33

Анонимен

преди 2 години

И зеленски и кулеба са глас, подстрекатели и змии на антиславянската сатанинска коалиция! Нарочно искат да ни подлъжат да дадем оръжия на украйна за да изцапаме ръцете си с братска кръв и да си навлечем непростим грях. Кога държавата ни е правила толкова много за пенсионери, студенти, ученици, колкото направи за бежанците дето ги настани безсрочно по курортите ни?! Никога. Стига чуждопоклонничество, гледайте да запазите народа ни далеч от тази война! Предатели гнъсни и родоотстъпници!

32

Анонимен

преди 2 години

Айде пак. Абе кажи за какви оръжия става на въпрос. Танкове ли, пистолети ли, самолети ли, ПВО то ли, ракети ли. Ако ги дадем имаме ли последващ план. С какво ще ги заменим. Вече една държава си взе така пейтриът за сметка на с 300. Друга се готви да си смени руските танкове на 100 години с по нови. Ние не знам какво правим.

31

Тотален Фашизъм

преди 2 години

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев! Как обсъждате агресията като в същото време се изтезават Български граждани, а институциите потулват жалбите от страх да не се разчуе в Европейският Съюз!?

30

Анонимен

преди 2 години

Човека си има господари, на които служи, кво го интересува мнението на българския народ.

29

Красимир

преди 2 години

За мен правилно да си подадеш оставката.

28

Анонимен

преди 2 години

Оръжията са средства за агресия, Киро!

27

Кръстьо

преди 2 години

Осъждаме правителството, правилно е да го свалим.

26

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е кой е прекия ти началник, който ти предава заповедите на ЕС, Козяк и Сорос, може би е оная ***.тyтka Ленчето. Питам защото ти си толкова т.ъ.п, че никойот сатанистите не би посмял директно да общува с такова пocмeшищe.

25

Анонимен

преди 2 години

БСП и Нинова управляват държавата, Киро факиро е само мъжка секретарка

24

Чичо

преди 2 години

Не, не е правилно! Най-правилното в момента е, ти и нефелната ти агитка немедлено да се измитате от власта! И да се връщат ГЕРБ!

23

Анонимен

преди 2 години

Може ли да ги надпишем, примерно ще яко нещо от "*** науй Путин", може и нещо от сорта "Из Болгарии с любви". Иначе рашките и ядреното им оружие е ръжясало вече, падна мита за великата сила и армия и трябва да им се покаже как не представляват абсолютно нищо пред обединена Европа и САЩ.

22

Щщщ

преди 2 години

*** логиката. Ако силен нападне слаб, на слабия не трябва да се помага, за да може силния да победи по-бързо! Акъл море, глава шамандура!

21

Иди в украйна!

преди 2 години

И дано не се върнеш от там! Няма да ни липсваш! Вервай ми!

20

анализатор

преди 2 години

До: номер 28 (Хе Хе) Няма нужда да го подаряваме, той си е в свои води. Флагманът на флота е бъкан от електроника и разузнавателни средства. По времето когато Горбачов беше отвлечен в Крим, флагманът на 6-ти американски флот беше акостирал във Варна. Имаше там едни ракетки на които Крим им беше в обсега, а точността на попадение беше до +/-1,00m.Това при Горбачов още...

19

Стьопка Бандера

преди 2 години

Идете в Киев и може да не се връщате. Киро *** е по-дълъг, педерал Инч Хай е кинта и двайсет, тъкмо са си лика прилика - да слагат каските и марш на изток, да бранят педокрацията. Един ден благодарните бандеровци ще им издигнат паметник - Крачун и Малчо доблестни защитници на нацизма.

18

Анонимен

преди 2 години

Англосаксонски слуга. Роден да бъде роб!

17

BлкК

преди 2 години

КАНАДСКИ ПУДЕ НА КЪС ПОВОД.

16

според мен

преди 2 години

Пращането на оръжие на украйна превръща София в ядрена цел за Русия. Това в бъдеще означава ядрена смърт не само за софиянци, но и за цяла България. Това също така намалява шансовете за евакуация през Турция на останалото българско население след като започне ядрената война. ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА В ЗАДАВАЩИЯ СЕ ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС, ЗАЩОТО ДЕМОНА БАЙДЪН ИСКА ТОВА.

15

Хе Хе

преди 2 години

Киро бъди по щедър. Подари на Украйна 6ти американски флот от името на България. Така ще се изправят срещу Русия.

14

е как

преди 2 години

До Хаха А кой ще ни слагат в машинките?Щото други няма!