80

Анонимен

преди 2 години

В Македония рейтинга на тези от ВМРО беше спаднал доста .Сега с нашето вето леко си вдигнаха рейтинга,но ако говорят по този начин ,много е вероятно да им спадне пак.В Македония хората не са глупави и им е писнало от подобни индивиди и подобни изказвания.

79

Ванче Михайлов

преди 2 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето на този "юнак"Драган Гюрюлтията е осакатено.Държавица, в която живеят сърбомани, която краде чужда история и език,няколко пъти сменя име и идентичност, е обречена.

78

Анонимен

преди 2 години

Пъпчив пубер, кво да му коментираш интелекта!?

77

Анонимeн

преди 2 години

Нещо и на служебното правителство не му се отвори парашута. Тези просто са си повярвали, че ще могат да ни прескочат с помощ от вън. А после като влязат какъв таралеж в гащите ще са ?

76

аз-ът

преди 2 години

От Северна Македония поискали да им пратим кода на сайта за регистрация за ваксините. Там ваксини няма, освен Спутник, ама искат да го ползват родителите да запазват час за сюн#т. Че след 5 години ще е задължително условие за прием в детската градина. Единственото неясно, кво ще го правят всичките тия калмари.

75

Анонимен

преди 2 години

Ми то славяни има от 17 век. А за българи се говори от 5век. Българският език е четвъртият език след иврит, латински и гръцки, на който се провежда богослужението. Иначе в много държави които са го ползвали и разбирали се е богослужело като например в Русия. И да с Волжка България са се поддържали отношения до последно. И в Татарстан са искали да бъдат България ама 1917г. Са им казали че са Татарстан

74

Анонимен

преди 2 години

Като че ли не искат да влизат в Европа! На това ми прилича.

73

fcb

преди 2 години

Аз на фашист не се обиждам, напротив. Бедата е, че нямаше нацизъм в България, за да прочисти из основи Македония от сръбско влияние.

72

Анонимен

преди 2 години

Може би е дошло време да си го вземем обратно това парче прокълната земя ... за какво я храним тази армия

71

Анонимен

преди 2 години

Успехите на радефф са гоуеми

70

Ваня

преди 2 години

Еврейски окупатори, обичате ли барбекю и скара?

69

Анонимен

преди 2 години

Ние не признаваме правото им на собствена държава, език и националност. После плачеме че ни псуват, че те ни ненавиждат, чак сега ли схванаха нацистите в софия? не Македония а България беше съюзник на Хитлер

68

аз-ът

преди 2 години

Единствената причина, че ООН им призна смешния чифлик за държава е, за да има и сомалийците за кого да разказват вицове.

67

Анонимен

преди 2 години

До 72 Радев е на пангара и може да си скъса конституцията, а не дипломатическите отношения с братска Македония !

66

Зозо

преди 2 години

Тоя младеж да учи албанскиот, че ще му трябва в скоро време. Клоун сръпски!

65

Анонимен

преди 2 години

От Скопие до Охрид градовете преди 5 години всичко беше албанска територия - червени знамена с орел навсякъде. Албанският флаг нарисуван по дуварите и стените на къщите. Това е Албания. В Скопие пълно с албанци в старата част, с леки (албански пари) се пазарува спокойно. Това са последни издихания. Какво ме интересува? Стига сте пускали тъпотии. Дали ги има или не, дреме ми.

64

наблюдател от ООН

преди 2 години

северомакедонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Второ поредно вето. Ще има и трето, четвърто, пето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден пътантичнитеТУЛУПИще трябва да разберат ,че срещу вятъра на се пикае.

63

Анонимен

преди 2 години

Нека си приказват ... не ни пречат ... Но ЕС през крив макарон !Едно е факт - Бойко почти беше се съгласил да ги пуснат в ЕС, докато Радев е много по-твърд

62

malart

преди 2 години

Тоя трябва да му бъде забранено доживот, на него и семейството му да минават през България.

61

До Българин

преди 2 години

В македония НЯМА НОРМАЛНИ! Колкото по-бързо станат част от Албания, толкова по-добре!