23

Анонимен

преди 2 години

Без маски , без ограничения това какво яи говори?

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя не е разбрал какво се случва май. Затишие пред буря ми се струва че е ситуацията в момента. Не знам, у Фейса може да има неква бурна политагитация и революционно настроение, такива нечистоплътни мрежи и сайтове отдавна не ползвам. Дори днеса е по-чистоплътен от фейса.

21

Анонимен

преди 2 години

народът се събуди и разбра че ако не гласува ще живее по-добре

20

:)

преди 2 години

Кои са будителите ни от последните 130 години?Наистина ли търсим промяна или след като Румъния ни задмина за последните 10г значително, се примирихме, че ще бъдем бедни с ниска култура и ниски цели?Искаме ли повече за България и за нашите деца или сме си ОК така?А защо няма будители напоследък е добре да се замислим.

19

Ама разбирате ли?

преди 2 години

Той е бил държавен служител и още се води държавен служител и то не какъв да е, а министър председател, всеки негов акт срещу държавата включително съдебни дела е престъпление срещу държавността. И тоя Троянски кон ми се струва, че е направил по-големи беди отколкото си мислите. Тодор Живков щеше досега да го е застрелял и да е забравил.Аз не съм държавен служител - и ако имам претенции срещу държавата, която ме дискриминира и злепоставя и нарушава закона имам право да съдя.Той не!

18

Анонимен

преди 2 години

Да, миналата година лъснаха връзките ти с ДС и руските служби.

17

Гражданин

преди 2 години

Този ръб е напълно неадекватен и има нужда от психиатър. Той просто си живее в някакъв негов *** свят.

16

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, време е да се събудим и да разкараме този антибългарин.

15

Анонимен

преди 2 години

Газещия Конституция за пореден път прояви безочие показвайки се пред обществото и самохвалейки се до какво доведе юмрукът му. Доволен е от хаоса сигурно щом се е осмелил да застане пред хората.

14

Анонимен

преди 2 години

Боже, тоя пак продължава да говори глупости. Всичко пропадна и въстания и революции лъжите ги лее с кофи. Продаде са не Путин и Решетников и сега се бута да ремонтира руския паметник. ИМПИЙЧМЪНТ, бе Радев! Друго не заслужаваш.

13

Анонимен

преди 2 години

Тая година Грешнико има събуждане и будалите са на протест срещу Грешното ти некадърно управление но на 14 си отиваш Грешнико от Президентството завинаги Слава на Бога че ще ни отърве от наглостта и арогантността на цялото служебно правителство и Президентството

12

Анонимен

преди 2 години

Да миналото лято народа се събуди и се появиха лидери като Славун Велики Диван Чапраз, Мая Манолова, адвокат Хаджигномов и 7те джуджета които ни спасиха от тиранията на ГЕРБ и възродиха България. Сега българите живеят в охолство мир и любов към партията.

11

Аз

преди 2 години

И понеже народът се събуди,увеличихте цените на ток,храна,затрихте бизнеси. Така поне будният народ ви една да,че и за дупка на геврек не ставате,***!

10

12

преди 2 години

Сега трябва да се събудим и да те махнем. Виж колко са в интензивните отделения и в моргите. Виж цените на тока и хранителните стоки. Виж фалитите. А ти си правиш лицеви опори.

9

Анонимен

преди 2 години

Що са без маски? Нали когато има струпване от много хора на открити места трябва да се носят маски?

8

Изнервен

преди 2 години

***, и докъде стигна това пробуждане? До тотален хаос в държавата и повсеместно кризи - политическа, здравна, образователна, икономическа, социална. Вървим стремглаво към пропастта.

7

Анонимен

преди 2 години

Каквото събуждане какви матрьошки! Поредното заспиване в реалма на БКП.

6

Анонимен

преди 2 години

Няма ли срам този човек. Наложи фашизъм в България и ограничи правата на хората, а в същото време той наруши Конституцията.

5

гошо

преди 2 години

Тоя ненормалник кога ще се разкара?!?

4

уха

преди 2 години

Кой му е дилърът на тоя...брутална стока предлага...