORUMPIRAN ..TROINATA KOALITSIYA NYAMA6E DA GO DOPUSNE NA VLAST...MAFIYATA E V TROINATA KOALITSIYA.I KOSTOV.

56

salsa

преди 12 години

Серете ***, червени кърлежи, накрая ще си изядете всичко

55

Такъв премиер имаме

преди 12 години

Бойко се гаври със студенти: Ставайте овчари!Знаете ли колко много се търсят овчари в момента, а родните студенти се дърпат да стават овчари, защото били IT специалисти, възмути се Бойко на наглостта на висшистите.Знаете ли колко много се търсят овчари в момента?! Агнешкото в цяла Европа е кът. А родните студенти се дърпат да стават овчари, защото били IT специалисти, възмути се Бойко Борисов на наглостта на висшистите.Е, прав беше, като каза преди време, че българите сме мързелив народ! Гладни стоим ама не садим картофи. Безработни сме ама не пасем овцете! А в същото време хиляди добичета стоят и чакат своя овчар, който да поведе стадото.И не подхождайте с недоверие към съвета на Борисов! Да си овчар е отговорна работа, но и доходоносна. 800 лева получават хората на тази длъжност! Работното време също е много удобно сутрин се започва от 5 часа, доят се добичетата, изкарват се на паша докъм 19 ч вечерта, а след това отново се доят около 2 часа. 16 часа от денонощието са ти плътно заети, и си доволен, че и прясно мляко имаш. И вълкът сит, и агнето цяло!Все още не се уточнява дали е необходим стаж, за да станеш овчар, и какъв трябва да е успехът от дипломата ти за висше образование. Това предизвиква и смут сред студентите, които в момента учат Право. Те са силно притеснени, че с това образование няма да бъдат допуснати на паша, тъй като не са достатъчно квалифицирани за овчари.Но висшистите се обидиха на нестандартното му предложение. Това е жива гавра със студентите на България! Първо иска да ни задължи 5 години след завършване да не работим в чужбина, а сега ни праща на полето с овцете. Затова ли учих толкова много и дадох толкова пари за образование за да стана овчарка, възмущава се потребителка в интернет.Дядо ми навремето все ми говореше: Учи, за да не пасеш само патки един ден!. Сега, ако чуе Бойко, ще се обърне в гроба, пише друг висшист във форумите.И все пак, щом Борисов наистина иска да убеди висшистите да пасат овце, първо сам трябва да излезе на паша ако българите тръгнат след него, значи става за овчар. Иначе студентите не пасат трева!

54

Илия

преди 12 години

Масово не те одобряват ще почне да ти пука споко - *** с ***

53

Те това е

преди 12 години

Дотам ни докара правителството Борисов до просешка тояга!, коментират привърженици на Станишев и БСП.Жив да го оплачеш! Бившият ни премиер ходи със скъсани и опърпани дънки! Сергей Станишев доста е позанемарил външния си вид и се разхожда с дупки по крачолите, видяха колегите ни от .....Папараци на медията щракнали окаяния вид на Станишев и недоумяват как един експремиер си позволява да бъде в този вид. По дрехите посрещат по ума изпращат! Представете си, щом бившият министър-председател на България изглежда така, какво е положението на гражданите в страната!?Запознати отдават неугледния вид на Станишев на промененото му семейно положение. Нормално е да го раздава неглиже семейният живот кара мъжете да се отпускат, коментират в медийното пространство. Факт е, че Серго даже е пуснал коремче покрай спокойния живот с Моника, но очевидно Йосифова не се грижи за външния вид на мъжа си.В същото време настоящият премиер пък няма такива проблеми Борисов поддържа добър стандарт на живот, винаги е спретнат, изтупан и с маркови дрехи за десетки хиляди левове. дрехите на Бойко са ръчна изработкаЛичи си кой държи кацата с медаДотам ни докара правителството Борисов до просешка тояга! Скоро целият народ ще тръгне бос и гол.Коментират масово гражданите.