52

Анонимен

преди 8 месеца

В Русия им увеличили сметките за отопление от 1040 рубли (20 лв) на 1205 рубли (23 лв). Не се бъркайте сметката не е на ден, а на месец. У нас е за половин ден.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Ракетите на Путин,Ко? Че падна от измислените ви статийки упражнявайте се

50

Бай Ганьо

преди 8 месеца

Как върви контранастъплението?

49

Анонимен

преди 8 месеца

80% от българите изпитват затруднения да покриват ежедневните си разходи. В уссрайна изпитват подобни затруднения 98% от хората. И какво ще правим бе краваророби? Ще лижете ли още свiнктерите на кравария и геiропа?

48

Анонимен

преди 8 месеца

В кравария на всеки 3 минути умира 1 наркоман.По улиците се въргалят хиляди друсалки. Улиците са превърнати в нарко к0птори и сборища. По данни на американските СМИ за последните 2 години127 краварски военни са умрели от предозировка с фентанил. Това са нашите приятели и съюзници. Ние сме за краварските ценности.

47

Масон USA

преди 8 месеца

В щата Мериленд родителите нямат право да спират децата си от часовете по LGBT++++ . Децата учат, че пола представлява само една догадка на лекаря. Хората се раждали безполови. Само си представете какви извращенци са нашите съюзници.

46

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 58 Има що са каднали кирилицата и ти като виден руснак, отричаш България. Понял?

45

Ха ха

преди 8 месеца

От изстреляни 41 ракети,укритата са успели да свалят едва 21.И то по тяхна информация.Сами виждате колко са ефективни тия Патриоти.Скъпи,неефективни и добре рекламирани за да ни пробутат американчетата за няколко милиарда.Добре ,че има балъци да им се връзват.

44

Анонимен

преди 8 месеца

не знам маНело, шо ме питаш :)))

43

Анонимен

преди 8 месеца

До 43 Ами ще ти диктуват бе като има 13 милиона руснаци и рускоговорящи украинци пък ти си държава от ония ден и даже ще те бият като офца без история

42

Русия са наши братя

преди 8 месеца

Като слушам руски език всичко разбирам все едно слушам български. Като слушам английски, френски, испански, немски и т.н. ама нищо не разбирам. Руснаците са нашите братя и са най-близките до нас. Ние сме една кръв, един език и една вера. Ако ти не харесваш Русия, просто напусни БГ, цръвул!!! В геi-канада и кравария те чакат. Там всичко, което лети се яде.

41

Хелоу

преди 8 месеца

До 50Гледай СНН и се надъхвай ти хаха хохо реалността Санчо навън обаче е различна и ще те удари по тиквата промита

40

Анонимен

преди 8 месеца

Баси малоумната война. Защо?

39

Анонимен

преди 8 месеца

Голям мозъчен тръст от Вашингтон ,,, събрали са ги най-умините и красивите..

38

Бай Дън

преди 8 месеца

Пу тин е наше момче, скоро и Ун/Ким Чен/ ще стане

37

Слава на Русия

преди 8 месеца

Урина е в масова мобилизация. Мобилизират се по 150 хиляди човека на месец. Куци, кьорави, сакати, жени (вкл. бременни) и каквото може. Това ще приведе до пълно унищожение на укронаселението. Колкото по-бързо изчезнат укронацистите, толкова по-добре. Покрай тях доста западни наемници гюбрят руската плодородна земя.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Украинците измират на фронта, а жените им избягали назапад вече са бременни или имат деца от чужденци. Много нен0рмално племе, точно като нашите русофоби.

35

Анонимен

преди 8 месеца

колкото и да лъжете целия свят видя,че американските системи нищо не вършат

34

Хелоу

преди 8 месеца

Има сведения че днес при ракетната атака е поразен пореден комплекс Пейтриът. Извозват останките в закрити камиони, за да не ги снимат. Досега много изгърмяха.

33

Укропитек

преди 8 месеца

Колко трябва да си slaboumen за да тръгнеш срещу 150 млн страна, въоръжена до зъби и най-мощната ядрена сила и да мислиш, че ще победиш и даже да мечтаеш да правиш военен парад в Москва. Колко трябва да си slaboumen да работиш за еврейте, да слушаш геiропейците и да умираш за краварите?