22

Таня

преди 2 години

Сагата с Джокович помогна много за отлъчването на антиваксърите. Ако може да изхвърлиш Ноле, можеш да изхвърлиш всеки. Повече никаква толерантност!

21

Анонимен

преди 2 години

Новаче Новаче Новаче Новаче Ниваче

20

Анонимен

преди 2 години

Смешници!

19

Анонимен

преди 2 години

Това не са антиваксъри, а хора които мислят че мерките им нарушават правата и свободите. Те и мангъров нарекоха антиваксър, а той човека е набил милиони ваксини

18

Анонимен

преди 2 години

Защо наричате нормалните хора "антиваксъри" а медикаментозните наркомани "общество"?

17

Ларавел

преди 2 години

Тъкмо да преброим пpocтите

16

Snorky

преди 2 години

Ако имам цялата палитра от ваксини и отказвам да се перфорирам с експериментални течности аз антиваксър ли съм? Въпрос към копи-пейст драскачката *** Христува.

15

До 14

преди 2 години

От какво са се прецакали?

14

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ вече затяга колана и троловете са по нова оперативна програма Срещу умните хора, които не искат ваксини! Схванах

13

Германец

преди 2 години

Или с други думи маргинали :)

12

Насо

преди 2 години

Ваксината е средство, което предпазва от заразяване и разнасяне. Ваксината не е нещо, което трябва да си слагаш през един месец....Толкова ли са невежи хората ?

11

Таня

преди 2 години

Анриваксърите в началото бяха приятно ***, но вече са си просто дебилни.

10

един приятел пита

преди 2 години

Той не е ваксиниран като дете ,защото родителите сму са едни от малкото,около стотина човека в България, които с апротив ваксините,демек антиваксъри.Да,ама сега той се е ваксинирал с ваксина срещу Ковид.Та той сега ваксър ли или антиваксър,че се е объркал?

9

До 3

преди 2 години

Не за пръв път овцете горят на клада по-умните! Sancta simplicita

8

Анонимен

преди 2 години

Всяко стадо си има ***. Естествен подбор....

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Антиваксърите не са изолирани от обществото , защото са ОБЩЕСТВОТО,противопоставящо се на еврейската Ковид диктатура. Пишете грамотно и четливо! Евреите държат фармацефтиката и избиват Човешките Раси,защото евреите са смесеnu и нямат вече нищо общо с Творението на Майка Природа.Евреите са зли полусъщества! Евреите са расисти,които мразят Човешките Раси,защото самите те нямат раса.

6

Павел

преди 2 години

Антиваксърите са като безплатно цирково шоу. Всеки с негов си номер хахахах

5

Само лъжи

преди 2 години

Само лъжи и манипулации! В Български тълковен речник няма обяснение на понятието-антиваксър! Как така самозвани математици, висуролози ,политици и тем подобни мошеници използват несъществуващ термин за да наложат мнение,че хора ваксинирани със всички възможни ваксини като деца,те и децата им, са някакви лоши антиваксъри,защото не искат да се инжектират със ваксина ,която не предпазва,а евентуално ако се разболееш-да караш по -леко болеста/ама и това нее сигурно/.А ако н есе разболееш?Лъжци!

4

Анонимен

преди 2 години

Тро олве медийни, "антиваксърите" не са това, за което пишете. Тук пишете за хора, които не желаят да се подагат на безплатни медицински експерименти. Това не са антиваксъри. Второ - броят им се увеличава и ще продължава да расте, откакто и инжектираните схванаха, че си играят с тях, и че инжекцията никога няма да ги направи свободни. Няма нормален човек, койтно да е съгласен да се боде с експерименталки на няколко месеца. И то за настинка. Свободата трябва да се извоюва отново от нацистите.

3

Анонимен

преди 2 години

Еми аудсайдери сте! Ваш избор. Не се оплаквай .