17

Петър

преди 2 седмици

ЗА

16

Катя

преди 2 седмици

ЗА

15

BG

преди 2 седмици

Герб издънка .кой ще изслушва.

14

Иван

преди 2 седмици

Напишете ЗА, за да спрем помощта.

13

РАДУЛОВ ОТ РУДИ ГЕЛА

преди 2 седмици

ВЧЕРА ПУБЛИЧНО СЕ ИЗВИНИ ЧЕ Е ДАЛ ГАРАНЦИЯ ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО НА ПОДПОЛКОВНИК МАРКОВ ДА ЧЕТЕ ЛЕКЦИИ В НОВ БГ УНИВЕРСИТЕТ.....

12

До 3

преди 2 седмици

Вече беше правен опит да се въведе закон за Лустрация в България, но не достигнаха гласовете. Пример за такъв закон в България е т.нар. Закон Панев закон, написан от депутата от СДС Георги Панев през мандата на XXXVI НС. Той има за цел лустрация на бившите членове на БКП като преподаватели във висшите учебни заведения. Законът Панев е отменен на 30 март 1995 г. След падането на Берлинската стена в много държави се въведе Лустрация и тези държави много напреднаха. У нас комунистите пречеха.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Разумно мнение от новата партия! -:) ,спочеа да ми става симпатична!!-:)

10

анонимен

преди 2 седмици

Боже, бих искал да видя тези вишисти (ама всичките), които са гласували за това недоразумение. Това е някаква нова форма на плиткоумие, която започна наскоро да вирее по уж умните и образованите. А всъщност това са хората, които цял живот чакат и търсят пореден мисия, който да ги оправи.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Дали са над 100 танка Т72 които са били за ремонт и са ги пратили в Чехия от там в Украйна . Гаубици гвоздика и акация всичко . И са изпразнили снарядите от държавния резерв . Сега ако ни нападнат турците ще стигнат до София без никаква съпротива . Няма с какво . Да не говорим че няма и кой . А през цялото време са ни лъгали че не дават . Те направо са ни раздали .

8

ПП Величие

преди 2 седмици

5 А тези които са построили газопровод на Путин с народни пари?

7

ДЖОН ТРИВОЛТА

преди 2 седмици

И ТОЙ Е СЦИЕНТОЛОГ...

6

Анонимен

преди 2 седмици

Има много на хранилка от западни нпо и ще е трудна работа в България трябва да има закон подобен на тези в грузия и русия

5

ПП Величие

преди 2 седмици

Що бе екстра си е под мутро милиционерско комунистическо ДС робство.Не ти ли харесва ГЕРБ ДПС комунисти Изружденци Чалгари Пудели и тн да те управляват?

4

ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИЯ

преди 2 седмици

ВСИЧКИ РУZКИ ШПИОНИ В БЕЛЕНЕ...!!!

3

В

преди 2 седмици

ЗАЩО бе, съветски шушляк? Ако България бъде нападната от по-силен агресор и другите откажат да й помагат как ще се чувстваш? Глу.пак.

2

Майната Ви

преди 2 седмици

Правителството трябва да направи закон за лустрацията на всички комунисти независимо под каква боя са се покрили. Всички долни мекерета от КДС, НСО, БКП и техните ракови клетки да се лишат от правото да бъдат на обществени длъжности, да нямат право да се кандидатират за НС. Включително т.нар. "полковник", който всъщност не е такъв.

1

Анонимен

преди 2 седмици

ХАХАХАХАХАХАХА НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ДОКЪДЕ Е СТИГНАЛО ПАДЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО