59

Анонимен

преди 13 години

И Костов е един безсрамен крадец като всички други политици, но в случая е прав.

58

Карджал

преди 13 години

*** черния . Сектантите седераси като го искате на власт . ИЗБЕРЕТЕ СИ ГО . Ама със тия ТРИ процента маи наи много за кмет на ,Горно Уиново за кмет да го изберете

57

Анонимен

преди 13 години

Най хубаво да се махат всичките където са управлявали до сега !!! И народа да ги навре по затворите да чупят камъни !!!

56

Чичо от село

преди 13 години

Наистина, страхотни реакции във форума... Значи ако Костов каже, че вали дъжд, и наистина вали като из ведро, антикостовистите няма да носят чадъри, не защото е порой, а защото Костов е казал, че вали. То не бяха сблъсъци на локомотиви, дерайлирания и пр. Но транспортния некадърник трябва да стои напук на Костов. То не бяха калинки, мишелки, пернишки университети, но щом Костов критикува министрите, значи министрите са супер... Ами ако Костов каже, че министрите са добри? Ще ги изгони ли Бойко?

55

Анонимен

преди 13 години

Не ги мисли- довечера пак ще пият на една маса!

54

припомнящ

преди 13 години

Да,"Калинка"-та.А неговата дъщеря,не зная в качеството на каква,замести майка си иотиде в Италия с българската делегация,по време на неговото премиерстване,ПА СЕДНА НА ФОТЬОЙЛА НА РОМАНО ПРОДИ / НА ПОДЛАКЪТНИКА/ и събра погледите на цяла България!Що за морал?И сега,големия критикар.

53

Разобличителя

преди 13 години

г-н Борисов, мисля че трябва да бъдат сменени всички министри масони като Вежди Рашидов,Николай Младенов и др.,с хора които не участват в никакви такива подмолни търгашевски организации.Те не изповядват националните интереси на страната ни. А и нищо не разбират

52

merudii

преди 13 години

ja da vidim patladjana kolko e gepil

51

вили

преди 13 години

Г-н Костов поема голям риск с това изказване, защото Борисов не разбира от градивна критика, политически коментар и пр. Борисов е с обидно нискък коефициент на интелигентност за високия пост, който заема в държавата. Това как се случи - не ми е ясно. Единствения по лустрован политик е Николай Младенов. Но да сте го чували скоро? Навярно той(НМ) като ерудит не иска да се вклччи в тази вакханалия с привкус на самоправство, анархия и хаос. В този ред на мисли, да не извадят утре СРС-та за Костов???

50

Келешчо

преди 13 години

Мирослав Найденов трябва да си иде, защото е депесарско ***, а Веждито е абсолютно безхаберен към българската култура. Здравният министър е мека тутурутка и т.н.

49

костов

преди 13 години

Точно Костов да дава акъл? Странно! За него беше репликата на президента Стоянов: "Кажи си Иване". Ама Иван не си каза.А сега учи другите.Наглост!

48

Шизофрения

преди 13 години

Хем критикуваме ГЕРБ, хем гласуваме за тях при вот на недоверие ...Хем сме против половината министри и казваме, че трябва да си ходят, хем косъм не даваме да падне от главата на правителсвото ....Хем сме демократи, хем подкрепяме милиционерския терор !

47

Костов!!!!

преди 13 години

тръгнал съм на лов за нови кадри по форумите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 13 години

Не разбрахте ли най-накрая ,че Калинка е назначена от Сергейчо - и тя б итрябвало да е минала "проверката" при него - при ББ тя е заварено положения ... големи мрънкачи се извадихте ...Същото се получава , когато преди години една съпруга на таксиметров шофьор удави собственото си дете в взерцето на южния парк - Големи стачки , големи блокади - и накрая се оказа ,че тя е ВИНОВНА - и такситата млъкнаха ....Айде да гледаме пак какво ще стане .

45

българин

преди 13 години

Чий го бил ***? Да не би да те е преварил, та се той гневиш?

44

Фактите

преди 13 години

Както винаги Костов е пресметлив, интелигентен и ... прав !Крал, не крал, Балкан, малкан, ама това е най-читавия ни политик. Поне знае какво прави. При другите ни правителства нещата са на АВТОПИЛОТ и никой не знае какво точно се случва. Пример за това е сегашното положение. Сутрин едно, вечер друго ! Днес сме с руснаците, утре с китайците, вдругиден с американците и накрая все ние ***...ни !

43

1

преди 13 години

Само една приказка ще кажа на сегашните управляващи- на голям кораб голямо торпедо!

42

Анонимен

преди 13 години

До 32-и:Значи подлогът ряпа да яде, ако е прякор?:)

41

Ани

преди 13 години

Само при прякорите правилото за пълмите членове не важи! Правилно е да се каже АпостолА, КомандирА и т.н.

40

българин

преди 13 години

Ето, още един червен помни, как други от техните разграбили, преди той да се вреди. ***.